Sayfa 39/899 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 7192 madde; 305 - 312 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. bak bak bak çoşkuda malı boşaltmaya gelenler var gelin bakalım

2. 257ye 10 bin koymasaydin iyiydi

3. Seans içi haberler genelde mal boşaltmaya yarıyor . Bu kez farklı olsun

4. Haber çok güzel...avrupaya panel fabrikası ve sunjunior ile avrupanın istilası...geçmişte hep avrupada çok iş yapar diyorduk bu ürün için...güzel hamleler...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. tabi bu yatırımlar yine europower şirketi altında yapılacak arkadaşlar....oradan gesana %33 veya %55 lik pay düşecek...buna rağmen gesanın değerini çok artıracak bir gelişme bu...bu beklentiler ile europower arz olduktan sonra kaç kat arttıktan sonra alınabilir bilemem...ama bizim de değerimize yansıyacağı kesin...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. smart bizden daha iyi tepki verdi )))

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    tabi bu yatırımlar yine europower şirketi altında yapılacak arkadaşlar....oradan gesana %33 lük pay düşecek...buna rağmen gesanın değerini çok artıracak bir gelişme bu...bu beklentiler ile europower arz olduktan sonra kaç kat arttıktan sonra alınabilir bilemem...ama bizim de değerimize yansıyacağı kesin...
    bu işler avrupada bize bambaşka kapılarda açabilir, kendimizi bi oraya atalımda gerisi kolay gibi

8. Tahtacimiz tam pustttt

Sayfa 39/899 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •