Forumun ve sayfalarýn .ýçý baþý oynamaya baþladý.
Dükkaný kapatýrlar belki de.
Kapanma durumu olma ihtimaline karþý hepinize veda etmek istedim.
Kalýn saðlýcakla. Herkese selamlar ve saygýlar.
Tabi kapanmazsa devamke.
Forumun ve sayfalarýn .ýçý baþý oynamaya baþladý.
Dükkaný kapatýrlar belki de.
Kapanma durumu olma ihtimaline karþý hepinize veda etmek istedim.
Kalýn saðlýcakla. Herkese selamlar ve saygýlar.
Tabi kapanmazsa devamke.
Ben maynette ve bigparada boyumun ölçüsünü almýþtým,mayneti burayý alan aldý forumu açmadý,bigpara zaten tüpçüye ait ziraatin soyguncusu,orada forumlar aydýn doðandan sonra kapandý,yani birileri yaðcýlýðý çok sevdiðinden ekmek elden gitmesin diye mecburlar,biz bunlara yalaka demiyoruz boþuna,burasýda onlar gibi olursa bizde eyvallah deriz,eðerki iktidar deðiþip hesap görme zamaný gelirse tekrar forumlarý açmaya kalkarlarsa adiliðin daniskasýdýr.
Eskiden bu forum çok iyiydi, takip ettiðin üstadlarýn önerdiði kaðýtlarý alsan bile az çok kazanýrdýn, þimdi öyle bir durum yok, kâðýt öneren yok, öneren de binbir hinlik peþinde.
Gördüðüm þu an forum, sadece birkaç kiþinin genellikle sosyalleþtiði, bazen dertleþtiði, bazen de stres attýðý bir ortam.
Ben de ise alýþkanlýk olmuþ, sadece ülke dertleriyle dertlenen birkaç kiþinin gönderdiði haberleri ve farklý bakýþ açýlarýný okumak için giriyorum.
Bazen de viop forumunda insanlarýn ne kadar çok para kazandýklarýný görmek ve kendimi kazanamadýðým için kýnamak için giriyorum.
Sen Amerika'dan gelip Ýzmir'de iskenderi nasýl yiyeceksin
,Ýstanbul'dan kalk gel dese biri, Ýzmir'e gitmem iskender için , yol parasýný kurtarmaz, Ýstanbul'da Ýskender Ýskenderoðlu varken Bursa'ya da gitmeye gerek yok gerçi en pahalýsý da istanbul da ama, hak etmiyor desek ayýp olur.
Ýzmir'de yemin törenine gelen 30 yýl önce anne babamý götürmüþtüm karþi yakada bir Ýskender ciye iyiydi fena deðildi. O kadar.
Son düzenleme : Desidero74; 12-01-2025 saat: 01:38.
Yer Ýmleri