Sayfa 390/1000 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Döviz borclanarak AVM yapanlar tahsil edecekleri TL cinsi kiralar ile borçlarını ödemek için döviz alırlar ise durumları ne olacakmış ?
    Ya onları boşverin en büyük alıcı devlet zaten .Doğalgazın parası neyle ödenecek.Yap işlet şeet projeler dolar anlaşmalı,onların zararları hangi parabirimi ile ödenecek.AVM işletenler falan alıcı olsa dolarda gram oynamaz.Asıl devlet topluyor bütün dolarları.Eurobond borçları hangi para birimi ile ödenecek)))))))

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ya onları boşverin en büyük alıcı devlet zaten .Doğalgazın parası neyle ödenecek.Yap işlet şeet projeler dolar anlaşmalı,onların zararları hangi parabirimi ile ödenecek.AVM işletenler falan alıcı olsa dolarda gram oynamaz.Asıl devlet topluyor bütün dolarları.Eurobond borçları hangi para birimi ile ödenecek)))))))
    Yok hani kira sözleşmeleri döviz üzerinden yapılamayacak falan dendi de , onun için şeyetmiştim !!!

Dövizi, kiracı veya kiralayan alırsa durum değişiyomu diye şeyetmiştim
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku

120 Min 6.3081 üzerinde kalmalı..

60 Min 6.25 altında kalmamalı

Diren 6.25

Yıllık kira ödemesi gelmiş kiracı mal sahibini arıyor Devlet yasa çıkardı ne yapalım diye , o da euro ların satış fiyatından TL mi getir euro alacam diyor

Beyaz yakalılarda da sıkıntı var galiba.....10 yıldır beni aramayan adamlar abi rüyamda seni gördüm falan muhabbeti...:Geçmişte elinizden tuttuğumda ne oldu; bir teşekkür dahi etmediniz!!!! Ne haliniz varsa görün dedim.....

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ya onları boşverin en büyük alıcı devlet zaten …..Asıl devlet topluyor bütün dolarları.
    Süper tespit...İmza atarım saptamanıza...ve bir eklemede ben yapayım...Dolarıda yükselten de aynı zihniyet,yüksek dolar işine geliyor bence...Yunanistan krizinde halk ''Kriz bizde değil Devlette diyordu'' bizim adını konmamış krizde de '' Kriz Devlette değil Özel sektörde'' diyor..

6.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Yurtdışındaki bilimadamlarına "yurda donun" çağrısı yapılmış.....
    Memlekette bilim adamı kalmadı zaar!!....
    Halbuki birsürü üniversitemiz var taş gibi...her şehirde her kasabada universitemiz var.....sütçü imam mi istersin...bayburt uni mi istersin...abdullah gul, rte...saymakla bitmez.....
    Bunlardan mezun olanlar bilim adamı değil mi....degilse nedir bunlar.. neden bilim adami olamamislardir ????????
    Yüksek imam.

Alıntı Originally Posted by AntalyaDR Yazıyı Oku
    Süper tespit...İmza atarım saptamanıza...ve bir eklemede ben yapayım...Dolarıda yükselten de aynı zihniyet,yüksek dolar işine geliyor bence...Yunanistan krizinde halk ''Kriz bizde değil Devlette diyordu'' bizim adını konmamış krizde de '' Kriz Devlette değil Özel sektörde'' diyor..
    Hükümet ne yaptığını biliyormu ki hocam .Benim gördüğüm inceldiği yerden kopsun canımı mı alacaklar modunda bizim ekonomi yönetimi.Özel sektör de zaten batık, hükümet ne dese o.Herkes du bakali ne olacak modunda .Ne olacağı da belli ))))))))))

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Yok hani kira sözleşmeleri döviz üzerinden yapılamayacak falan dendi de , onun için şeyetmiştim !!!

Dövizi, kiracı veya kiralayan alırsa durum değişiyomu diye şeyetmiştim
    Ha o konuda elbet haklısınız hocam .Farketmez aynı durum.Hatta biz bu duruma literatürde mokoko sendromu diyoruz.Google dan şeederseniz tüm belirtilerin aynen uyduğunu sizde anlayacaksınız efendim.Saygılar sevgiler ))))))Bu mokoko sendromu çok bela bir illet allah düşman başına vermesin valla.Maalesef bizim durum baya uyuyor.

Sayfa 390/1000 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •