Sayfa 390/1000 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Notlama yapmış durumda moody's. Terse yatırma amaçlı olduklarını sanmam.

Haber detayında ise hepimizin bildiği s400 vs. gerginliğinden bahsetmiş TL nin değer kaybı için.

1-7 iş gününü ise doların geçmişte bu tür uzun soluklu yükselişlerde; bu tür ani düşüşlerden sonra yukarı çıkış ivmesini hızlandırarak devam ettirmesine bağlı olarak seçimi dikkate almadan yazmıştım.
    adam bariz eldeki malzemelerle helva yapmaya çalışmış
    sözüm size elbet değil , ona
    zamanlaması da kırılgan hani , o bağlamda
    yoksa uzun vade çok uzun vade ne olacağı herkez tarafından açık saçık bellide, o arada yatırımdamı yapmasın insancıklar o manada yazdıydım bende

2.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    damat çıkar dolara karşı zafer naraları atar. Doları aldığımız önlemlerle düşürdük der. Papaz olayında da aynını yaptılar. Papazı saldılar dolar düştü ama doları biz düşürdük diye çaka çaktılar. Fed faiz artımı yapmayacam diye açıklama yapınca dolar düşüşe geçti ama hemen bu düşüşü sahiplenirler. Dolar 7.20 yi grünce dıjj güjjler yaptı derler dolar 5.20 ye düşünce aldığımız önlemler falan filan biz düşürdük derler.
    Ne güzel, fed faiz artırırken de doların yükselişini fed e bağlıyor muydun böyle? Esasen doğru tabi, elbette yüksek borç nedeniyle Türkiye için fed faizleri kirilganliga sebep oldu ama hükümeti sanki hiç bir dış etken yokmuş gibi yerden yere vurdular aylarca. Neymiş üretim yokmuş, betona gömülmüş paralar vs, reel sektörü biraz takip eden gerçeğin ne olduğunu bilir.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. O değilde 80 küsür günde tam 180 derece dönerek birbirine tam zıt iki projeksiyon koydu ortaya dünyaaaanın en billurlu MB si ya da namı diğer global palası. Ne oldu acaba şu 80 günde. Devri alem.

4. Dolar Denklemini yazalım...

Dolar = 24 Politika Faizi (ithalat azaltıcı) + FED faiz politikası - Mevduat faizlerine baskı - halkın dolar aşkı

Bu denklemi bozucak şeyi söyliyim...Halkın dolar aşkı yazın biticek..O aşk bitince de dolar üzerindeki baskı yok olcak...

Ama o aşk bitmezse dolar hep yukarı

5. Global küresel krizin tetiklenmesi bu gece FED in verdiği mesajla başladı diye düşünüyorum. Bugün milattır. Not edin. İleride hatırlatırım.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    O değilde 80 küsür günde tam 180 derece dönerek birbirine tam zıt iki projeksiyon koydu ortaya dünyaaaanın en billurlu MB si ya da namı diğer global palası. Ne oldu acaba şu 80 günde. Devri alem.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Global küresel krizin tetiklenmesi bu gece FED in verdiği mesajla başladı diye düşünüyorum. Bugün milattır. Not edin. İleride hatırlatırım.
    katiliyor ve 1 ceyrek once baslamaliydi diyede ekleme yapiyorum..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Global küresel krizin tetiklenmesi bu gece FED in verdiği mesajla başladı diye düşünüyorum. Bugün milattır. Not edin. İleride hatırlatırım.
    USA nın pes etmesi bunun gostergesiolabilir ,parasını degersizleştirmesi mesala..

8. Benim tezim şuydu, faiz arttırmıyoruz çünkü aslında tarrağı tuttuk algısı verildiği gün, global kriz başlayacaktı. Bu mesaj bugün verildi. Piyasa artık her haberi olumsuz fiyatlayacak.

Faiz arttırsalardı ve plana uysalardı hersey kontrol altında mesajı verilecekti. Sorun çıkmayacaktı. Belki birkaç gün düşüş sonra tekrar ralli.

Ama şimdi ne oldu... tarrağı tuttuk algısı verildi piyasaya... piyasa bunu bir iki olumlu fiyatlar sonra her haber içeriğine bakmadan olumsuz fiyatlanır.

Benim görüşüm böyle. Yanılabilirim ama bunu düşünüyorum. Düşündüğümü yazayım dedim.

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    katiliyor ve 1 ceyrek once baslamaliydi diyede ekleme yapiyorum..

Sayfa 390/1000 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •