Sayfa 390/1002 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Selam dostum. Gerçekten 3 ayda herkese %25 para mı verdiler? çok büyük bir rakam bu.
    maliyetiniz neydi ki?
    11,43 tü maliyetim. 14,86'dan ödediler. bu sabah da euro bazlı 16,30'dan yeni vade bağladılar. arkadaş elinde dolar tutmaktan farkı yok demiş ama reyiz islam kolaylıklar dinidir kardeşlerim deyip faiz artırır da dolar 11'e geri gelirse ben etkilenmiycem. yok yapmaz diyende de, yapsa bile 11 olmaz diyende de mangal gibi yürek varmış derim, nasdaq'ın her gün verdiği %2'yi anasının ak sütü gibi hak ediyordur o zat. (keşke nasdaq korumalı kkm olsaydı ba: )

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Sn abelardousa,

Kaptaki son performans sunum raporlarına göre (2021 temmuz / 2022 ocak) Fon yöneticilerinden Ömer Zühtü TOPBAŞ ve Gülşah BAYKAN ayrılmış; Can Tuğrul KIYICI ekibe katılmış. Mehmet Taylan TATLISU ise halen devam ediyor, şuan ekip 2 kişi.

Saygılar.
    Zühtü zaten Osmanlı Menkul'ün sahibiydi.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3.  Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    Sahip olduğum HSYF ler arasında, 17 Aralık ta gördüğü zirve değerlerine göre en kötü durumda olan OPH, güzel başlamışlardı devamını getiremediler, yönetimde bir değişiklik mi oldu acaba?
    Bende 2020-2021 performansına güvenip tek hisse fon OPH almıştım şimdi pişmanım. HVS KYA NNF hatta OPI , OPH yi 2 ye katladı(11 kasım 2021 den 30 Mart 2022 ye). Cuma günü OPH ye satış vereceğim düzelir diye çok bekledim ama performansı düzelmiyor aylardır QUAGR ve MPARK tutuyor elinde.

4.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Bende 2020-2021 performansına güvenip tek hisse fon OPH almıştım şimdi pişmanım. HVS KYA NNF hatta OPI , OPH yi 2 ye katladı(11 kasım 2021 den 30 Mart 2022 ye). Cuma günü OPH ye satış vereceğim düzelir diye çok bekledim ama performansı düzelmiyor aylardır QUAGR ve MPARK tutuyor elinde.
    1/4 nnf 3/4 oph tutuyordum, oph'ı yolladım bugün, kalanlara Allah selamet ve kolaylik versin, 1/4 nnf 3/4 ten fazla kazandırmış

Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    Sahip olduğum HSYF ler arasında, 17 Aralık ta gördüğü zirve değerlerine göre en kötü durumda olan OPH, güzel başlamışlardı devamını getiremediler, yönetimde bir değişiklik mi oldu acaba?
    Lanet olsun OPH aldığım güne.

16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. OPH benim de favori fonumdu, hiçbir fona güvenmediğim için çok önceden epey azaltmıştım; kalan kısmı da geçen hafta gönderdim.Epey önce HVS fonuna ağırlık vermiştim.Neden seçmiştim, bu fon her sene endeksi geçen, uçup kaçmasa da istikrarlı giden bir fon.Öyle alingirli kağıtlarla da iştigal etmiyor EREGL,FROTO,TOASO,GARAN gibi 30 kağıtlarıyla ilgili sadece.Zaten kıstası da 30 endeksi.Bunun yanına da birkaç güzel küçük kağıttan portföy yaptınız mı sonuç güzel oluyor, yeter ki al-sata girmeyin.

Belki çoğunuz biliyor ama bilmeyenler için yazayım.TGA fonu 1 yıldan fazla tutulduğunda stopaj yok.%51 üzeri hiseyle istikrarlı kazanç sağlıyor.Portföyde buna yer açtım geçenlerde.

Bir başka hayal kırıklığı IJA; bu da agresif güya agresif takılan ama son zamanlarda berbat performans sağlayan bi fon.

7. Hala stopajdan ses seda yok yokmu bi duyum flan

Yarin TGRT haber e hastag e baglayip yazalim okusun sunucu.........

Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Hala stopajdan ses seda yok yokmu bi duyum flan
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 390/1002 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •