Sayfa 394/693 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494 ... SonSon
Arama sonucu : 5539 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri

Alıntı Originally Posted by fezalii Yazıyı Oku
    Ben de bugün ibr uzerinden baba(yi) alarak yurt dışına adim atmis oldum insallah isin sonunda da bizi güldürür

Bu arada özellikle yurtdisi icin önerebileceğiniz hisse raporu yazip tavsiyesi veren, bizim araci kurum raporlarına benzer, kurum linki paylaşırsanız çok memnun olurum
    Yurtdışı yatırım firmalarının raporları var. İngilizce biliyorsanız inceleyebilirsiniz.

İbkr den wise yöntemiyle para çekme işlemi yapan var mı? Tr deki hesaba para kaç iş gününde geçiyor.

Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    2 sene aradan sonra IBKR ile tekrar yurtdışına ayak bastım bugün.
    bu sefer farklı olarak Londra'dan başladım, UL ve az miktarda GSK ekledim portföye
    ABD tarafında ise eski yarim Realty Income ile başlayıp sonrasına rastgele diyeceğim
    Örneğin Elektrikli araçlara yönelik Global X Lithium & Battery Tech ETF (LIT) dikkat çekici
    Lithium, cobalt ve nickel yeni teknolojinin olmazsa olmazı madenlerinden.
    Avrupa tarafından ise chip üreticisi ASML holding NV (ASML) beğendiklerimden.
    syg.
    GB'den basladiysaniz ve hisse almak hedefleriniz varsa yukarida belirttiginiz ETF yerine BHP veya Rio Tinto düsünülebilir. Ama ETF genelde iyi fikirdir.
    ASML cok uctu. 150 Euro civarindayken düsünmüs, almamistim. Simdi 600 küsür oldu. Apple'den daha cok yükseldi son yillarda. Ancak ASML chip üretmez hatirladigim kadari ile. Chip üretimi icin litograf sistemlerini üretir ve bu konuda pazarin %80+ civarina sahip.

4.  Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    Yurtdışı yatırım firmalarının raporları var. İngilizce biliyorsanız inceleyebilirsiniz.
    Iste ben de onu soruyorum hocam, izlediğiniz, raporlarini beğendiğiniz kurumlar hangileridir,

5.  Alıntı Originally Posted by fezalii Yazıyı Oku
    Iste ben de onu soruyorum hocam, izlediğiniz, raporlarini beğendiğiniz kurumlar hangileridir,
    IKBR'nin kendi raporları var ben onlara bakıyorum. Çok dikkate aldığım söylenemez ama yine biraz fikir veriyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    GB'den basladiysaniz ve hisse almak hedefleriniz varsa yukarida belirttiginiz ETF yerine BHP veya Rio Tinto düsünülebilir. Ama ETF genelde iyi fikirdir.
    ASML cok uctu. 150 Euro civarindayken düsünmüs, almamistim. Simdi 600 küsür oldu. Apple'den daha cok yükseldi son yillarda. Ancak ASML chip üretmez hatirladigim kadari ile. Chip üretimi icin litograf sistemlerini üretir ve bu konuda pazarin %80+ civarina sahip.
    BHP ve Rio da beğendiklerimden.
    Londra piyasasından inceleyip beğendiklerime (+) koydum;
    + Phoenix (sigorta)
    + Centamin (madencilik)
    + Mondi (ambalaj)
    - Vodafone (telekom)

-----
    New York borsası tarafı içinse Midas'ı kullanacağım. Gözümüz kuryede.
    IBKR ile sadece UK tarafı için cash flow amaçlı devam ederim
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
    tüm dünya takır takır IBKR 'de cirit atıyor . malezyalı bir yatırımcı irlanda menşeili UCITS ETF ler ile ilgili video çekmiş;

“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Alıntı Originally Posted by fezalii Yazıyı Oku
    Ben goldman sacks ve jp morgan bakıyorum.

Sayfa 394/693 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •