Sayfa 394/1000 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by onuncu köy Yazıyı Oku
    Bistte bir haftadır diğer satıyor. Al bir de buradan bak. Bizim küçük yatırımcı kafayı yemiş.
    Diğer sattığı için korkusuzca gidiyor. Bizim millet dolarını bozar falan girerse(Nebati hafiften dün fisekledi) o zaman tepesine basarlar. Alici gelmeyince vururlar yukarıya...

2. Sudan ucuz malları kim kapacak bakalım. Diğer kapmıyor, diğer girdiğinde zaten tepeden girer. Nasıl bir makus talih.

3. Mal mı bu insanlar ben de onu çözemiyorum buz gibi eriyen bir para var mal satıp eline para alıp ne yapacaksın çok merak ediyorum.
     Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Diğer sattığı için korkusuzca gidiyor. Bizim millet dolarını bozar falan girerse(Nebati hafiften dün fisekledi) o zaman tepesine basarlar. Alici gelmeyince vururlar yukarıya...

4. Fon girişleri devam ederse, bu iş 2000 rallisine evrilecek mi ????
    Ahh bu sorunun cevabını bir verebilsemm!!!!!

5. Tl bazlı ölümcül ralli olucağını ilk dile getiren big abiydi, neyse olan oldu sıkın dişinizi big abiyi haftaya yolluyoruz metin abinin ayıcıkları yaşadı
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Mal mı bu insanlar ben de onu çözemiyorum buz gibi eriyen bir para var mal satıp eline para alıp ne yapacaksın çok merak ediyorum.
    Aslında kağıt değiştirmek mantıklı olabilir. Gerçi o da riskli oluyor, hedefine geldi diye işfini 6'lardan satmıştım mesela!

Yerine birşeyler aldım ama kulak asma..

7. geçen yıl martta ne olduydu USD bazlı gap var oarada doldurduktan sonra büyük satış gelir belki de doldurmadan kim bilir bas bas kırmızıya bi daha mı gelecen borsaya gördün mü gördün mü pala döktürüyor dönüp bakmıyor
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

İnfo Yatırım tarafından hazırlanan günlük bültende Borsa İstanbul’un bu sabah yatay başlangıç yapması bekleniyor.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 394/1000 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •