Sayfa 395/1000 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Tamamen deminki arkadaşların uyarılarından bağımsız bir düşüncemi belirtmek isterim.Benim yabancı dil tırt.Ama kendi mesleğim dahil merak ettiğim hiç bir konuda türkçe yeterince bilgilenemediğim fikri bende oluşmadı ,oluşmuyor.Yeterince araştırıp okuyan türkçe kaynaklardan da yeterince bilgi bulur.Merak edip araştırmak bence yeter.En azından ben böyle düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku

Artı rte istediğini almadan nasıl papazı salacak.
    Bu papaz muhabbeti ilk çıktığında yanlış hatırlamıyorsam "Israildeki başörtülü bayanın salınması Truptan istenmiş ve o da rahibi karşılığında istemiş ve eller sıkılmış....paranalizsitesi di galiba dolayısıyla verilen söz tutulmamış ve papaz salınmamış Gavur ise verdiği sözde durmuş .... " Sonucu çıkıyordu haberde....

Bu haber başka yerlerde de çıkmıştı....Bir yanlış anlaşılma oldu falan muhabbeti döndü o zamanlar ...Eğer haber doğru ise bunun karşılığında siz ne bekliyorsunuz??!!!!

3.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    TCMB bürüt rezerv 68,9 milyar dolara düşmüş.

Borsa ve tahvilde yabancı satışı net 156 milyon dolar.
    doları tutmak için bu yöntem seçildi.
    rezervler eriyor ayrıca viopta da var
    bi yere kadar işe yarar rezervler iyice tükenince sıkıntı çok büyür

petrol 81 $ oldu
    artık bi yerde benzin mazot ve enflasyonda kopma yaşanır bu da doları yukarı tetikler
    ama şu rzerv eritme taktiği kullanılıoyr
    yatırım tavsiyesi deildir

4. İran meydan okudu
    Cumhurbaşkanı Ruhani, Ahvaz kentindeki saldırıyı gerçekleştiren örgütün Basra Körfezi’ndeki bir devlet tarafından desteklendiğini söylerken, Devrim Muhafızları “intikam†alacaklarını açıkladı
    http://www.milliyet.com.tr/iran-meyd...dunya-2747765/

Kasımda tüm dünya İrandan petrol ve doğalgaz alımı kesecek ya da yaptırıma maruz kalıcak.
    petrol fiyatları na dikkat edin. bizim enflasyonu bu fiyatlar belirleyecek

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu papaz muhabbeti ilk çıktığında yanlış hatırlamıyorsam "Israildeki başörtülü bayanın salınması Truptan istenmiş ve o da rahibi karşılığında istemiş ve eller sıkılmış....paranalizsitesi di galiba dolayısıyla verilen söz tutulmamış ve papaz salınmamış Gavur ise verdiği sözde durmuş .... " Sonucu çıkıyordu haberde....

Bu haber başka yerlerde de çıkmıştı....Bir yanlış anlaşılma oldu falan muhabbeti döndü o zamanlar ...Eğer haber doğru ise bunun karşılığında siz ne bekliyorsunuz??!!!!
    benim bildiğim papaz için el sıkıldı hatta rte de hakan atillayı gönderin dedi, herşey tamam bu konuda sonra rte anlaşmayı bozup , halkbank davasındaki ceza çıkma durumunu da iptal edin talebi oldu.Trump tepki gösterdi ve anlaşma sağlanmadı.

6. Dolarsa 5.8 kacınılmaz gıbı formasyona gore

Hayırlısı..

7. Sn.hakem, benim yazımda sizin alınacağınız bir atıf yoktu. Ayrıca siz nasıl kendi görüşünüzü yazıyorsanız , ben de dileklerimi yazdım. Üstelik kimseyi suçlamadan. Zaten neden dolayı suçlayabilirm ki ? İsteyen bilgisini paylaşır, isteyen spekülasyon yapar. Her görüşe saygım vardır. Yeter ki hakaret ve inatlaşma olmasın.

Papaz olayına gelince ; hiç birimiz iki liderin bildiğini bilmiyoruz. MİT veya Dış işlerinden haber de almıyoruz. O zaman piyasa oyuncuları işlerine nasıl gelirse o yönde haber oluşturacaklar ve spekülasyonla yolunu bulacaklardır. Benim gibiler , azıcık ucundan bir kırıntı yakalarsa mutlu olacaklar. Bu piyasa da tam dip veya tepeden işlem yapamadım ve yapamam da. Yapabilme kapasitesine erişebilsem belki ben de ücretli üyelik vererek grup kurarım. ( anlamışsınızdır )

8.  Alıntı Originally Posted by krossingover Yazıyı Oku
    Dolarsa 5.8 kacınılmaz gıbı formasyona gore

Hayırlısı..
    6 nın altını görüp alabilsem alacam da gelmiyor bir türlü...Akbank ta kademeye alım emri verme var Dolarda...işlem yapan varmı...hergün yazsam alabilirmiyim ?

Sayfa 395/1000 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •