Sayfa 395/902 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Pardon. Aynı mesajı iki kez gönderdim....

2. Teşekkürler arkadaşlar. Ben az daha bekliyim bari Eygyo almak için bunu sattim bu yüzde 30 çıktı o yuzde 20 saldı. Onu sattım yüzde 20 çıktı bunu almiyim hemen Alfas aldım cuma o da çakıldı ;) kuruttuk memleketi

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Teşekkürler arkadaşlar. Ben az daha bekliyim bari Eygyo almak için bunu sattim bu yüzde 30 çıktı o yuzde 20 saldı. Onu sattım yüzde 20 çıktı bunu almiyim hemen Alfas aldım cuma o da çakıldı ;) kuruttuk memleketi
    Geçmiş olsun fenerli kardeşim..Sende gerçekten bir bahtsızlık var ..sürekli terste kalıyorsun..belki biraz daha sabırlı olup stabil kalsan daha mı iyi olacak ?

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Teşekkürler arkadaşlar. Ben az daha bekliyim bari Eygyo almak için bunu sattim bu yüzde 30 çıktı o yuzde 20 saldı. Onu sattım yüzde 20 çıktı bunu almiyim hemen Alfas aldım cuma o da çakıldı ;) kuruttuk memleketi
    geçmiş olsun bence biraz sakinleyip beklemek lazım sanırım mal almadan duramıyoruz aynı problemler herkeste mevcut..

bende cuma kol bacak ne varsa kestim ) ama direk hisse aldım bakalım ne olacak
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. 328-330 ARASI DÖNER GİBİ; oralardan biraz mal almaya çalışacağımda nakit yok)

6.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Sevgili kardeşim panikle iş yapma, bu namussuz piyasa bütün paranı alır psikolojin de alt üst eder
    Şahsi kanaatim girişim elektrik için 200 TL altı her fiyat ciddi alım fırsatıdır. Ancak bu konjonktürde oraya kadar düşünemezler. Sakin bir şekilde dönüş emarelerini görüp öyle işlem yapmalıyız. İnşallah kısa zamanda bütün zararlarını çıkarırsın

7. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun. Sasa düşünce düşme huyumu şu andaki durum sizce

8. gaddar tahtacının da eli agır gene vuruyor ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 395/902 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •