Sayfa 399/900 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon
Arama sonucu : 7197 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by aras67 Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşlar,sohbet çok güzel sohbet,gerçekten Paşa Hakan bu işin duayeni,emeğine sağlık,yanlız ben bir yıldan fazladır bu hissedeyim,inanın çok önceleri keko üstad bunların hepsini burada çok güzel anlatmış ve bizleri bilgilendirmişti, şimdi dinledikçe ben olayım bu formu devamlı takip edenlere anlattıkları hiç yabancı gelmedi,emeğine sağlık keko usta..
    bu gün günlerden salı..benim iş olarak en yoğun olduğum günlerden biri...o yüzden de henüz videoyu izleme imkanı bulamadım...eğer söyledikleri benim söylediklerim ile aynı ise o zaman biz aylar önce bu günleri görerek bir çok kişiden önde olmuşuz demektir..zaten buradaki bir çok dostumuzun maliyeti çok düşük....o kadar düşük ki maliyeti hala 20 olan arkadaşlarımız var...işte geleceği görmek budur dostlar...bir temel analizcinin başarısı ne kadar uzağı görebilmesi ile doğrudan alakalı...kimisi var sadece bu günü görebiliyor...bu günü görebilmesi ona hiç bir avantaj sağlamaz...kimisi var bir ay sonrasını kimisi var 6 ay sonrasını kimisi de var yıl ve yıllar sonrasını görür ve ona göre pozisyon alır...

tabi her şey bilgi ve tecrübe değildir...işin önemli bir kısmı da kısmettir diyorum...çok bildiği halde doğru dürüst fayda sağlayamayanlar da çok var...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

ya geçenlerde yazmıstım dikkat edin akşam kapanışta hepte sayıyorum 25 30 tane kap geliyor bir sürü firma ges çed süreci başlamıştır diye..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. bugünkü harekette bu videoların etkisi olduğunu düşünüyorum. bizim millet okumayı sevmez. illa gözüyle görecek kulağıyla duyacak. Birde anlatan, biraz gaz veren tarzda anlatırsa , hiç niyeti olmayıp , tesadüfen yoldan geçenler bile biner o trene.
    keko üstad şu video işine girsen ,twitter da youtube da yayınlasan direk fenomen olur, sosyal medyadan da gelir etmeye başlarsın.

iş neden böyle bir şey yaptı acaba 223bin lot civarı satmış tavandan

5.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    bugünkü harekette bu videoların etkisi olduğunu düşünüyorum. bizim millet okumayı sevmez. illa gözüyle görecek kulağıyla duyacak. Birde anlatan, biraz gaz veren tarzda anlatırsa , hiç niyeti olmayıp , tesadüfen yoldan geçenler bile biner o trene.
    keko üstad şu video işine girsen ,twitter da youtube da yayınlasan direk fenomen olur, sosyal medyadan da gelir etmeye başlarsın.
    bu işler biraz zor dostum...ben şu anda videoyu izliyorum sonlarına yaklaştım...bu güne kadar söylediklerimizi tekrarlıyor tabi hepsini daha derli toplu anlatıyor...takipçi sayısı da fazla olunca etkisi de çok muthiş oluyor...bu günkü hareketin nedeni de bu video dostlar...yalnız ben artık twiteerdan da yazmayı bırakmayı düşünüyorum..zor oluyor..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. bofadan önce davranıp yolunu kesmiş bence bofa şu an 70 bin alışta, iş satmasa bofa tavanda malı boşaltır, tertemiz çıtır yapardı.

7. 20.11.2022 deki hareketin benzerini yapacak gibi duruyor. 3 gün Yani gönlüm öyle istiyor. İnşallah diyeyim.

Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    bofadan önce davranıp yolunu kesmiş bence bofa şu an 70 bin alışta, iş satmasa bofa tavanda malı boşaltır, tertemiz çıtır yapardı.
    kaldı 35 bin lot bofa da olabilir. ama saglam lot verdi yukardan bakalım aslında tavan yapması lazım buradan bakalım 15 dklık yeşil mumlar güzelleşti.

Sayfa 399/900 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •