Originally Posted by
aras67
Günaydın arkadaşlar,sohbet çok güzel sohbet,gerçekten Paşa Hakan bu işin duayeni,emeğine sağlık,yanlız ben bir yıldan fazladır bu hissedeyim,inanın çok önceleri keko üstad bunların hepsini burada çok güzel anlatmış ve bizleri bilgilendirmişti, şimdi dinledikçe ben olayım bu formu devamlı takip edenlere anlattıkları hiç yabancı gelmedi,emeğine sağlık keko usta..
bu gün günlerden salı..benim iş olarak en yoğun olduğum günlerden biri...o yüzden de henüz videoyu izleme imkanı bulamadım...eğer söyledikleri benim söylediklerim ile aynı ise o zaman biz aylar önce bu günleri görerek bir çok kişiden önde olmuşuz demektir..zaten buradaki bir çok dostumuzun maliyeti çok düşük....o kadar düşük ki maliyeti hala 20 olan arkadaşlarımız var...işte geleceği görmek budur dostlar...bir temel analizcinin başarısı ne kadar uzağı görebilmesi ile doğrudan alakalı...kimisi var sadece bu günü görebiliyor...bu günü görebilmesi ona hiç bir avantaj sağlamaz...kimisi var bir ay sonrasını kimisi var 6 ay sonrasını kimisi de var yıl ve yıllar sonrasını görür ve ona göre pozisyon alır...
tabi her şey bilgi ve tecrübe değildir...işin önemli bir kısmı da kısmettir diyorum...çok bildiği halde doğru dürüst fayda sağlayamayanlar da çok var...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri