Sayfa 399/1005 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Nebati: Bu ülkenin geleceğini kimseye teslim etmem
    peker bunları çok önceden söyledi ,
    milleti sokağa çıkaracaklar diye
    Türk bayrağının altında toplanan çocuk,yaşlı,kadın, kim varsa bunlara taş atıp.
    sonra milliyetçi ve muhafazakarlıkla kendini sardığını sananlar Allahın hesabı büyük olur.
    O insanlardan nasıl helallik alacaksınız .
    yazık
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Ekrem olayının etkisi olmaz. Bir yanda insanlıktan nasibini alamamış cahil cühela diğer yanda korsan miting yapan işgüzar Ekrem. Bile bile lades. Siyasetin ucuzu da mide bulandırıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Forum viopla ilgili tek şey yazamayan tamamen idolojik yazanlarla doldu.... Yahu burası viop formu siyaset için kendinize sayfa açın orada yazın arkadaş....algı yapan 3-4 kişi var boş boş burada yazıyor....ayıp oluyor arkadaş.....
    gerçi utanma da olmaz bu kişilerde laf atmayı da iyi becerirler....
    viop ,hisselerle ilgili stratejinizi ,tecrübelerinizi yazın.......o da yok...

Tohatlı bak fikirlerimizi yazdık.
    Ama senin gibi çok fikirli arkadaşlar her gün burada çok yazdığı için kaybolmasın dedik.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...=36133&page=43

Uzun vadeli fikrimizde burada
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...=36133&page=42

Boş boş yazıp bilmem kaç kere FED faiz arttırmaz demedik
    endeks 5200 iken seçime kadar % 25 daha mini ralli yaparız demedik.
    zaten yazdığına göre viop pozisyonu aldıysan şimdiye kadar big dayundan derine battın.
    Bu kadar üst üste iddialı ve yanlış yazsam durup bir nefes alırdım.
    Son düzenleme : ENGRANDMASTER; 08-05-2023 saat: 00:38.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

Asıl çarpıcı sonuç, iktidar değişmeli diyenlerin yüzde 74,3 oranında olması. Toplum 14 Mayıs’ta değişim istiyor. Cumhur İttifakı’na oy verecek seçmenin bir kısmı bile aslında artık değişim zamanının geldiğine inanıyor. AKP’lilerin yüzde 15’i, MHP’lilerin yüzde 31’i iktidarın değişmesi gerektiğini düşünüyor. 18-24 yaş arası genç seçmenin yüzde 82’si iktidar değişmeli diyor. Aşağıdaki grafik ikinci turdaki oy tercihlerine göre seçmenin "iktidar değişmeli mi" sorusuna verdiği yanıtları içeriyor. Görüldüğü gibi Erdoğan’a oy verecek seçmenin yüzde 22,4’ü, kararsız ve protest seçmenin çoğunluğu iktidarın değişmesi gerektiğini düşünüyor.
    https://www.gazeteduvar.com.tr/akpli...-haber-1616285

5.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Ben kokuyu aldım Bence alan çoktur forumda ama renk belli etmiyorlar ;(
    tombul parmaklara güvenilir seçim anketleri çoktan gitti normalde pozisyonlarını bu hafta alırlardı ufaktan ama son 3 gündür yaşananlardan sonra kim nasıl malın altına yatsın?

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu: Borsada vatandaşımızı soydular. Görülmemiş bir operasyona maruz kaldı küçük yatırımcı. Çok üzgünüm, uyarmaya çalışmıştım. Beni dinlemeyenler, alay edenler oldu. Canları sağ olsun. Çalınanı tahsil edeceğiz manipülatörlerden. 15 Mayıs günü soruşturma emri vereceğim

En çok yabancılar sanırım. Yurt dışı yerleşikler borsa sattı ve İş bankası shorçu ve 1.sırada
    Ucuz siyasete gerek yok. Belki kendi adamları satıyordur.
    Borsaya siyasiler gölge etmese iyi olur. Biri borsaya gel der, biri git der.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ne kokuyor dayım?

Malum bize koku gelmiyor. Yazmissiniz yalnız lahmacun filan çok kirildim. Yiyen var yiyemeyen var arkadaş. Insallah yaza her şey düzelir de geliriz yen mi Yemen mi yaparız
    Bıdıbıdı reis, senin burunlar iptal, doktora görün...

Seçimin ilk turda bitti bugün...

8.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --kimseye derken, yazının tamamını okuduğunda yabancıya (yabancı ülkelere) vermem diyor...
    Dolaylı olarak işte amerika ımf güdümünde KK kastedilmemiş mi yani?

Sayfa 399/1005 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •