Artan

42,30 9.98 18:10
51,70 9.95 18:10
55,85 9.94 18:10
293,00 9.94 18:10
85,15 9.94 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,07 -10 18:10
78,30 -10 18:10
9,45 -10 18:10
112,60 -9.99 18:10
23,98 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.540.974.365,50 18:10
11.053.409.297,38 18:10
8.596.734.413,33 18:10
7.895.451.379,96 18:10
7.682.484.507,90 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 4/13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
Arama sonucu : 101 madde; 25 - 32 arası.

Konu: Ustalara Saygı Kuşağı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    kentuf 10/06/2004

Duhul
    Jan 2004
    İkamet
    AKİNONYA ADASI
    Gönderi
    11,570

Benim imzanda yer alan sağlınız için borsadan uzak durun deyimi .Millet kısa şortlarla sokaklarda top oynarken oynamadığım çalışmak zorunda kaldığım .İş yerimin mevkisi ,aracı kurumlara ilk dataların inmeye başlamısından bu yana sermaye piyasalarıyla içli dışlı olmam .Aklınıza gelebilecek bir kaç aracı kurum dışında hemen hepsine ulaşılabilcek insanlarla tanışma fırsatı bulmam,bana bir şeyi öğrettiki borsada iki hareket vardır .Bir alış tarafı .bir de satış tarafı .bu zamanları uzun vadeye yayarak yaparsanız para kazanma şansınız yüksek olcaktır.Borsadan uzak durun diyen kentufun bunu ne için kullandığını yeni katılımcılar bilemiyebilir buna hak veririm.Ama beni tanıyanlar bunu çok iyi biliyorlardırki bütün kapanışları ezbere bilir .Hangi tahtada kim cirit atar .kim nerede eğlenir .Hangi tahta gerçek yabancılarda adım gibi bilirim .Borsadan uzak durun demek illede borsa oynamamak değildir.yatırım yapma felsefesini öğrenmektir.EEE ben yahu kıçımın üstünde oturarak para kazanmıyayım ben her gün ekranla debeleneyim diyorsanız ona eyvallah derim .
    Allaha şükür deli gibi para kazanmasakta repocudan ,bonocudan,dovizciden iki kademe önde olman seni altı yedi sene içinde dehşet bir sermaye piyasası getirisine ulaştırabilir .Ama hepsiyle olsun çabuk olsun diyorsanız bu alemde size para yok .Neden yok derseniz adamın cebinden uzanıp parayı almak kolay iş değil .Birileri bu sitede teknik meknik yaptı .2000 lerin tepesinden milleti mal sahibi yaptı ihya oldu .Biz KARŞIT YATRIM TOPİCLERİNDE TÖKEZLEMEDEN az çok bişey kazandırabildiysek ne mutlu bize .Kısa vadeli her şeyden bilgi sahibi olun ,ilgilenin ama kısa vadeli iş yapmak sizi berikimlenizden ,çıkartığınız sonuçları uygulamaktan alı koyacaktır .Bu yüzden yılda iki hareket yapın ALIŞ VE SATIŞ .ee çokmu kazandın çek 10 taneden 9 nu cebe indir .1 ile oyna ozaman bak psikoljin ,sosyal hayatın ,sağlığındaki değişmeleri farkedeceksin bunu için borsayı yenmek gerekmektedir.Kazanmak için kazıklanmak şart .Ama yediği kazıklardan uslanmıyorsan ozaman bilki ömrün 20 sene kısalmıştır .

YOKSA AKİNOLU KENTUF borsadan uzak durun dermi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    sezium 19/04/2004

Duhul
    Mar 2004
    Gönderi
    62

şu yükselen hisselerin peşine takılma işi nasıl oluyor bir deneyeyim dedim. 1000 dolar kenara ayırdım başladım korkusuzca hisse alıp satmaya. mazhar holding ülker atakule gayrimenkul ihlas gayrimenkul derken yüzde 70 yaptım 15 günde sonraki 15 günde bu günde dahil parayı düşürdüm 950 dolara. şimdi 1020 dolara denk gelen 1830 maliyetli Bisaşlarla bekliyorum. günde ortalama 3 hisse alıp sattım. 1000 dolarla 100bin dolarlık işlem yaptım. ödediğim komisyon iadeleri çıkarırsanız 120 dolar; kazanan birtek aracı kurum. hemde uzun vadede değil 4 haftada. ben tekrar uzun vadeye döneyim. tukaş acayip göz kırpıyor orta vadede şu bişaşları bir satayım giderim oraya beklerim 6 ay....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    kentuf 06/06/2004

Duhul
    Jan 2004
    İkamet
    AKİNONYA ADASI
    Gönderi
    11,570

Sizlere bişey anlatayım ister inanın ister inanmayın .Sene 1999 da kağıt 8000 liralarda iken bana bir operasyon haberi geldi birinden .Ben ozaman egs dışta 1997 den beri ortalama 2700 den maliyetli kağıtta oralarda geziyordu .1996 yılından beri çok ciddi kendi çapımda borsa ile ilgileniyordum .(UFAK PARALAR ufak lotlar bana dehşet bir servet gibi geliyordu ).Bir aracı kurum nişantaşında idi bende oraya şu an halen sahibi olduğumuz yerden hamburger ,tost falan götürür orda seans ı anlık izlerdim .Bir adamda oraya gelir seans a girerdi .kağıt 8000 lerde idi borsa alıp başını gitmiş bizim egs dış ve gsd yerimde sayıyordu .Bu x adam zengin bir aileden gelme egs den ciddi para kazanan bir zattı .ve egs dış ticaret 5500 kadar yükseldi .bende onu takip ediyordum .o 5500 sattığını öğrendim .ve bu gsd ye geçtiğini öğrendim .Ben daha önceki senelerde anadolu sigorta kağıdı tuttuğum için o sıralar çok prim yaptığı için üzülmüştüm .bir hesap yaptım 11750 egs dış ticaret olursa borsadan deli para kazanmış olcam bu üzüntümü yeneceğimdi .Adam ozamanın parası 25000 lira civarlarında elindekinin iki katı kadar daha gsd holding aldığını öğrendim .bu sırada egs dış 9000 liralara gelmişti .ama ne varki bu performansları bütün imkb kağıtları gösteriyordu .kağıt 45000 liralara geldiğinde ben 11750 egs leri satmış arsa almış borsayı hayretle izliyordum .Askerde okuduğum kitaplardaki o manyak ayı piyasası oluşumunu bekliyordum .İnsanlar kazandıkça daha çok para getiriyordu borsaya .Bu adam 49 yaşında 2002 yılında kalp krizi geçirdi ve amerikan hastanesi kaldırıldı ve burada öldü .elindeki gsd holding ortalama maliyeti 32000 liralar civarında kaldı .şu an bu mallar kardeşi himayesindebu malları satmıyorlar .Ve bu günkü değerler içinde bile tahta yapacak adamı ürketen büyüklükte bir rakam .Demokrasi parkında geçenlerde gördüm kardeşini konuştuk ve koştuk .Adam borsa lafını duymak bile istemiyor bize çok pahalıya mal oldu .abim kalp krizi geçirdi .şimdiye kadar yanına ne kaldı diye hayıflandı .Finans la uğraşan hiç kimseye güvenmeyen bir şeyler hissettim adamda .şimdi bu tahtayı yapacak adam dökeceği kişiyi beklerken bu psikoljiden haberi varmıydı .Çok kişiyi kağıt üstünde mezar olması yanında bu tür psikoljiye soktuğu insanlarda var .dile kolay yüzde seksen halka açık ve sevgili ahmediia mergenia denilen bir zatın da müthiş pompa efekleriyle süslenmiş .coollonie ailesini aratmıyacak sicilyalı viski tüccarlarından acımasız tahta yapıcılar,kutman şarapları ,mesudi börekleri nin bulaştıkları imkb de görmeye alıştığımız tipik bir tahtanın bir insanı ve aileyi ne duruma düşürdüğünü anlatmak istedim .Birileri varki her zaman dipte alıp her zaman tepede satacak adam buluyor diye bir mantık yok .Mantık arıyorsanız ben nerdeyim diye bakın .Çünkü imkb de gördüğünüz her tahta büyüklüğü ne oranda olursa olsun temelden teknikten ziyade insan psikoljisi üzerine kurulmüştur .siz bittiğiniz yerde o şahlanır.çünkü şahlanması için onu etkilemiyecek kadar malı depoya indirmiş spek ondan sonra hareket edecektir .açıktaki malı senden ,benden ,hepinizden iyi biliyor .Çünkü o tahta onun ,sen bir mal aldığında yatırım yaptığını zannedersin ama aslında adamın cebine elini uzatıyorsun demektir.( sevgili mavzer demişti bunu bana harbiden de öyle )Bazen speklerin bilmediği şeyleri normal sıradan bir vatandaşta öğrenebilir .Bu da öyle bir durum .Siz siz olun elini cebine uzattığın adamı iyi keşfedin .egs dış 15000 liraya kadar yükseldi .bedelsiz bölündü 1000 lira altında kağıt kalmadı piyasada ,herkes bölünen egs dış ve egs hol e saldırdı ve şirketler yedi ay sonra iflaslarını açıkladılar .ucuz mantığı neye göre psikoljiye göre .hesaba bak 0.01 kuruş edecekmiş pehhh .trilyoner adam milyarder olacak siz kuruş hesabı yapıyorsunuz .siz eflasyon azacakmı ona bakın bence.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    bikmişbroker babo 14/06/2004

Duhul
    Jan 2004
    İkamet
    Istanbul ve Kanada
    Gönderi
    11,395

Bazilarini caydirmak mumkun degildi, kafalarinin dikine gidiyorlardi.Sen ne dersen de bildiklerini okurlardi.Bunlar ayri bir grup..

Bazilari COK kurnaz alim satim yaparlardi..Sabirli insanlar, Karlarini yeterli gorup borsadan cikmasini bilenler..Bunlar ayri bir grup..
    (Hatta bir musterim-o zamanlar 15 gunluk ordino verilebiliyordu-alis ve satis kademelerine 1 er lot 2.ci kademeye 2 misli, 3 cu kadameye 3 misli 4 cu kademeye 4 misli...olmak uzere 15 gunluk emir veriridi..Seans odasini yoneten kizcagiz bir gun gelip aglayarak bu ordinolarin sadece 10 sayfa tuttugunu bana soyleyene kadar devam etti bu musteri) Ozellikle yatay hareket eden piyasada cok da guzel kazaniyordu..(Problem hergun kalan emirlerin yeni sayfaya-yeni valor ile gecirilmesi ve de takip edilmesindeydi)
    Dusunebiliyormusunuz YKBNK tahtasinda alis ve satis taraflarinda 78 kademe ordinosu olan bir musteriyi? Tahta SERT hareketler yaptigi zaman (once hangi yone olursa olsun farketmiyor) ALIR satar, veya SATAR sonrada alirdi.(Cunki ordinolari onceden verilmisti) TABAN dan TEK lot islem gorse tahta bu arkadas alirdi, TAVAN dan da TEK lot islem gorse YINE bu arkadas satmis olurdu.Zaten bir sonraki gun TABAN-TAVAN lar degistigi icin (ya da 2.ci seans) bir eleman mutlaka o iptal edilen ve de kalan islemleri takip ederdi.
    VE BU MUSTERI SEANS DA IZLEMEZ KENDI ISINE BAKARDI...

Eriyip gidenler;
    Ozel bir grup, kisa zamanda koseyi donme arzusu-HAD safhada TUYO ve TUTKU seviyesinde kagida bagimlilik!!Ellerindeki avuclarindaki bitinceye kadar inatla direnen grup..Ne yaparsan yap bildigini okurdu..Taxsi parasini cebine koyup cikip giden cok oldu.(Icler acisi bir durum ama YINE de birsey yapamazsin!)

Sen anlat bakalim? Sen neler ile karsilastin?Neler hissettin?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    baba 17/06/2004

Duhul
    Feb 2004
    İkamet
    Tuzla
    Gönderi
    784

1988 menfur bir yıldı.1987 ağustosunda 1300 olan endex 300 lere geriledi.ben bütün malları ala sata erimeye devam ederken,mayıs ayında bütün malları satarak yükselmekte olan altın aldım.ama problem sadece borsada değil ,bendeymiş,iki hafta sonra altın % 25 değer kaybetmişti.eylül ayında istanbula taşındım.bir evim birde ev param kalmıştı.arada bir borsaya uğradığımda koca salonda inler ve cinler cirit atıyordu.Bütün brokerleri toplayıp seans vakti çay ısmarladığımda olduydu.zaten topu topu 6/7 kişi idiler.Herkesin bir favori kağıdı vardı ve herkes kağıdı için ucuz değil bedava diyorlardı.haaa sahi unuttum,1986 yılında çukurova elektirik 4/5 bin tl idi.sermaye 3750.000000 du piyasa değeri 16/17 milyar tl ye geliyordu.1985 net karı 17.2 milyar idi.ya böyle işmi olur dediğimde komisyoncular normal fiyat diyorlardı.Bende demekki bir hikmet var deyip kağıda yanaşmadım.86 ekiminde 5200 tl den 1000 adet (henüz lot icad edilmemişti) alıp ,bir ay sonra 15500 den sattığımda kaçpara gidip geldiğini gören iş bankası memrları kafayı yiyorlardı.6 ay sonra kağıt 120.000 tl oldu.demekki borsada yanlış olur ve zamanla düzelirmiş dedim içimden.1989 yılına girmişsekte ocak bilanço hareketi bile olmamıştı.Fiyatlar zıpkın yemiş gibi çakılmışlardı,mart ayına girdiğimizde içim kıpırdamaya başlamıştı.Benim içim kıpırdıyorsa bu bull market habercisi demektir.Hangi kağıdı alsak diye düşünürken,sirkecide eski bir arkadaşıma rastladım.erdemir genel müdür yardımcısı olmuştu.Yemeğe gidip eski günleri yadettik,bu arada erdemirin karının 500 milyon dolar olacağındanda bahsetti.(brüt) o günkü piyasa değeri yaklaşık 150 milyon dolardı.Madeni bulduğumu hissedip 40 milyon tl verip 10000 adet eregli aldım.hesaplarıma göre 50000 tl etmesi lazımdı.bana niye aldığımı soranlarada aynısını söyledim.kağıt hemen 6000 tl oldu.5000 e geriledi,tekrar 6400 oldu 5200 e geriledi.ben hiç ellemedim ama keşke alıp satsaydık diyede aklımdan geçip gidiyordu.tekrar 6400 olduğunda ben malları sattım veee 6600 tavan oldu o gün.akşam içimde fırtınalar esiyordu,ulan aptal adam 50 bin diyen sen 6400 den satan yine sen diyordum.Ertesi gün direkt tavan 7100,sonra 8000,derken 12000 de kağıt açıldı.bendeki tabloyu merak etmeyin nasıl düşünüyorsanız öyle.neyse kağıt 9100 e kadar geriledi ve 7000 adet ereglimi aldım,oradan 15000 e gittik,benim aklım hep kaybolan 3000 ereğlimdeydi. 15500 den sattım ,hesaplarıma göre eğer 12000 olurda oardan alırsam tamamlardım,fiyat bir kaç gün sonra 14500 geldiğinde ben ellerimi ovuşturuyordum,ki ani bir hareket oldu 17500 den 6000 adet erğlimi aldım.sene sonu ise erğli 150000 olmuş tu ve bende 3000 ergli kalmıştı.Tabii bu arada bu ölçekte olmasada hemen bütün kağıtlarda 1 e 5,1 e 10 artışlar olmuştu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    kentuf 17/06/2004

Duhul
    Jan 2004
    İkamet
    AKİNONYA ADASI
    Gönderi
    11,570

1990 yıllarında daha ortakul yeni bitmişken sokaktan bir kankammla iş olsun diye beşiktaş tan karaköye yürür burdaki kalabalığın ne yediğini ne içtiğini ne pazarladıklarını kendi kendimize sorar ( baskılı kağıt satıyorlar heralde der geçerdik).Sonra 1994 tü yanılmıyorsam nişantaşında Çok sağlam hayrettin beyler Hak menkülü açtılar .Bizim halende var olan dükkanlarından birinden durmadan buraya sipariş ler götürüyorduk.Ben okul dışında öğleden sonra özellikle servis işine yardımcı olmak için giderdim .Ozamanlar hiç unutmam gene müşterimiz olan birisi HAK MENKÜLE derinlik ekranı büyük bir ekran takmış herkes burda gelir seans izlerdi .1994 benim izleyerek geçtiğimiz senler oldu borsayı .O zamanlar şu anda müdürü olan kişi yatırım uzmanı olarak çalışır .Kamil beyde muhasebe işi yapardı .orda çalışan ANIL VE TOLGA DENİLEN dealer şu an broker olan kişilere 16 yaşında durmadan soru sorar işi nedense öğrenmeye çalışırdım.Babam vasıtası ile bir miktar para yatırıp ilk olarak ünye çimento aldığımızı hatırlarım .Ozaman ben bu kağıttan iyi para kazanmıştım .Şimdi ekrana bakıyor hisse performansına baktıkça ilk deneyimim olan bu kağıttan nasıl olurda kısa vadede bu kadar kazanmışım diye soruyorum kendime.Ozaman lar da seans odasına gelen kişiler bana tostçu işin gücün yokmu git işine bak diyen hemen hemen herkesin günümüze hiç bir şey bırakamadıklarını gördüm .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    baba 17/06/2004

Duhul
    Feb 2004
    İkamet
    Tuzla
    Gönderi
    784

Ve ben erğli alıp satarken,AOG TURKİNVEST ADLI aracı kurum el değiştirdi.komisyonları üç aylığına sıfırladı.Tabii ben türkinveste gidip hesap açtırdım.benim sadece ereğli tahtasında iş yapmam yeni patronun dikkatini çekmiş.Brokerim Selim bana gelerek patronun beni yemeğe davet ettiğini söyledi,eh beleş yemek iyidir deyip,sarıyer urcan restorana gittik.az sonra bir vatandaş geldi,ben NASRULLAH AYAN dedi.Rakı,balık derken muhabbet koyulaştı,erglide bildiklerimizi anlattık,karşımdaki vatandaş iyi bir dinleyici idi,aşagı yukarı bütün gece ben konuştum.Ayrılırken seans sonu şirkete gelmemi,orada beraberce vakit geçirebiğimizi bahsetti.Genel müdür şimdiki milli takım menejeri CAN ÇOBANOĞLU idi.15000 lerden sora nasrullah deli gibi,ereğli alıyordu,ulan nasrullah bu para nereden geliyor dediğimde kahkahayla ben zengin birisiyim bu da paramı derdi.30000 li rakamlarda 60/70 milyon dolarlık ereğlisi vardı.
    bİR GÜN CAN ın yanında otururken,kalkınma bankasında can a habire telofon geliyor,repo bono lafları gırla gidiyordu,şimşek çaktı,demekki bunlarda çok yüklü miktarda hazine bonosu vardı,satıp ereğli alıyorlardı.bir ay kadar sonra yine can ın odasındayken,mutad üzere kalkınma bankası telofonları geliyor Can boncuk boncuk terliyordu,anladığım kadarıyla karşıdaki kişiler hazine bonolarının fiziki teslimini istiyorlar,Can da kıvırtıyordu,megerse Can onlara devamlı şu kadar hazine bonosu satıldı diye TÜRKİNVESTin makbuzunu veriyormuş,o zamanda hazinenin sattığı bu bonolar bir ay sonra fiziki kağıtlarla değiştiriliyordu,anladımki nasrullah bu hayali bir aylık süreyi kullanarak,olmayan bonoyu satıyordu.
    Hakkını teslim etmem lazım,nasrullah daha ergli 19000 lerde iken bana sakın dokunma ocakta 150000 diyordu,hawai ye tatile git sana daha ucuza gelir diyordu.Eregli 80bin lerde iken mali şube türkinvesti basıp,erglilere el koyuyordu,kalkınma bankası 61 000 ne kadar kağıtları satıp parayı likide etti.
    Öteki artan ereglileri iade ettiler,nasrullah bir anda borçsuz 30 milyon dolarlık erğlinin sahibiydi artık!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    baba 17/06/2004

Duhul
    Feb 2004
    İkamet
    Tuzla
    Gönderi
    784

NETİCEDE mart 1989 a 40 milyon tl ve 10000 ereğli ile başlamıştık,3000 ereğli yani 450 milyon tl ile bitirdik yılı.bir yanda 10000 adet 3000 e düşmüş,öte yanda 40 da 450 olmuş.sene sonu başarılımı ,başarısızmı olduğuma karar veremedim.1990 yılı o ana kadar yeterli primi yapmamış olan bira ve eczacıların yılı oldu.4/5 binlerden 200000 binli rakamlara gelerek tarih yazdılar,fakat bu kagıtlarla işim hiç olmadı,halbuki özellikle biralar favori kağıtlarımdı,4/5 binli rakamları kaçırınca 7000 li rakamlarda aldım 9000 dende çıktım,anladımki bir kağıda vaktinde ve uygun fiyatla giremezseniz,neticede korkup erken bırakıyorsunuz.Artık karaköyde otorite idik.Nasrullah bu özelliğimi tespit etmiş,gireceği kağıdı önce bana aldırıyor,benim arkamdanda bir sürü yamyam o kagıtları alıyordu,böylece kağıt yükseliyordu.Bİr gün RABAK muhabbeti yaptı,kağıdın nekadar ucuz olduğuna beni ikna etti,kagıda 40000 tl değer biçtik.Ertesi gün 8500/9000 aralığında ben rabakları aldım.üç gün sonra 15500 oldu,keyifle borsadan çıkıp aşağıda kahvede çay içerken,13500 e kadar TÜRKİNVEST in verdiği haberi geldi,ne oluyor deyip Nasrullahı aradım,o da merak etme piyasada mal yok,piyasayı mallandırmadan götüremezsin diye mantıklı biçimde beni rahatlattı.iki üç gün böylece devam ederken piyasa iyice mallanmıştı,hesaplarıma göre Nasrullah aldığının 10 misli mal satmıştı,NASRULAHIN yanına gidip ulan bu ne iştir,dediğimde eh öyleyse sen yarın sat ,ilk yarım saat senin satışını bekleyeceğim,yoksa ben satışa devam edeceğim dedi,içimden ******** benim mallara göz dikmiş dedim,yoksa 40000 fiyat biçilmiş kağıda niye 11000 lerde sat desin dedim.ertesi gün gerçekten ilk yarım saat türkinvestin satışı gelmedi,tahtada ciddi şekilde alıcılı idi.gün sonu türkinvest 11000 tl ye kadar ciddi mal verdi.ertesi gün falan derken kağıt 7500/8000 arası dengelendi.Ben artık ciddi bir RABAK uzmanı olmuştum,bilanço,insider falan herşeyi yapıyordum,bir arkadaşım bak kağıda aşık olma falan derken,körfez krizi geliyor,bütün kagıtlar geberiyordu,Rabak IN DENGESİ 5000 lerre oturmuştu.91 ocagında USA IRAK a müdahale edince kağıtlar %25 /30 prim yaptı,çünkü herkesin beklentisi kriz çözülünce fiyatlar patlayacak şeklinde olmasına rağmen ben,kendime değilde başkalarına objektif oluyor(hayır,bu düşünce fiyatları tutuyor,bu iş çözülünce beklentide bitecek ve asıl düşüşü o zaman yaşayacagız dedim) 91 ocakta Rabakta yine tık yoktu.Halil Bezmen(rabak ın sahibi) i ziyaret ettim,çünkü nasrullahın sattığı mallarda onundu.uzunca bir konuşmadan sonra şirketin iki sene sonra müthiş olacağından bahsedince ,kararımı verdim 3800 tl ye kadar malları hiç bir kademede başkasına satış fırsatı vermeden verdim.işte o Rabak 6 ay sonra 0 oldu.Koruma TARIM,MENSUCAT SANTRAL,SANTRAL HOLDİNG DE.İKİ TANE ARKADAŞIMDA bu kagıtların % 10 ları vardı onlarıda ikaz ettiğimde ,onlar benim kendi kağıtlarında gözüm olduğu şekliyle suçlamışlardı.nASRULLAHA ULAN BENİ YAKTIN,%80 ENFLASYONLU bir ülkede 9000 ne al bir sene sonra 4000 lere sat.ne güzel iş deyip bir güzel küfürle küstüm.Artık yolum DEHA menkule götürüyordu beni.B u ciddi zarar ın çıkması için habire alıp satıyorum,bir kazanıp 10 kaybediyordum,yine yolların sonu na geldiğimi hissettim ve bütün senetlerimi satıp eve kapandım,bira içip pavarotti dinliyor ve anılarımı yazıyordum,belki borsadan kazanamayıp kitap yazarak kazanırım diye.üç ay kadar yazdıktan sora yaptığım hataların nasıl bağırdığını gördüm.üç daktilo sayfası hata raporu yazdım,demekki buralarda tersi yapılmalıydı.

Sayfa 4/13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •