*Bu paragraftan bunu anlayana tek cümle dahi kuramam. Nasıl anladıysan benim için zerre mühim değil.
**Merak ettiğin için yazmadım, daha önce bu beyanım vardı (okumadığın için bilemezsin), dediğimi yaptım diye yazdım. Merak edip soranlar olmuştu o zamanlar, onların bilgisine. Senin değil elbette.
***Buna cevap verme lütfen, verirsen de ben sana cevap vermeyeceğim.
YTD.
Teşekkür ederim. Bu postları atmamdaki sebep tam olarak belirttiğiniz gibi. Aldığım bir kararı uyguladığımı göstermek. Bu karar doğru da olabilir yanlış da. Buna bir önem atfetmiyorum açıkçası. Borsa çok özgür bir yatırım aracı, bunu çok seviyorum.
Benim doğru bulduğumu başkası yanlış bulabilir. Bu asla bir yönlendirme olarak görülmemeli. Şahsi bir karadır. Demek ki yıllar boyunca yatırımcı olup, bu fiyata tamam demişim. Bu kadar.
130 üzerinde satmaya devam edeceğim. Satışım bitince de paylaşırım buradan. O mesaja kadar takipte kalıp, "manipülasyon" yapmayacağım, nasıl bir manipülasyon yaptıysam artık, tdk ya bir bakmak lazım
Herkese bol kazançlar dilerim.
29 Nisan tarihinde verdiğim fiyatın üzerine 3 kez çıkmayı başardı, zirvesiyle verdiğim fiyat arasında dar bir marj olduğu için ikinci postayı koymadım. Şimdi ikinci posta için fiyatımı belirledim. 144 üzerinde ikinci postayı satacağım. 3, 4 ve 5. postalar yeni hedef fiyatlar için yılın son çeyreğinde tahtaya düşecek.
Sattıklarımı yerine koydum mu, hayır. Satacaklarımı yerine koyacak mıyım, hayır.
Tahtacı kermit, bekle beni anacığım...
Yer İmleri