Sayfa 40/313 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 2501 madde; 313 - 320 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1.  Alıntı Originally Posted by Champ Yazıyı Oku
    Tahtayı izledim.alışı son anda ertesi güne ggüçlü göstermek adına yüklü yazdılar.2. Tepede dikkat etmek lazım.
    Sabahki analiz ortada eğer niyeti yükselmekse burdan trende girmeli

2. Ben bu gün seansı tüm gün izledim...hem derinlik hemde anluk alan satan kurumların hareketleri ile izledim.

Dün hareketi yapan ve en çok alan iki kurum şeker ve a1 açılıştan 3 dk içerisinde bütün malları 5.70 ortalama ile sattılar...Bunların çoğunu iş yatırım ve kusmen akyatırım aldı...maliyetleri inanın 5.70

Ondan sonra aldıkları malları ve ilave mallarla akşama bir birleri arasında çevirerek fiyatı en düşüğe kadar getirdiler...

Şimdi esas soru şu...bu ilyatırım ve yancıları isteselerdi aldıklarıyla birlikte fiyatı yukarı çekerek yani 6 tl üstünde mal çevirerek piyasa servis edebilirlerdi...ama tam tersi aşağıya sürerek daha faxla mal almak istediler...çünkü yukarıya giden fiyatta fazla satan olmaz...zaten dün ve önceleri alınlar satacaklarını sabah açılışta sattılar...

Gün sonunda görünen hariçten hepsi 2500 lot mal satılmış...Geçmişte ditaşın kârlı bilançolar getirdiğinde fiyatınında arttığı grafiklerde mevcut...

Eğer yine kârlı bir döneme girildiyse mal toplamak için çok uğraşacaklardır...

3. Şunuda söyleyeyim...bu tahta çok sığ...fiyat 5 lira olmasına rağmen kademelerde 500 1000 lot ancak oluyor...eğer 10 bin lot arıyorsanız 20 kademe üstte ya da altta bulabilirsiniz...o yüzden aşağı ya da yukarı anlık sert hareketler oluyor bazen...

Birde bu tahtada ky en fazla 20 kişiyi geçmez...onlardaki hissede en fazla 5 ile 10 bin lot arasıdır...yani ky var gitmez olayı burda pek geçerli değildir...

Bunlar ancak bir birlerini denkketirip mal toplayabilirler...yani spek ve spekçikler..

O zamanda fiyatı ciddi oranda yukarı çekmeleri gerekir...şöyle 9...10 liraya çekerlerse ancak o zaman 50 bin 100 bin lot toplayabilirler...Onlarda orta ölçekli yatırımcıların hisseleri olur...

YTD

4. Yok spek falan ya...Var tahtadaki asansör hareketleri köşesinden izleyen,ses çıkarmayan A.DOĞAN ve tahtaya dadanmış bir kaç asalak .

Bugün olan hareket'te bunun açık ifadesi.Bakın bakayım pastanın sağ tarafına satanlara:

Elemanlar yerli olunca,% 10 bile çok büyük bir kar payı gibi geliyor.Bir alay dar kafalı.Yabancıların değer yatırımı anlayışı bunlarda yok.
    Son düzenleme : HBYKCN; 06-05-2017 saat: 00:16.

5. Bunlara en iyi cevap: Hissenin asansör hareketlerinde, desteğe yaklaştı mı fiyat,biraz lot alıp tırtıklayacaksın...Köşeye atıp unutacaksın.Neyse...

Toplamak için kullanabilecekleri iki olay kaldı.Ya cironun zayıflığını ön plana çıkaracaklar.Ya da POAŞ davası.

Eur/USD paritesi ciro için değerliyse; 1,10...Gayet iyi.Ama ben Rusya'daki deponun daha aktif çalıştırılmasından yanayım.POAŞ davasınında zaman aşımına uğraması muhtemel.Tabii ki hukukçu değilim,bu benim fikrim vatandaş olarak.

Neyse...İyi hafta sonları herkese.

6. Teşekkürler iyi haftasonları Pazartesi'yi iple çekiyorum[emoji12]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Kağıt zarar açıkladığı dönemlerin sadece yüzde 20 yukarısında...şimdi kâr açıklamış ve devam ederse yükselme potansiyeli ciddi oranda var...

Çünkü borsa tarihi zirvesini geçmiş...bir çok hisse zarar açıklamasına rağmen 2 ye katlamış...

Sanayi hissesi olupta piyasa değeri 14 milyon dolar olan hisse neredeyse kalmamış...

Hal böyle olunca gerisi speğe kalmış...biz bekleriz...çok düşürürse biraz daha alırız...elbet değerlendiren olacaktır...

8. Bir zamanlar bu yorumları erbos forumunda yapardım...Tabi o zamanlar 50 lirayı görüp 30 lira bandına sıkıştırılmış bir erbos vardı...Şeref yoksunu patron ve spekleri anlaşmış gibi hisseye nefes aldırmıyorlardı...

Peki noldu...o karlar bilançoda patlayınca...delibozuğun birisi tahtayı 68 liraya kadar çıkarıverdi...

Bu durumdan oldukça güzel kazancım oldu...ama beni en çok memnun eden neydi biliyormusunuz...30 liralı fiyatlarda baskı kurmak için sattıkça satan çakallar varya...50...60 tl den deli alıyordu...Bende o çakallara zevkine vara vara kârımı ala ala mal satmıştım...

Sayfa 40/313 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •