röportajı şimdi bende dinledim çok güzel bilgiler var ama bu bilgileri sagolsun burdaki arkadaşlar aylar öncesinden defalarca pekiştirdiler o yuzden satmadık satmıyoruz....
röportajı şimdi bende dinledim çok güzel bilgiler var ama bu bilgileri sagolsun burdaki arkadaşlar aylar öncesinden defalarca pekiştirdiler o yuzden satmadık satmıyoruz....
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Buyuk ihtimal kendiside buraları okuyor birde siemensle taseronluk anlaşmamız var onların adına bazı parçaları üretecektik onu söylemeyi unuttu...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Videoyu tekrar izledim.Yeni öğrendiğim bilgiler 1-Trafoda %35 pazar hedefleri olduğu 2-Cironun çoğunun elektrik iletim hattı vs işinden geldiği.Gesan'a ait diğer bilgilerin çoğu burada da yazıldı.İlaveten diğer firmaları da(rakipleri) biraz öğrenmiş olduk.Neticede bence çok iyi bir söyleşi olmuş.Umarım başkaları da bu tür videolar yapar.Ne kadar tanınırsak o kadar iyi olur bence.
Videonun etkisi büyük, bence herkes olabildiğince tekrar tekrar sürekli gesan etiketiyle birlikte retwit ederek bu bilgilerin unutulmamasini saglamaliyiz. Bu bilgiler gerçek ve bu bilgilere ne kadar çok yatırımcı ulaşırsa hisse üzerinde spek bofa robot etkisi azalir. Bugun sasa ve hektas bu noktaya hergun büyüyen yatırımcı kitlesinin önüne çıkan herseyi ezmesi ile geldi. Artik durdurmak için tekrar eden spk cezalari patron demecleri vb kullanmaya başladılar . Hisse hakkettiği yere gerçek yatirimcilarla gelir. Yoksa gördüğümüz üzere bofa en fazla ikinci gün aldigini basıyor. Spek 3 gün yukseltip 2 günde yuzde 80 ini geri aliyor. Pis ediyorlar tahtayi ,milleti tiksindiriyorlar . Temel olarak belki ederini bulacak ama bizim umdugunuz zamanda oldurmuyorlar
Yer İmleri