Günaydın TÜRK MİLLETİ![]()
Günaydın TÜRK MİLLETİ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ /PDY soruşturması kapsamında 'Terör örgütü üyeliği' suçundan yargılanan eski futbolcu İsmail Demiriz 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yeniden Dolar/TL 5.5364
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
günaydın gençler ve daima genç kalanlar..![]()
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Ak Parti İBB Başkan adayı Yıldırım: Bunları yapabilmek için İstanbul'dan daha çok vergi almamız gerekir
https://twitter.com/patronlar/status...22977491931136
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Ciftlikbank soruşturmasında aralarında Mehmet Aydın’ın da bulunduğu 18 kişi hakkında 75 bin 260 yıl hapis İstemiyle iddianame hazırlandı .
Yer İmleri