Selim kardeşim bu iş ayan beyan dolandırıcılıktan başka birşey değil. Birileri bulmuş kolay para kazanmanın yolunu, bulmuşlar yolunacak kazları yol babam yol...
Henüz şartlar tam uygun değil. Bunun bir para olabilmesi için karşılığının olması lâzım. Şu anda $ bile karşılıksız olduğu için para sayılmıyor. Kaldı ki bu $ bile kiralanmış bir para. ABD 'nin resmi parası değil. Hâl böyle olunca artık $ ile vurgun yapma alanları daralınca şimdi kendilerine yeni alan açıyorlar...
Bir de Tek Dünya Devleti projesi var. Bu da onun için gerekli olan şartlardan birisi. Kime hizmet edildiğini iyi bilmek lâzım...!!!
Dijital dünyada elbette buna uygun bir para olması fikri mantıklı ama bunu yok madencilik yok bilmem ne ile milleti avutarak değil de; adam gibi para karşılığı olarak olması lâzım...
Şu anki şekli ile pek mantıklı değil!!! Bu madencilik işi ise tamamen avutmaca. Hiç kafama yatmıyor. Sahibi burada üretilebilecek tüm kodları biliyor. Birileri güyâ bunu arıyor. Yazık değil mi onca harcanan emeğe ve enerjiye. İşte bir hayal uğruna insanları uğraştırıyorlar...
Hiç kafama yatmıyor vesselam. Fakat yine diyorum, gün gelecek farkına bile varmadan bu belâ hepimizi saracak. Vatanına, ülkesine sahip çıkmak isteyen bu paralardan uzak durmalı ve ülkesine sokmamalı. Bir ülkeyi yıkmak için gereken şartlardan birisi de parasını yok etmektir. İşte bunun ilk adımları atılıyor... Bu işe ön ayak olanlara bakınca zaten durum net olarak görünüyor... (Seni kastetmiyorum selim kardeşim. Bu işe para bağlayıp, bu yönde çalışma yapan kodaman şirketleri diyorum...)
Yer İmleri