Sayfa 404/672 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Serkan Bey merhaba, iyi düşünüyorsunuz, hoş düşünüyorsunuz da sizin umut bağladığınız politikanın da bir açmazı var. Bahsettiğniz politikalar ülkeyi ekonomik krizin göbeğine getirdi. Ekonomik kriz ortamında daha nasıl teşvik edilebilir gayrimenkul sektörü?

Bahsettiğiniz politikaların temelinde yurtdışı borçlanmalar yatıyor ki biz dış boçta limitlere dayandık. Hane harcaması gibi düşünün maaşımızdan fazlasını harcıyorduk, kredi kartı borcunu kredi kartı ile kapatıyorduk, şimdi kredi kartı limitleri doldu. Yani gerçekle yüzleşme zamanı geldi geçiyor...Zaman kemer sıkma zamanı artık.
    Umut bağlamıyorum, tercih de etmiyorum. Benim bahsim sadece inşaat sektörü hakkında. İyi olur mu? Olur. Daha bu ay KDV indirimi ve devlet bankalarından zararına kredi imkanı verilmedi mi? Finans, sanayi, hizmet vb hiç birisi icin yorum yapmadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. ne biçim senet bu
    destek direnç teknik hiçbir şey yok
    paraşütsüz düşüyor....ytd

3. 1 TL yi göstermeden rahat etmeyecekler gibi.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

İktidara yakın hisseler her seçimden sonra pirim yapar.tarih tekerrür eder.gayrimenkul son 15 yılda altın çağını yaşadı.bizim hisse biraz daha zorlarsa dolar bazında 2002 yılı fiyatında.hadi iktidar ile alakası yok de.sen şehir ortasında bir arsa alırsın yola gider park olur.iktidara yakın isen dağ başında bedava tarla alırsın orda yeniden bir şehir kurulur.

Defter değeri 0,2x lere düşmek üzere.genelde batık hisseler bu değerde işlem görür.gayrimenkul kriz de diyenler sorması ayıp borsada tek GYO bu mu? diğer GYO lar niye krize girmiyor da bu giriyor açık açık hisse satış baskısı ile düşürülüyor. düşürülebilir ama 0,2x li defter değeri kalıcı olmaz.

Defter değeri 0.31 isbankasina ve yönetimine armağan olsun.yakisir

7. başka senetler evvelki yükselişlerinden yiyor
    bu nereden yiyor
    senin benim anaparamızı yiyor
    aç kurtlar ....ytd

8. halk nadına sendika sandığına bağlı çalışanların yönetiminde olan işbank grup halk adınada denetleyen**chp sayesinde yol almaya dsevam ediyor...
    şimdilik işfinans borsa payları borsada % 75v el değiştirildi.*baskılı beleş fiyat modunda organize sistemli****
    sırada işgyo kulislere düşmeye başladı...
    da talimat **kimden herkes merak ediyor.***
    bu arada işfinans talihlisi yeni ortak büyük pay hissedar ortak oldu hemde yüzlervce milyon hisse kazancı .
    ohhhh misler gibi sistem.*****görme duyma*
    sonra baskıla yeter.***??gerisi bende**?

Sayfa 404/672 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •