ÖST fonlarının bir kısmı bugün çok çok düşük geldi, mesela TOT ppf'nin 1/3'ü kadar getirebildi
Galiba sakat durumlar başladı
Umarım Atlas'la başlayan sıkıntı devam etmez yoksa öst'ler de merdiven bekleyenler aşağı giden merdiveni görecekler
ÖST fonlarının bir kısmı bugün çok çok düşük geldi, mesela TOT ppf'nin 1/3'ü kadar getirebildi
Galiba sakat durumlar başladı
Umarım Atlas'la başlayan sıkıntı devam etmez yoksa öst'ler de merdiven bekleyenler aşağı giden merdiveni görecekler
Açıklama için teşekkürler.
Bundan 27 yıl önce fon operasyon yöneticiliği (İktisat Bankası yatırım fonları) yapmış biri olmama rağmen uzun süredir fonlara bulaşmadım. Kendi öngörülerimle daha iyi sonuçlar alabildiğimden ihtiyaç duymadım. Ama şimdi mevduat faizlerini takip edecek kadar gücüm yok, borsa dışı tasarruflarım için enflasyonu telafi edecek bir getiriye fitim. Bu tasarruflarım yüksek bir rakama ulaşıncaya kadar fonlardayım, sonrasında mevduata transfer olabilirim.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Bu yıl yatırım fonları yılı oldu 2020 de 2019 da gibi sancılı ama getirisi yüksek olur mu öngörüleriniz var mıdır
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fona yatırım yapmak isteyenler şunuda unutmayacaklar
Çok olağanüstü durumlar haricinde ikide bir fon değiştirilmeyecek
Fon işi uzun vadelidir
Ana trendler değişir, piyasayı etkileyen çok farklı olaylar olur o başka ama stabil bir ortamda o fonu sat buna gir ondan çık şuna gir yapılmamalı
Yer İmleri