Sayfa 405/464 ÝlkÝlk ... 305355395403404405406407415455 ... SonSon
Arama sonucu : 3772 madde; 3,233 - 3,240 arasý.

Konu: EGPRO - Ege Profil

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. https://invst.ly/10qutx haftalýk grafik güzel teknik olarak..bakalým kapanýþ yeþil mum olacak mý
    Tokezlemeyen halim olmaz, tecrübe edinmeyen hakim olmaz. Hadis-i Þerif.

2. valla bu abidik kubidik numaralara papuç býrakmam. 67 yaþýndayým,33 yýllýk borsacýyým. ben bu tip hareketleri iyi okurum. teknik meknik mum vs. hayatta inanmam.hissenin temelidir esas. unutululmasýn ki dünyanýn en iyi teknikçisi londrada hayt parkta banklar üzerinde safaletten ölü bulunmuþtur. evi býrkanýn kirada bile oturacak maddi durumu yoktu. 6 aylýk bilançoda buralarda mal verenlerin 150 lerden mal almak için nasýl yarýþtýklarýna herkes þahit olacak. dediklerim aslýnda palavradýr. yatýrým tavsiyesi asla deðildir

3. [QUOTE=2020;6486637]valla bu abidik kubidik numaralara papuç býrakmam. 67 yaþýndayým,33 yýllýk borsacýyým. ben bu tip hareketleri iyi okurum. teknik meknik mum vs. hayatta inanmam.hissenin temelidir esas. unutululmasýn ki dünyanýn en iyi teknikçisi londrada hayt parkta banklar üzerinde safaletten ölü bulunmuþtur. evi býrkanýn kirada bile oturacak maddi durumu yoktu. 6 aylýk bilançoda buralarda mal verenlerin 150 lerden mal almak için nasýl yarýþtýklarýna herkes þahit olacak. dediklerim aslýnda palavradýr. yatýrým tavsiyesi asla deðildir[/Q

Sizin palavralarýnýza ben inanýyorum hocam ve buradayým. Sanýrým bilanço aðustosun ikinci yarýsý açýklanýr diye tahmin ediyorum. Aklýmda soru iþareti olarak yalnýzca hammadde maliyet kýsmý beni biraz korkutuyor fakat satýþlarla bu iþi hedge ediyordur sanýrým. Yani hammaddeyi dövizle alýnýp satýþlarý da herhal günçel döviz fiyatlarý üzerinden tl.çevrilerek yapýlýyordur tahminim. Diyorum bu konuda yalnýzca mantýðým ile konuþuyorum bilgim yok.Bu konuda bilgisi olan var ise açýklýk getirirse sevinirim. Ayrýca Kar tahminlerini yavaþ yavaþ alsak diyorum ne dersiniz? Benim tahminim; HASILAT : 3500,000 KAR : 725.000 TL.
    Olsun be yaradan yardýr.Mazlumun ahý indirir þahý.Herþeyin bir vakti vardýr...Yunus Emre

4. [QUOTE=karlýkaya;6486777]
     Alýntý Originally Posted by 2020 Yazýyý Oku
    valla bu abidik kubidik numaralara papuç býrakmam. 67 yaþýndayým,33 yýllýk borsacýyým. ben bu tip hareketleri iyi okurum. teknik meknik mum vs. hayatta inanmam.hissenin temelidir esas. unutululmasýn ki dünyanýn en iyi teknikçisi londrada hayt parkta banklar üzerinde safaletten ölü bulunmuþtur. evi býrkanýn kirada bile oturacak maddi durumu yoktu. 6 aylýk bilançoda buralarda mal verenlerin 150 lerden mal almak için nasýl yarýþtýklarýna herkes þahit olacak. dediklerim aslýnda palavradýr. yatýrým tavsiyesi asla deðildir[/Q

Sizin palavralarýnýza ben inanýyorum hocam ve buradayým. Sanýrým bilanço aðustosun ikinci yarýsý açýklanýr diye tahmin ediyorum. Aklýmda soru iþareti olarak yalnýzca hammadde maliyet kýsmý beni biraz korkutuyor fakat satýþlarla bu iþi hedge ediyordur sanýrým. Yani hammaddeyi dövizle alýnýp satýþlarý da herhal günçel döviz fiyatlarý üzerinden tl.çevrilerek yapýlýyordur tahminim. Diyorum bu konuda yalnýzca mantýðým ile konuþuyorum bilgim yok.Bu konuda bilgisi olan var ise açýklýk getirirse sevinirim. Ayrýca Kar tahminlerini yavaþ yavaþ alsak diyorum ne dersiniz? Benim tahminim; HASILAT : 3500,000 KAR : 725.000 TL.
    hammaddeye zam gelirse aynen satýþ fiyatlarýna yansýtýlýyor. hatta talep fazlalýðý nedeniyle üzerine bir miktar daha fazla koyuyorlar. benim kar tahminim 900 civarý . hatta 1 mlyar üzerine atarsa da sürpriz sayýlmaz.deprem bölgesinde ekstardan yapýlan 330 bin konutu unutmayalým

5. Arkadaþlar emekli iþi bir miktar aldým . bu firma çatýsý altýnda hangi firmalar var sizden ricam memnun olurum hepinize saygýlar bol kazançlar temennisi ile..teþekkürler

6.  Alýntý Originally Posted by Devir Yazýyý Oku
    Arkadaþlar emekli iþi bir miktar aldým . bu firma çatýsý altýnda hangi firmalar var sizden ricam memnun olurum hepinize saygýlar bol kazançlar temennisi ile..teþekkürler
    hayýrlý olsun.....inþaAllah hep beraber kazanýrýz..

7.  Alýntý Originally Posted by aslanbey Yazýyý Oku
    hayýrlý olsun.....inþaAllah hep beraber kazanýrýz..
    þirketin web sitesinde var. bu hisseyi orta vadede 300 2 yýl sonra da 600 olmadan satma derim

8. yeni zirveler de kalýrsýn artýk inþaAllah...

Sayfa 405/464 ÝlkÝlk ... 305355395403404405406407415455 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •