Sayfa 405/2311 İlkİlk ... 3053553954034044054064074154555059051405 ... SonSon
Arama sonucu : 18484 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by yıkıkkentli54 Yazıyı Oku
    Ayva adaşım Tayyip Erdoğan’ın Adana mitingi de çok sönük ekonomi pahalılık yokmuş gibi davranıyor acaba haberi yokmu reis in Asım neslinden bahsediyor bir iki şiir de okudu ama heyecan kalmamış 2023 sanki zor gibi ne dersin? Geçen sefer meral abacik diyordun şimdi nediyorsun?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Degerli kardeşim. Tayyip Ağamın degismesi gerekiyor. Ve bu işin yumuşak geçiş seklinde olmasi gerekiyor, dış dinamik de boyle istiyor. Bu cografyada Sri Lanka gibi istikrarsizlik istenmiyor.
    Fakat Turkiye buyuk ve kalabalik bir ulke, disaridan cok gocmen geldi.
    Lozan'da Turkiye tampon olarak kurulmustu ve gorevini yapti, 10 milyona yakin gocmeni aldi. Artik fazlasini kaldiramaz.
    Bu yuzden her olasiliga karsi, Turkiye'de paramiliter gucler olusturuldu. Bunlarin da siyasi gorusleri ortadadir. Bunlari Akp'nin siliahli milisi olarak gormek yanlistir. Hersey devletin bilgisi ve kayitlari altindadir. Kaldi ki artik Akp ve Tayyip Agam gorevi devrediyor.
    Ekonomik sikintilar sebebiyle toplunun bazi kesimleri altta kaldilar. Sadece bizim toplumumuz degil, tum toplumlar buna kayitsiz kalir. Altta kalanin cani ciksin der gecer. Hatta dalga gecer, alay ederler.
    Intiharlar artar ama bazi insanlar da o sinirle etrafinda kim var kim yok harcayiverir. Bunlarin sayisi cig gibi artar hatta organize bile olabilirler ve bu ulkeyi karistirmak isteyenlerden her turlu destegi de bulabilirler. Bu duzenin bozulmasi demektir. Artik kanunla, kolluk kuvvetleriyle bunlari onleyemezsiniz.
    Mhp'nin Akp'ye destegi sonrasinda devletin yapilanmasi ortada. Digerini yazdim, bunlarin siyasi gorusleri
    ortada. Kilicdaroglu bunlarla uyumlu degil.
    Yoksa Kilicdaroglu durust, namuslu bir adam. Alevi olmasi hic sorun degil hatta partizanlik yapmadiktan sonra daha bile iyi. Kilicdaroglu yumusak basli, iyi bir insan. Baska zaman olsa oy da veririz. Ama simdi kesinlikle uygun degil. Kilcdaroglu'nun CB olmasi devlet icinde, devletin tepesinde catismalara sebep olur. Meral Abacik aday olursa kazanir. Fakat son bir senedir yaptigi aciklamalari begenmiyorum. Parlemanter Sisteme donmeyi dogru bulmuyorum.
    Bence Hulusi Akar'in en az mevcut konumunu korudugu bir yonetim cok uygundur.
    Turkiye icin en mukemmel CB ise kesinlikle ve tartismasiz Hulusi Akar'dir.
    Cunku devletin tum kademelerine hakim durumda.
    Diger taraftan dis aktorlerin tamamiyla derhal telefonla iletisim kurabilecek durumda.
    Ben boyle bir asker hic gormedim. Disisleri Bakanindan bile cok daha aktif.
    @erefefik

2. Ruslar Tel Rıfat'tan çıktılar. Maneg Askeri üssünün olduğu yer şu an savunmasız. Sadece pkklılar var orada.

Burayla alakalı belki 30 mesaj yazmışımdır. Çok stratejik bir nokta burası.

Tsk bu fırsatı kaçırmaz. Önemli hadiseler olabilir.
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Ruslar Tel Rıfat'tan çıktılar. Maneg Askeri üssünün olduğu yer şu an savunmasız. Sadece pkklılar var orada.

Burayla alakalı belki 30 mesaj yazmışımdır. Çok stratejik bir nokta burası.

Tsk bu fırsatı kaçırmaz. Önemli hadiseler olabilir.
    Yunan’ı sonraya mı bırakacaz ayva abi Selanik e niyet Şam’da cuma kısmet olur mu ayva abi miço bitti benim için dedi reis Kılıçdaroğlu da reis kaçacak diyor işler içeride ve dışarıda daha da karışacak herhalde…

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. ANADOLU PARSI
    ÜLKEMİZDEN YENİ KAYIT!!!

1974 yılından beri görüntülenemeyen.Anadolu Parsının birkaç gün önce elde ettiğimiz yeni görüntüsü.Bu Muhteşem güzelliği takipteyiz… Bir gūn yüz yüze karşılaşmak ūmidiyle.
    Bu haber bugün çok yayıldı. İstihbari bir haber olarak değerlendiriyorum.
    Çok aşırı komplo olacak ama "Kılıçdaroglu'nun burada kurduklari vakiflar araciligiyla Abd'ye para aktarilmasi ve kacacaklar yorumuyla" baglantili oldugunu dusunuyorum.

Tsk, Turkiye topraklarini genisletecek bir harekata baslayabilir.

Hatta dün baslamis bile olabilir.
    @erefefik

Aywaaa....
    İyileşmişsin... geçmiş olsun.

bizim topraklarımız bize yeter.
    Komşularımızla huzur içinde işbirlikleri yapalım..
    Suriyenin kuzeyinde 30 km.lik bir hatta türkiyeyi tanıyan, çoğu türkçe bilen suriyelilerin olması güney sınırlarımızın güvenliği açısından gerekli.

Ayrıca, ,ilk fırsatta..
    Hedef RAKKA.... ilk hedefimiz Ca'ber Kalesi be yaaaaa.....! Süleyman Şah oraya gömülmeli...

http://www.gercekhayat.com.tr/gundem...-evine-donsun/

Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

6. bizim topraklarımız bize yeter.
    Komşularımızla huzur içinde işbirlikleri yapalım..
    Yeni dünya düzeninde, bence; Batı Trakya, Türkiye, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan, Kuzey Irak ve Kuzey Suriye yekpare bir alandır. Buranın idaresi kim yönetebilirse ona verilecek. Buna talip olmak, gerekli siyasi ve askeri harekatları yapmak zorundayız. Yoksa buranın idaresini Yunan- Ermeni ve Gürcülere veriverirler, Kürtleri de bunlara yamarlar. Türkiye'yi parçalarlar, Allah muhafaza.

Komşularla işbirliği, huzur falan yok abi artık. O devir geçti. Dünyada öyle bir kaynak yok. Vurup alacaksın.

Ayrıca Kürtleri yanımıza çekmemiz gerekiyor.

Ruslarla çok hassas bir dengede çok iyi geçinmemiz gerekiyor. Mesela onların en önemli müttefiği Ermenistan ile ilişkileri düzeltiyoruz. Yine Rusların arka bahçesi Türkmenistan, Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan ve Tacikistan'la ittifaklar geliştiriyoruz.

Çok açık yapma derlerse yapmayacaz. Ama bu alana çökmeye kalkarlarsa,

Yeni dünya düzeninde, bence; Batı Trakya, Türkiye, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan, Kuzey Irak ve Kuzey Suriye yekpare bir alandır.
    gerekirse askeri anlamda bile olsa karşı koymalıyız. Burası bizim hükümranlık alanımız.

Yeni dünyanın hegemonu ise Almanya-Rusya ve İngiltere ittifakı olacaktır.

Biz bunlara bağlı bir alt hegemonuz.
    @erefefik

7. Ailenizin Gayrimenkul Danışmanı
    @Devrimenkul
    ·
    2d
    En son 650 bine sat abi çok sıkıştım acil denilen yere 800 bin teklif geliyor yer gösteriyoruz satış yapacağız ama arkadaşımız 450 bine kendisi o gün tapuya gitmiş başka birine satmış ..
    Ne diyelim hayırlısı olsun..
    Alan yaşadı nasipliymiş...
    Acayip günlerde yaşıyoruz.
    @erefefik

8. Aziz Serin
    @azizserin75
    ·
    7d
    PUTİN: CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 'A RUSYA'NIN YAPTRIMLARIN KALDIRILMASI DURUMUNDA CİDDİ HACİMDE GIDA VE GÜBRE İHRAÇ EDEBİLECEĞİNİ SÖYLEDİM

Kaynak: Matriks
    Derhal kabul edilmeli. AB ve ABD yalandan yaptirimlar uyguluyorlar. Rusya'nin gelirleri artti. Ukrayna'da savasi kazandi sayilir. Direnc noktasi Maripol ve Azov Celik Fabrikasiydi.
    Balkanlarda ise Sirplar saldirabilir.
    @erefefik

Sayfa 405/2311 İlkİlk ... 3053553954034044054064074154555059051405 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •