Sayfa 406/896 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon
Arama sonucu : 7166 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

Yaniii sesli düşünüyorum son zamanlarda güzel katılan arkadaşlar oldu güzel paylaşımlar yaptılar
    farkında olmadan şaka makara gırgır zamanı geçirdik
    Klasik şeylerde söylemek istemiyorum ama benim gibi zararda olanlar
    bekleyecek sasa 1 yılda hepsini toparlayacak ve üstüne koyaçaktır
    haaa 180 den satıp 100 den alsak ballı kadayıf olurdu tecrübe oldu bize
    Ben inanıyorum Ortak olduğum şirkete
    svg
    yatırım tavsıyesı degıldır

En son duyduğum kuşlu sitede yazan 3 beyefendiyi genel kurula davet etmişler
    Böyle olunca da kafam bulanıyor
    svg
    yatırım tavsıyesı degıldır

3. Merhaba Yaşlı Kurt ,

1 adet hissesi olan yatırımci bile genel kurula katılabilir.

Eğer çok yükseldiğini gördüğünüz bir hisse de kademeli satış yaparsanız , çok düştüğünü gördüğünüz bir hissede kademeli alım yaparsanız her zaman akllıca olur diye düşünüyorum.
    Herro / Merro yu oldum olası sewmedim.

Herkese bol kazançlar
    Beetlejuice

4. Genel kurul tarihi belli mi ?
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

5.  Alıntı Originally Posted by yaşlı_kurt Yazıyı Oku
    Önümüzdeki haftalar havada soğuk olacakmış
    Enerji maliyetleri yüksek yıllık karı görmemiz lazım geçmiş yazılarda okudum
    bilanço sıkıntılı olabilir
    Devlet teşvik ve desteklerini bilançoda göstermezlerse kar düşer kafam
    çok karışık özetle
    svg
    Dert sadece sasa olsa keşke yaşlı kurt...
    Pahalılık almış başını gitmiş... para pul yetmiyor...
    birazcık birikimimiz var onu da nereye yatırsak kurtarmıyor, eriyor...
    Ev sahibi kiraya % 100 zam yapacaksın diyor...
    hepimizin kafası allak bullak... sonumuz hayırola...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

6. Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Genel kurul tarihi belli mi ?
    Uzun bir yazı yazmıştım. O kadar vakit geçmiş ki paylaşamadan siteden atılmışım. Son bir yıldaki KAP haberlerini ve bu topicteki yorumları okudum. Geçtiğimiz hafta zirvenin %50 seviyesinden pozisyon açtım. Minimum vadem 0-3 ay. Tüm katkılar için teşekkürler.

GK tarihi belli değil. Mart gibi olur herhalde. GK gündem maddeleri en az 15 gün önceden açıklanır.

Kayıtlı sermaye tavanına, kayıtlı sermaye sistemindeki şirketler 5 senede ulaşmak zorundadır. Bir sefere mahsus, bu süre 5 yıl daha uzatabilir. Bir sefere mahsus kayıtlı sermaye tavanını geçecek şekilde sermaye artırımı yapılabilir. Yedek akçeler, sermaye düzeltmesi olumlu farkları, taşınmaz satış gelirleri vb. bilanço kalemleri ile sermaye artırımı yapılabilir. SASA'nın bire dört civarı potansiyeli var.

Uzun bir süre kayda değer temettü vermeyecek gibi görünüyor ancak fiyatlamalarını her iki yönde de agresif yapıyor. Bundan sonra olumlu haberlerin olumsuz haberlere göre gelme ihtimalini daha yüksek görüyorum.

Sanıldığı kadar çok fazla sayıda küçük yatırımcı olduğunu düşünmüyorum. Halka açıklık düşük, yabancı payı 7-13 arası. Hisse.net Türkiye'nin en büyük forum sitesi ve burada da yazanların sayısı onu geçmiyor. Mevcut düşüşün de küçük portföylerin karlı çıkışlarına sebep olduğunu düşünüyorum.

Hektaş korelasyonu var uzun süredir. Hektaş'a gelecek olumlu haberler tahta yapıcıları aynı olduğu için bizi de hareketlendirir. Tersi de geçerli.

Bedelli sermaye artırımı yaparsa "more than wellcome" deriz. Bu tür spot fiyatı yüksek olan tahtalarda bedelli bedelsiz gibi algılanır. Hakim ortaklarda 1 milyar 750 milyon adet hisse var. Hisse başı 10 lira istese bizler veririz ama hakim ortaklar ceplerinden bir milyar doları şirkete enjekte edemez. Ederlerse zaten borçluluk çok ciddi bir oranda azalacağı için böyle bir haber spot fiyatı uçurmaya yeter. Bedelli sonrası defter değerimiz de oldukça yükselecektir. F/K'mızda finansman giderlerini ciddi oranda yok edeceğimiz için agresif düşecektir. Ama bence %100 bedelli, %200-300 bedelsiz aynı anda yaparsa bizler için en olumlu senaryo olur.

Geleceği hızlı fiyatladığı bir gerçek. Patronun açıklaması bir mihenk taşı niteliğinde. İster istemez olumsuz fiyatlamaya sebep oldu. Ben de bu fırsattan istifade takip ettiğim bir şirkete ortak oldum. Maliyetim sizlere göre çok yüksek ancak en azından zararda değilim.

Sonuç itibariyle olumlu bir sürece 12 aylık bilanço ile tekrar geçeceğimizi düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Uzun bir yazı yazmıştım. O kadar vakit geçmiş ki paylaşamadan siteden atılmışım. Son bir yıldaki KAP haberlerini ve bu topicteki yorumları okudum. Geçtiğimiz hafta zirvenin %50 seviyesinden pozisyon açtım. Minimum vadem 0-3 ay. Tüm katkılar için teşekkürler.

GK tarihi belli değil. Mart gibi olur herhalde. GK gündem maddeleri en az 15 gün önceden açıklanır.

Kayıtlı sermaye tavanına, kayıtlı sermaye sistemindeki şirketler 5 senede ulaşmak zorundadır. Bir sefere mahsus, bu süre 5 yıl daha uzatabilir. Bir sefere mahsus kayıtlı sermaye tavanını geçecek şekilde sermaye artırımı yapılabilir. Yedek akçeler, sermaye düzeltmesi olumlu farkları, taşınmaz satış gelirleri vb. bilanço kalemleri ile sermaye artırımı yapılabilir. SASA'nın bire dört civarı potansiyeli var.

Uzun bir süre kayda değer temettü vermeyecek gibi görünüyor ancak fiyatlamalarını her iki yönde de agresif yapıyor. Bundan sonra olumlu haberlerin olumsuz haberlere göre gelme ihtimalini daha yüksek görüyorum.

Sanıldığı kadar çok fazla sayıda küçük yatırımcı olduğunu düşünmüyorum. Halka açıklık düşük, yabancı payı 7-13 arası. Hisse.net Türkiye'nin en büyük forum sitesi ve burada da yazanların sayısı onu geçmiyor. Mevcut düşüşün de küçük portföylerin karlı çıkışlarına sebep olduğunu düşünüyorum.

Hektaş korelasyonu var uzun süredir. Hektaş'a gelecek olumlu haberler tahta yapıcıları aynı olduğu için bizi de hareketlendirir. Tersi de geçerli.

Bedelli sermaye artırımı yaparsa "more than wellcome" deriz. Bu tür spot fiyatı yüksek olan tahtalarda bedelli bedelsiz gibi algılanır. Hakim ortaklarda 1 milyar 750 milyon adet hisse var. Hisse başı 10 lira istese bizler veririz ama hakim ortaklar ceplerinden bir milyar doları şirkete enjekte edemez. Ederlerse zaten borçluluk çok ciddi bir oranda azalacağı için böyle bir haber spot fiyatı uçurmaya yeter. Bedelli sonrası defter değerimiz de oldukça yükselecektir. F/K'mızda finansman giderlerini ciddi oranda yok edeceğimiz için agresif düşecektir. Ama bence %100 bedelli, %200-300 bedelsiz aynı anda yaparsa bizler için en olumlu senaryo olur.

Geleceği hızlı fiyatladığı bir gerçek. Patronun açıklaması bir mihenk taşı niteliğinde. İster istemez olumsuz fiyatlamaya sebep oldu. Ben de bu fırsattan istifade takip ettiğim bir şirkete ortak oldum. Maliyetim sizlere göre çok yüksek ancak en azından zararda değilim.

Sonuç itibariyle olumlu bir sürece 12 aylık bilanço ile tekrar geçeceğimizi düşünüyorum.
    sayın muzaffer bey aydınlatıcı bilgiler için teşekürler sasada beklentiler pta yumurtalık fabika açılışı sermaye arttırımı yabancı ortaklık,liman bölünme sizce hangi rakamlarda olur teşekürler.

Sayfa 406/896 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •