Sayfa 406/902 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    kim yapacak bu isi

Ford Otomotiv tarafından Burdur'da yapılması planlanan Güneş Enerji Santrali projesi ile ilgili ÇED süreci başlatıldı
    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:

BURDUR il MERKEZ, ilce BOĞAZİÇİ VE ÇALLICA KÖYÜ mevkiinde FORD OTOMOTİV SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ tarafından yapılması planlanan GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ (TOPLAM KURULU GÜCÜ 50MWm VE TOPLAM ALAN 40.29 HEKTAR) projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Başvuru Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 8. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve başvurunun ÇED Genel Formatına uygun hazırlandığı anlaşılmış olup, projeye ilişkin ÇED Süreci başlatılmıştır. Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci tamamlanana kadar, süreç ile ilgili her türlü bilgiler ve projeye ilişkin görüş, soru ve öneriler BURDUR Valiliğine (Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü) veya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına gönderilebilir.İlgililere ve kamuoyuna duyurulur
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

2.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    kim yapacak bu isi

Ford Otomotiv tarafından Burdur'da yapılması planlanan Güneş Enerji Santrali projesi ile ilgili ÇED süreci başlatıldı:

Ford'un Kocaeli işini ESEN almıştı.Proje çok ama rakip de az değil.Yakın zamanda ihaleye çıkılacak olan oyak işini alsak epey götürür bizi.Fabrikaya 80 km mesafedeki iş alınamazsa ayıp olur vallahi. İşin içinde enerji nakil hattı da var.Tam gesanlık iş.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Ford'un Kocaeli işini ESEN almıştı.Proje çok ama rakip de az değil.Yakın zamanda ihaleye çıkılacak olan oyak işini alsak epey götürür bizi.Fabrikaya 80 km mesafedeki iş alınamazsa ayıp olur vallahi. İşin içinde enerji nakil hattı da var.Tam gesanlık iş.
    bence tek sorun panel tedariğidir...panel karaborsa olmuş diyorlar..paneli olan işi almakta bir iki adım önde olur...gesan yeterince stoklamış olması gerekiyor...bir de panel fabrikası faaliyete girmek üzere...eli bayağı rahat...bu fabrikadan sonra gesanın piyasa esmesini bekliyorum...gesan için kader anı bence...çok şey olumlu olarak değişecek...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

hala mal toplama peşindeler gibi 15 dklıklarda yukarı yapıyor hop aşağı hemen kısa marj olsa da yukarıda igne bırakıyor..

bir salın aga yeter
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

üst kademelerede 1000 er lot üzeri koymuslar satış baskısı var hesabına mala doymadılar
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    üst kademelerede 1000 er lot üzeri koymuslar satış baskısı var hesabına mala doymadılar
    Üst kademelerin kalın olması iyidir üstad.

7.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    artık uzun bir mum hakkı değil mi? haftayı 270 üzeri kapatacağız.

arz konusunu bilemedim o konuda hep olumsuz oldum. ama sektör de çok iş var

söke ve ulusoy un durumu ortada..
    Senin dilin ne soylir Şu puslu havalarda fark yaratmanin tam zamanı. Biraz çıkarsa zaten dökülen dökülür,düşünce ben bile geri girdim

8. astor piyasa değeri 24 milyar oldu. yarın 26,5 falan olacak . şu an ki talebe bakılırsa önümüzdeki hafta 30 u aşar.
    gesan 27,5larda. bu durumda astor alamayanların talebi bize dönebilir. bu hesabı biz yapıyorsak , pala çoktan yapmıştır.
    ucuzdan mal vermek ister mi? o nedenle (bana göre ) astorun fiyatı ne kadar artarsa bizim için o kadar iyi olur. birde bilançoda ciro ve kar olarak astordan daha iyi yada denk çıkarsak benim yaptığım kıyaslamaayı piyasa illaki yapacaktır.

Sayfa 406/902 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •