Körün istediği 1 göz allah verdi 2 göz... 2.30 üstünden yapacakken 2.20lerden yavaş yavaş almaya başladık. Bu hafta içerisinde toplam 10 milyonluk ilave alım yapıp Allah'ın izniyle yüzde 2ye ulaşacağız. Takeover geliyor!!! Avukat bürosu nezdinde de güzel ilerliyor süreç. Birkaç büyük hissedar bana ulasti, ekibimizle birlikte hareket etmek için istekliler. 2 ay sonra yüzde 8i almamız hiç sürpriz olmayacak.
Bu arada bugün itibariyle grafikler de çöp oldu tamamen. Yok şunun altına düşmez yok şuraya değmez vs.. Hala fiyat açisindan beklentisi olan varsa kusura bakmasın kaale bile almıyoruz. Hele ki bu haftaki ilave 10 mio TL'lik alimimiz sonrasi daha aşağılara basması çok olası. Takeover!!!
Hayırlı olsun diyelim. Size zahmet elinizdeki milyon lotlar ile yukarı süremiyormusunuz? Yada yukarıdan satıp aşağıdan alamıyormusunuz? Yazdıklarınıza göre profesyonelce hareket ediyorsunuz. Şimdiye kadar normal şartlarda 50 milyon ve üzeri lotlara ulaşmanız gerekirdi diye düşünüyorum. Ancak sürekli aynı kalıptan çıkmış sözler ile patinaj çekiyorsunuz. Vallahi baydı ve arkadaş.
Ustat elimizde topu topu 9 mio lot var, bu hafta sonunda ise 13-14 mio lota ulaşacağız. Kagittaki günlük işlem hacmi 50 mio lot seviyesinde, zaten işlemlerin yüzde 95i fake cep to cep. Biz bu kadar az lotla ne yapabiliriz ki? Zaten biz aldıkça aşağı basıyor, basmaya da devam edecek. Biz bu çakallarla tahtada kapisamayiz ama şirketin kontrolünü ele geçireceğiz, yani hedefimiz farklı. Hisse fiyatının hiçbir anlamı yok artık bizim için, biz içeride olduğumuz sürece Max görülecek fiyat 3.00 olur. Patinaj çekmiyoruz, inanın şu an çok somut adımlar atılıyor. "Yeni Kurulacak ADS Güçbirliği a.ş." diyip susayım şimdilik, 2 ay bekleyin, sonrasında ne fırtınalar kopacak göreceksiniz. Bu sürede yazmayacağım, yukarıdaki çağrım elinde 1 mio ve üzeri lot adese bulunan herkes için geçerli. 2 ay içerisinde kararınızı verin lütfen.
ihsan29@outlook.com adresine mail atarak iletişime geçebilirsiniz.
Hoca pddd gizleniyor dedi.Bu kanıya nasıl vardınız.Olması kaç.Aydınlatırsanız memnün oluruz.Şimdiden teşekkürler.
5 sene önce, burdan bilgilerini veren samimi bir dostum birileri tarafından ilgili hissede portföyünü satması için tehdit edildi. Mafya mıydı başka bir şey mi öğrenemedi, karakola bildirdi durumu. Karakol da bulamadı tehdidin kimden geldiğini..
Özel bilgilerinizi paylaşacaksanız özel mesajla paylaşın, burda tüm kamuya göstermeyin (ben hiç paylaşmıyorum, kimseye güvenmiyorum). Kimseye de inanmayın, çakal çok
Su akacak yatağını bulacak![]()
Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!
Yer İmleri