Bunlar spek oyunları olabilir dostum, ben bu hissenin geleceğine güveniyorum. Eğer sabrın varsa arkana yaslan ve rahat ol. Tabi karar senin asla etkilemek için söylemiyorum.
Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benide yanlış anlama seni hissede tutma gibi bir çabam yok. Bu cevaplarim sadece hissede bizimde olduğumuzu ve böyle iniş cikislarin normal olduğunu belirtme amaçlıdır. Ne kadar az kişi olursa o kadar iyidir.
Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak ben bu forumda kimsenin diğer bir ortağa zaten kal, git, tut, fiyat bu yada şu veya uçuyoruz filan dediğini görmedim. Burası yamyam free bir forum. Maşallah! Aklımız neye yetiyor ise o kadar bilgi paylaşımı oluyor. Tabi ki hepimiz çok astronomik rakamlara elimizdeki hisseleri satmayı isteriz, tabi ki kalıcı yatırımcıları bu hisseyi almasını isteriz ama bu forumda hiç bir ortak vebal altında kalmak istemiyor. Ben buna şahidim!
Yatırım tavsiyesi değildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
Bende burdayım kaçtımız yok illaki bigün sıra bizede gelecektir ytd
2 nin altinda kendisi toplamismiydiki bu seviyelerden versin. 2 nin altinda ozellikle bistin satis yedigi gun ve vize krizinin oldugu zaman bir dusus oldu. O da da hacim olmadi zaten. Gedik 2.20 den sonra girdi diye biliyorum.
Keske bizde 2.30 lardan verseydik. Zaten bu hissede guzel trade olur likitide bittikten sonra ciddi trade hissesine dondu.
Lenovo K920 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilancodan once ve sonra ciddi bir hareket olmazsa en guzeli al sat yapmak. Kisa vadede sirketin satisi soz konusumu bilemiyorum.
Gerci tam trade yapmaya kalkarsin hoopp patron yeni sahibine birakiverir sirketi bakakalirsin😂😂
Yer İmleri