Sayfa 409/602 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Cemilsavar Yazıyı Oku
    Bence burada sonradan gelen ve oldukça enteresan paylaşımlar yapan sizsiniz, mesela bedelsiz benim için bile supriz olmuşken sizin için neden supriz olmadı? Öğrenmek isterim sakıncası yoksa!
    maalesef var...

herkes bir yerlerden bir şey duyuyor. Ama benim niyetim mal pazarlamak değil.....

aslında paylaşmamak en güzeli.

Alıntı Originally Posted by Cemilsavar Yazıyı Oku
    Bence burada sonradan gelen ve oldukça enteresan paylaşımlar yapan sizsiniz, mesela bedelsiz benim için bile supriz olmuşken sizin için neden supriz olmadı? Öğrenmek isterim sakıncası yoksa!
    Ayrıca benim için bile sürpriz olmuşken derken ne demek istiyorsunuz? Kim siniz yani?

3.  Alıntı Originally Posted by 4N1K1H Yazıyı Oku
    maalesef var...

herkes bir yerlerden bir şey duyuyor. Ama benim niyetim mal pazarlamak değil.....

aslında paylaşmamak en güzeli.
    Kimin niyeti mal pazarlamak ?

4.  Alıntı Originally Posted by 4N1K1H Yazıyı Oku
    Ayrıca benim için bile sürpriz olmuşken derken ne demek istiyorsunuz? Kim siniz yani?
    Ben kimim? Sirketi ve gelişmelerini yakından takip eden, hissenin en zor günleri yaşamış ve ilk günden beri çizgisini bozmamis bir yatırımcıyım.
    Bedelsiz haberi öyle internette aranarak bulunmuyor, bedelsiz vermesi sizi nasıl şaşırtmaz? Cidden merak ettim.

5. Ayrica burada bedelsizi ilk dikte ettiğinizde size ozelden mesaj atmıştım, unutmuş olmalısınız! Dikkatinizi çekmek içinde 1-1.5 milyon lot alacak birisi var diye sağlamıştım.

O gün benimki sadece "temenni" şeklinde gecistirmistiniz.... buhun benim için supriz değil gibi çelişkili bir beyan veriyorsunuz!

Sahi siz kimsiniz?
    Bakın forumda eski olanlar neredeyse tüm kullanıcı isimlerini siraliyorlar, o dönem siz yoktunuz burada

6.  Alıntı Originally Posted by 4N1K1H Yazıyı Oku
    https://www.tccb.gov.tr/program/

burdan bir cisim olabilir mi
    Mal pazarlamak dediniz diye soruyorum nedir bu paylaşımdaki amaç?!

7.  Alıntı Originally Posted by 4N1K1H Yazıyı Oku
    12m usd ilk bir mal alması gerekiyor msci endeksinin. Oda yaklaşık 7.5m lot yapar. Endeks değişim gününe kadar yani 28 Mayıs a kadar alması gerekiyor.

Şu ana kadar benim gördüğüm TEB’den perşembe 700k aldılar. Bir sürü aracı kurumdan alıyor da olabilirler. Bu hafta belli olacak. Bu kimse mal vermez anlamında değil. Patron mal veremez, tahtadan alması gerekiyor. Sadece büyük bit portföyden özel emirle alabilir. Tahtayı 2 TL oynatsalar değil 7 çok daha fazlasını alırlar.

Umarım anlatabilmişimdir
    Peki ya bu paylaşım? Toplam alınan mal 1 milyon lot oldu, ben burada asla böyle şeyler paylaşmadım

8.  Alıntı Originally Posted by Cemilsavar Yazıyı Oku
    Bir önceki ihalede toplam kapasite 260mw idi!!! Mantığınız yanlış bence...
    70 mw ihale alacağını ima ettiginizde yine yonlendirmenizin yanlış olduğunu söyleyen de benim, sonuc 30mw aldilae

Sayfa 409/602 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •