Sayfa 409/1003 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Kıbrısa 72 milyon TL mücadele için para gönderen Suriye’de 10 yıldır savaş mağdurlarına el açan benim ülken, umarım bu krizden yaptığın iyiliklerin karşısını görerek çıkarsın. Şuan tek karşılık virüsün sende sınırlı kalamsı. Dualarımız seninle.

2.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Çin 8 milyon aboneyi nasıl kaybetmiş yahu., olsa olsa kurallara uymadıkları için aboneliklerini kesmiştir.çin insanlarına iyi vatandaş notuyla baskı altına alıyor. Notu düşenler bir çok hakkı kaybediyor.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Malasef o eskiden di, katil Uşak şöför yada bahçıvan değil artık. Çin bunu düşünemedi . Ama yakalandı. Bir işaret var ki 8 milyon abone aranıyor.

Tam tersi digital Çin daha keskin baskı yönünden. Herkesi digital izliyor. Ve herşey elektronik izleniyor.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Bende de öyle bir bilgi var , 8 milyon abone ilişkisi kesilmesi muhtemelen iptalle ilgilidir

2 milyara yakın nufus ölçekleri farklı

https://i.hizliresim.com/M8CzVv.png

Prof Yaranki nin fikrini tuttum ..hiç olmazsa infazı bekleyen mahkum modundan kurtuluruz

5. Eliotun beklediği 96 bini destekleyen bir grafik göndereceğim, ne kadar doğru bilmiyorum. 88-96 bin mi yoksa 82-88 bin mi bunun karşılığı onuda çözemedim. Yinede incelemek lazım.

6.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Bende de öyle bir bilgi var , 8 milyon abone ilişkisi kesilmesi muhtemelen öyledir

2 milyara yakın nufus ölçekleri farklı

https://i.hizliresim.com/M8CzVv.png

Prof Yaranki nin fikrini tuttum ..hiç olmazsa infazı bekleyen mahkum modundan kurtuluruz
    Onu destekleyen bir şeyler olmasa 8 milyon konu edilmezdi. Proton teorisini bende tuttum. Her gün ölmekten iyidir. Bize acil KİT lazım. Sandığa gider gibi geçenler sokağa diğerleri karantinaya.

7. Grafik s&p

Sayfa 409/1003 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •