Sayfa 409/610 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon
Arama sonucu : 4880 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

Gerçek anlam da yatırım/ ecilc paritesini 2,5 olarak biliyorum ve öyle de kabul ediyorum.Hayal edelim ki Yatırım 100 TL olacak olursa ilerde, ecilc 40 TL olmalıdır.

Yatırım tavsiyesi degildir. Her zaman için son karar hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Yatırım /ilaç paritesini 4.9 lardan 6 lara çekmeye başladı , bunun için ayni oyunu oynuyor aksama kadar ilaç az aşağıda yatırıma yakin tutarken son 15 , 20 dk da birden ilacı aşağı basıp yatırımı tutarken dengeyi bozuyor , benim için bu parite önemli ilacın su bu fiyattan aşağı olması olmaması zaten aslında bu parite mantığına bağlı dışarıda hisse karşılaştırması reel olmayabilir ama bu ic içe geçmiş şirketler için böyle değil bu tarz can sıkıcı .Ayrıca bilançolar da boyle mi fiyatlanacak bakacağız.
    SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

2.  Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Gerçek anlam da yatırım/ ecilc paritesini 2,5 olarak biliyorum ve öyle de kabul ediyorum.Hayal edelim ki Yatırım 100 TL olacak olursa ilerde, ecilc 40 TL olmalıdır.

Yatırım tavsiyesi degildir. Her zaman için son karar hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

Bu tabii sizin yazdığınız mantıklı olan ,burada mantık yok.İleride olmak zorunda olabilir / olacak.

Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Size bir kolaylık. Pariteyi 3,5 gibi okuyun..Tabii bu pariteye gelmesi hisseler üzerindeki oyunlar bittiğinde olur. Büyük bir olasılıkla bu pariteyi bir yerde satmak zorunda kalanlar goremeyeceklerdir
    Sanıyorum en azından 1 kişinin yazdığınız pariteyi göreceğini tahmin ediyorum tabii, emri Hak vaki olmaz ise .

Parite bozulmadan,dogal ortamda:

20 nisan 2020 de yatırım 9,62, ilaç 4,51 kapanış yapmış 9,62/4,51=2,13

Biz yinede vicdanlı davranmak adına bu pariteyi 2,5 kabul edelim.

Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

4. Mantıklı olan hissede hikayenin daha olgun aşamalarını beklemektir, katılırım. Beklerken daha güven veren hisselere geçme yönündeki dürtüleri kapatabilirseniz tabii

5. Mutsuz spekulator sendromu mu?? Bir olasılıkla, evet. Sabit hissedarları yerinden oynatamamış olabilir, hisseye yeterince ilgi toplayamamış olabilir. Pekiyi spekulator spekülasyondan vazgeçer mı? Işte bunu hiç sanmıyorum, vazgeçtiği gün kendisi de bizim gibi uzun vadeli yatırımcı olur. Bu fiyatlardan uzun vadeli yatırımcı olmak iyidir, daha iyisi de olabilir

6. Cezacilar , cezalıları daha da cezalandırma pesinde bu nedenle cezayı arttırma derdine düşmüş .

7. Bilen bilir zaten, bilmeyen de öğrenmiştir. Şimdi piyasa değerinin geldiği nokta 570 milyon dolar civarıdır. Bu seviye arada bir yer, fiyatın dengelenebilecegi bir seviye değil.. Bakalım ne yapar?? Kötü şeyler yaparsa biz de ne yapan deriz.

8. Yatırım holding'i yakın bir vadede 100 liranın üstüne atacaklar. Yatırım tavsiyesi olmayıp kuru iddiadır.. Gazozuna iddiaya varım.

Sayfa 409/610 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •