Bir yıldız gibi kayar giderim hayatından
Yapabileceğin tek şey
Reform yapacaktık olur benim arkamdan
Bir yıldız gibi kayar giderim hayatından
Yapabileceğin tek şey
Reform yapacaktık olur benim arkamdan
11 Nisan Perşembe 14:29 YABANCILAR 5 NİSAN HAFTASINDA 39 MN $'LIK DİBS, 156 MN $'LIK HİSSE SATTI
iki hafta önce 1 saat uğraşarak hazırladığım türkiyenin kamu ve özel 2019 yılı kümülatif dış borç ödelemeleri tarihleri grafiğini görmek isteyenler el kaldırsın. yeterli el görmezsem açıklamam ona göreOriginally Posted by mdemir
![]()
yatırım tavsiyesi değildir.
Onun da mutlaka etkisi vardır, ama ana problem bence kamu bankaları için öngörülen finansal mühendisliğin eğer ileride bir terslik oluşursa merkez bankasını zorunlu olarak işin içine çekebilme ihtimali.
Şu an için bu böyle kurgulanmamıştır buna eminim ama herhangi bir terslik durumunda bu kurguda böyle bir olasılık beliriyor.
Halbuki bir terslik durumunda bu olasılığın belirmeyeceği veya belirme ihtimalinin olamayacağı bir kurgulama olsaydı daha güvenli bir adım olabilirdi.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Dolari durtmek gerekiyormus elestirmek lazimmis
Bu ne len 5.75 i bile gecemiyor
Yalsanmis bu dolar
Bi dondurma tarifi verdim beni hor gördünüz, eğlendiniz benimle, güldünüz amaa yine bir güzellik yapayım.
Az bir arkadas sebzeler evde yetişir mi demiş.
Öyle bir yetişir ki bitiremez komşulara satarsın. Balkona kuracağın küçücük bir sera sana hayli hayli yeter .
Anahtar kelimeler : katlı sera , dikey tarım.
Ortaboy bir kafese de üç beş tane bıldırcın al , yumurtaya da para vermez, mutfak artığıyla doyarlar.
Ama gaza gelip de balkona inek çıkarma, o kadar da değil.
Organik yaşam cimrilik değildir, utanacak bir şey yok.
Yer İmleri