Sayfa 410/1001 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Erdoğan, ekonomiden anlamayan türünün tek örneği bir otokrat.

Meksika ve Brezilya piyasa dostu olmayan popülist başkanları seçmelerine rağmen, ciddi mali krizlerden kaçınmayı başardılar.

Türk lirasının yeniden ateş altına girme ihtimali var.

— Bloomberg | John Authers

2.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Hisseleri hoplatan jem schollu nerelerde acaba?.. gelseydi dipten garan hoplatsaydı kahraman olaysaydı..
    Badem style bankalara girmez sanayilere girerler. Jem,Galip birkaci birleşirse olabilir ama yabanci fonlarla baş etmek her babanın harcı değil..zor çooookkk zor

Oh be vobu bugün itibari ile sonlandırdım reis sayesinde..işler normale dönerse tekrar devem derim....
    İşler düzelinceye kadar sadece seyirci az hisse ile yola devam....

4.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    dolar için durum kötü ama bizim borsamızda mal almak için tl yeterli,kim satacak %3 aşagı borsayı ve aldıgı parayla 8.5 den yada daha yukarıdan dolar alacak,yabancı zaten sattı gitti,jöleli boşmu duruyor sanıyorsun,5.50 ye akbankı verirlermi mesela benim düşüncemdir Y.T.D. dedim zaten

bu gün 4,80 den çok verdiler.
    büyük lokma ye büyük laf etme

ytd

5. bir haftadır piyasalarda damat kokusu alıyorum.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    DAMAT TURİZM bakanı olsun..en güzel bakanlık.deniz-kum-güneş...

7. Vadeli ye cok takilmam. Ama bu forumda takip edebildigim kadari ile en sistemli ve mantikli poz alan sn. Jas tir.

Onun sistemi yavas yavas kazandirir ama kolay kolay kaybettirmez. Bende keyfine 2 yildir az para ile vioba arasira takiliyorum. Parayi bir kac defa 3-4 kata cikardigim oldu. Sonra hoop tekrar ana paraya yakin seviyelere kadar asagiya kaydik....)

Gunluk trade yapmayan birisi icin bende bir muddet once farkli vadelerde esit miktarda zit yonlu cift poz alma modeline dondum....ani shok ve hareketlerden sifir zayiyatla cikiyorsun.
    Sonra ortam sakinlesip gidisatin yonu biraz daha netlesince poz ayarlamalari yapilabilir. Yonu tam net gordugun zaman tek yonlu poz alirsin.

Ben bu cokuste cift yonlu pozda esit miktarda yakalandim. Kar zarar miktari ayni. Gun icinde ekran basinda olsaydim short tarafinda biraz poz azaltirdim.

Neyse arkadaslar lafi uzattik. Az para ile cok laf ettik.

8.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    bir haftadır piyasalarda damat kokusu alıyorum.
    Dolari daha tam yükseltemediler olabilir. Biraz daha dth bozulur mu acaba diye neden olmasın..

Sayfa 410/1001 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •