Menderes. Gsdhol. Yatırımcısının güldürdü..nerdeyse bütün hisseler yatırımcısına kazandırdı.sadece kel avni fravununun yezit soyunun hissesi yatırımcıya zarar ettirdi... Allah seni bildiği gibi yapsın..makat soyu avniiiiiiii
Menderes. Gsdhol. Yatırımcısının güldürdü..nerdeyse bütün hisseler yatırımcısına kazandırdı.sadece kel avni fravununun yezit soyunun hissesi yatırımcıya zarar ettirdi... Allah seni bildiği gibi yapsın..makat soyu avniiiiiiii
0.78 den sorunlu 90 kusur milyon lot hisseyi halka arz ettiğin fiyatın neredeyse dolar bazında 5 te birinden topla ... şimdi de o fiyatın altına gelmesine izin ver hissenin...itibar yerlerde...zaten borsada hakettiği degeri veremediği için giden itibar şimdilerde duble itibar kaybı olmuştur...kendi degerini bilmeyenlere deger vermemek lazım...buffet ın da güzel bir sözü var buna benzer...yazık ki ne yazık koca şirket in düştüğü haller 120 bin endekste...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@karahanager
KARAHAN bu işleri sende çok iyi bilirsin..
Mal sende bende fiyat 50 kuruş
Mal patronda fiyat 5 tl..
Ben bu tahtada gerçekte reel bir bilgim olmamasına rağmen sırf grafiğe bakarak mal ağa ile KY arasında paylaşılmış derken çok laf yedim..O zaman birileri mal patronda neden götürmüyorsun topladığın kadar topladın goygoy unda idi..
Hatta bizim menkul üzerinden her alınan malı da patron sanmayın dediğimi çok iyi hatırlıyorum..
Fiyat herşeyi anlatıyordu..
Gelinen noktada 20M lot 10M lot diğerinde 6M lot..Neler döküldü neler..
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Sana SASA desem..VESTL desem...Anlarsın demi..
Sen vestl i çok çok iyi biliyorsun bende sana SASA nın hikayesini burada 1 sayfa anlatırım..
Şimdi patron 100M lota takın bir malı piyasadan çekti..
Bu demek değil ki hemen yarın tavan tavan gidecek..
Hatırlarsın ANZ 2006 da vesteli yıktıkdan sonra 2009 da 1 tl den tahsisli bedelli yapmış idi..
Buna rağmen tahta 2014 e kadar süründü..
A. Sabancı 2006 da sasa ları satıp gitti pegasus u kurdu..
Tahta 2014 erdem holdind e satılana kadar süründü durdu..
Not..Twetter ini arada sırada da olsa kilitleme..Eskilerden kimse kalmadı..Ortalık çoluk çocuk dolu..Benim gibi sosyal medya da sıfır olanlar için kilitlendi mi tweet okuma şansım kalmıyor..BABO sen bir kaç başkası..Kalmadı işte okunacak başkası..Lütfen diyorum..selamlar saygılar..
hayatımız bu hikayelerle dolu...patronlarımız çok iyi niyetli masallah bilmezmiyim...er geç her hisse ederini bulur ama burada kimse kalmaz bu eder oldugunda...twitteri kapatıyorum bazen gund çünkü sevimsiz tipler her arenada mevcut bedava hizmet etmeyelim diye...kendine en kısa zamanda bir twitter hesabı aç iki saniye sürüyor...svg
@karahanager
Daha fazla
@BordoBedelli88 @SinpasGYO @esratakim adlı kullanıcılara yanıt olarak
"Ancak şirket diğer GYO'ların özkaynak performansını dikkate almayarak yatırımcılarını eksik bilgilendirdi. Borsada 20GYO bulunuyor. Bunların 2007 sonunda 5 milyar 157 milyon olan özkaynakları, 7.5 yılda yüzde266.9 artarak 18.9 milyara ulaştı. Bu oran Sinpaş'ta yüzde 25.8'dekaldı
2 yanıt 0 retweet 0 beğenme
Yanıtla 2 Retweetle Beğen Direkt mesaj
BordoBedelli88
â€
@BordoBedelli88
5 sa.5 saat önce
Daha fazla
@BordoBedelli88 @SinpasGYO @esratakim adlı kullanıcılara yanıt olarak
"SPK'nın inceleme başlattığı Sinpaş GYO, savunmaya geçerek, "Bizi özkaynak, aktif ve hisse performansımızla kıyaslayın" dedi. Ama şirket, rakiplerinin rakamlarına bakmayı unuttu. Veriler, bu üç alanda da Sinpaş'ın performansının sektörden daha kötü olduğunu gösteriyor"
0 beğenme
Yanıtla 1 Retweetlendi 1 Beğen Direkt mesaj
BordoBedelli88
â€
@BordoBedelli88
5 sa.5 saat önce
Daha fazla
@SinpasGYO @esratakim adlı kullanıcılara yanıt olarak
"Borsadaki yatırımcıların şikâyeti üzerine başlatılan ön incelemede, şirketin SPK Kanunu'nun 21'inci maddesine aykırı işlem yapıp yapmadığı araştırılıyor. SPK, Sinpaş GYO'nun şirketin büyük ortağı Sinpaş Yapı üzerinden ihalesiz yaptığı inşaatları araştırıyor."
0 yanıt 0 beğenme
Yanıtla Retweetlendi 1 Beğen Direkt mesaj
BordoBedelli88
â€
@BordoBedelli88
5 sa.5 saat önce
Daha fazla
"Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 8 yıl önce halka açılan hisse performansı açısından hayal kırıklığı yaratan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'yla (GYO) ilgili incelemesi 'örtülü kazanç' üzerine yoğunlaştırdı. "
0 yanıt 0 beğenme
Yanıtla Retweetlendi 1 Beğen Direkt mesaj
BordoBedelli88
â€
@BordoBedelli88
5 sa.5 saat önce
Daha fazla
"SPK'nın Sinpaş GYO incelemesi derinleştirildi. Şirketin Sinpaş Yapı üzerinden gerçekleştirdiği inşaat işlerinin 'örtülü kazanç' maddesine girip girmediğine bakılıyor. İhlal tespit edilirse 5 yıl hapis cezası var" alıntıdır
0 yanıt 1 beğenme
Yanıtla Retweetlendi 1 Beğen 1 Direkt mesaj
BordoBedelli88
â€
@BordoBedelli88
5 sa.5 saat önce
Daha fazla
"Sinpaş GYO'nun borsadaki 11 binin üstündeki yatırımcısını harekete geçtiren en çarpıcı veri gelir tablosundaki pazarlama ile yönetim giderleri oldu. Sinpaş'ın 6 aylık bilançosuna göre cirosu 175 milyon TL, brüt kârı 32.5 milyon TL iken pazarlama giderleri 23.5 milyon TL, ...
0 yanıt 0 retweet 0 beğenme
Yanıtla Retweetle Beğen Direkt mesaj
BordoBedelli88
â€
@BordoBedelli88
5 sa.5 saat önce
Daha fazla
"Haziran 2007'de halka açılan ve gerek şirket gerekse hisse performansı açısından büyük hayal kırıklığı yaratan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), borsadaki yatırımcılarını isyan noktasına getirdi. "
0 yanıt 0 retweet 0 beğenme
Yanıtla Retweetle Beğen Direkt mesaj
Hacim 9 milyon tl ama 76 77 76 77... bu manipulatorler bu hacimle bu fiyatlarda tutarak ne yapmak nereye varmak istemektedirler?
saçma sapan kağıtlara bulaşmayın benim gibi sürünürsünüz sonra
Yine halen Ticaret Üniversitesi Rektörlüğü görevini yürüten AKP'li eski Bakan Nazım Ekren'in, “FETÖ teşkilatında mühim bir pozisyona sahip” olduğunu bildiriyor.
http://www.mynet.com/haber/politika/...llar-3308130-1
böyle diyor haberde. bu adam sinpaş yönetim kurulundaydı bi ara
Yer İmleri