Sayfa 414/672 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. Yerinde kurbanlık koyun gibi bekleyeceksin
    Bayram’ın geçmesini
    Gıpraşmayacaksın

2.  Alıntı Originally Posted by kale_kim09 Yazıyı Oku
    Yerinde kurbanlık koyun gibi bekleyeceksin
    Bayram’ın geçmesini
    Gıpraşmayacaksın
    tek tesellim şu seçim

erken seçim haberinden sonra bu kağıt çok aşırı düştü

belki biraz toparlar

3. viopandtrade nerede?

Derinlik verirdi

o aldı bu sattı diye

ümidi kesti herhalde o da

4. Ben de kaçamadım yüzde 25 burada, yüzde 25 de sahol da yakalandık düşüşe, moralim bozuk, ucuz diye aldık tekrardan, ucuzun da ucuzu var maalesef, moralim bozuk 2 gündür pek işlem yapmıyorum, bir ay önce ara versem 30bin lira artıda olurdum. Seçime kadar bu borsaya bulaşmıyacaktım, ama maalesef uyuşturucu gibi bir türlü bırakılmıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Ben de kaçamadım yüzde 25 burada, yüzde 25 de sahol da yakalandık düşüşe, moralim bozuk, ucuz diye aldık tekrardan, ucuzun da ucuzu var maalesef, moralim bozuk 2 gündür pek işlem yapmıyorum, bir ay önce ara versem 30bin lira artıda olurdum. Seçime kadar bu borsaya bulaşmıyacaktım, ama maalesef uyuşturucu gibi bir türlü bırakılmıyor.
    hepimize geçmiş olsun

ben bu kağıttan çıkmıştım

ilk karlı çıkışım 2016 temmuz

sonra kalkışma olmuştu

sonra da bu yaşar erdinçin bi dergisi vardı

orayı okurken dedimyine gireyim

iyi düştü dedim

işte o gün bu gün can çekişiyorum

aldıkça düşüyor

bakalım bu eziyet ne zaman bitecek

6.  Alıntı Originally Posted by Abram Yazıyı Oku
    Evt arkadaşlar ayin 25 inde ayin 27 sinde ve nisain 2 sinden buyana hissede dusus trendinin devam ettiğini hissenin dusus egiliminde oldugunu soylediğimde. Bana hakaretler patronun adami vb hakaretler aldım ama ne yazikki hakli cikiyorum. Takaslara gore ucacak kacacak diyenler. Takaslara gore bu hisse ucar biz deneyimli borsaciyiz diyenler . Buyrun bakalim 1.14. Simdi ne diyecekler merak ediyorum.Ben olsam bilmediğim konularda yorumlarima dikka ederdim. Evt arkadaşlar hissemiz ucuz olsada dusus trendini ne yazikki henuz kiramadi. Saygilar.
    Not: al sat tut değildir.
    8 Mayista yazmistim.

Takaslardan pek bir sonuca ulaşamayacağimizi belirtmiştim.(o donemde takasa göre uçacak diyenler vardi,o günden bu güne düşüyor, yorumsuz)

not:Al sat tut değildir

7.  Alıntı Originally Posted by Abram Yazıyı Oku
    Dibin dibi vardir. Dusus trendi sonlanmadan. Nereye kadar düsebilecegini kimse tahmin edemez. Allah sonumuzu hayretsin.

Not.: y.t.d.
    31,05,2018 deki gönderimim.

EVt borsada arkadaşlar dibin dibi vardir. Hissedeki yönü doğru tayin edebildim sanirim. Bu nedenlede tepki çektim. Arkadaşlar düşen hissenin nereye kadar düşebileceğini kimse bilememez piyasa belirler. Düşüş trendi ne yazikki henüz kırılamadı.
    Not:Kendi goruşlerim olup al sat tut değildir.

8. 0.95

Bravo

Sayfa 414/672 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •