Sayfa 414/892 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon
Arama sonucu : 7134 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Tahtacının mı patronun mu dediği olacak göreceğiz bakalım...

2.  Alıntı Originally Posted by alkabus Yazıyı Oku
    Tahtacının mı patronun mu dediği olacak göreceğiz bakalım...
    sadece sabreden guzel ekmek yicek savaş var tahtada ...Mantık dışı bu hareketler ...pskolojik harp var ...Aklınızı kaybetmetseniz dayanın...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Girişim Elektrik: Peak PV Solar'ın Ankara fabrika binası bünyesindeki makine ve ekipman yatırımlarının ilk aşamasının kurulum işlemleri tamamlanmış olup, tesisin 2023 yılının Şubat ayında üretime başlaması planlanmaktadır.

Buda mi gol degil
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

4. Eninde sonunda uzlaşırlar.
    Sabreden kazanır.İnşaallah

Alıntı Originally Posted by alkabus Yazıyı Oku
    Tahtacının mı patronun mu dediği olacak göreceğiz bakalım...
    sanki bir savaş var ama tahtacının dediği ağır basabilir patronda para yok gibi birşey
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    hocam bi medyum yanında staj falan mı yapsan
    )))) İşi ogrenirken borsada bile tecavüz manyağı yaptilar. Orada medyum ne yapmaz ki bana. Pilates kursunda taciz olayı aklıma geldi ;)

7.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Abi sürekli satilmamali diyordunuz neden sattınız geri aldınız di mi şimdi oh mis 255 kiramayinca belliydi de neyse. Vakıf 250den sattı 240tan geri aldı. Ziraat de oyle. Ky öğrendi bu işi şimdi onları dökmek için ne numaralar yapacak bakalim
    endeks tepe 5700 secim muhabbeti çok aşagılar bekleniyor 1 dolar seçim sonrasıda iyi olmyabilir borsa out döviz altın faiz in oldu. yine de destek çıkıyorum çarşambaya kadar sürem var 230.5 ve 224.7 aşagıda desteği biri paylaşmış hem arz bülbül vana ona katılırım hemde çarşamba geri alırım çoğunu sadece gesan biriktiriyorum %50 uzun vade kalanı ile al sata devam

8.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    endeks tepe 5700 secim muhabbeti çok aşagılar bekleniyor 1 dolar seçim sonrasıda iyi olmyabilir borsa out döviz altın faiz in oldu. yine de destek çıkıyorum çarşambaya kadar sürem var 230.5 ve 224.7 aşagıda desteği biri paylaşmış hem arz bülbül vana ona katılırım hemde çarşamba geri alırım çoğunu sadece gesan biriktiriyorum %50 uzun vade kalanı ile al sata devam
    Ben de biraz toparlarsam döviz alacagim 25 TL olacak seçim sonu deniyor.. kazanan daima haklidir. Bu arada kaplar boşa gitti ona yanarım demek ki kap map hikaye gesanda spek ne derse o

Sayfa 414/892 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •