Originally Posted by aydinc Aynen hala hesapta KRF güzel gece 12de yazarım güncel fiyatı 0.20 civarı artı gelir bence Bende alacağım biraz, fena değil getirisi.Ama neden etkileniyor çözebilmiş değilim.
Originally Posted by Webster Aylik 1.8 yapmis Parayi yilda enaz 3 e katlarim diyordun Bu fonlami katliyorsun Webcim hafızan balık kadar bile değil
Originally Posted by Webster Azer bulbul Erkek erkege tatlisin demez Medwig mudahale edermisim Ama şimdi burada bilinmeyen var O yüzden kesin olmayan şeye karşı nasıl mudahele etsin
Originally Posted by aydinc Ama şimdi burada bilinmeyen var O yüzden kesin olmayan şeye karşı nasıl mudahele etsin Delil mi istiyorsun???? Farzetki bayanim ama erkegim diyorum Bu bile sizin yurumemeniz icin yeterli olmali bence Gurur olur insanda
Originally Posted by Webster Delil mi istiyorsun???? Farzetki bayanim ama erkegim diyorum Bu bile sizin yurumemeniz icin yeterli olmali bence Gurur olur insanda Webcim neden böyle kötü düşünüyorsun Ne yürümesi
Originally Posted by aydinc Webcim neden böyle kötü düşünüyorsun Ne yürümesi Hasan abi diyeceksin Irrite etme beni
Originally Posted by Webster Hasan abi diyeceksin Irrite etme beni Şurada herkesin önünde yazıyorum Angaraya geldiğimde çık karşıma Söz istedigin şekilde hitap ederim Yoksa yok
Originally Posted by Webster Aylik 1.8 yapmis Parayi yilda enaz 3 e katlarim diyordun Bu fonlami katliyorsun Şaka bi yana yuzde 10 nun altında net faiz verilen ulkede brut 23 e burun kıvırmak ilginç
Forum Rules
Yer İmleri