Sayfa 417/1009 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    AK Parti, temel matematik, mantık ve iktisat bilimine karşı başlattığı mücadelede cepheyi fizik yasalarıyla genişletiyor...

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=412285
    sırp sniper mübarek hemen özel harekata alsınlar

kennedy yi de deden mi vurdu yoksa

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Burada doktorlar var diye biliyorum kalp atışı 70 e tansiyonu 9 a 6 ya nasıl getirebilirim acaba

Benim ki 7-8 4-5 ve 55 civari kalp atışı varda düşük olması da sıkıntı diyorlar kilo verirsen katkısı olur demişlerdi bir katkısı olmadı
    yaw üstad tüik lik kanına işlemiş her şeyi mi düşükten bulur bi insan

şaka bir yana herkesin fizyolojisi ortalamaya uyacak diye bir şey yok genetik olarak farklılığınız vardır, nasıl sıkıntı yaratıyor?

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    tv de iftar programı gören var mı ?
    şöyle binlerce kişi katıldı
    şu kadar ton pirinç, tavuk kullandık,
    vb diye.
    Ya hocam bu kadar pahalılıkta o ded,klerin zor;

Arkadaşların düzenlediği Geçen yılki iftarda kişi başı 1 kilodan fazla sadece köfte vardı , bu yıl ki programda adam başı bir tane kıymalı pide a.q ...

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kira fiyatları ile aklıma şöyle bir şey geldi. İl ilçe şehre uzaklık bina yaşı mt bulunduğu katın durumuna göre bir üst sınır getirilmesi gerekir yoksa. Kira fiyatları bir memur çalışanın bile ödeyemeyeceği miktarlara çıkacak bu da eski olsa konut fiyatlarını artıracak kentsel dönüşümü zorlaştıracak. Konya'yı baz alırsak 50 yıllık ulaşımı uzak olan yerler 5 binden başlıyor 10-15 bin diye gidiyor. Ayhan başkanın bu senin projen olsun kazanırsak seçimi hazırda bulunsun proje.
    serbest piyasayı serbest bırakmazsanız hiç bir zaman çözülmez 2 sene önce böyle bir problem var mıydı?

her müdahale, müdahale edilmesi gereken başka problem yaratır. Bkz. KKM kaç tane düzenleme metni kuralı şartları yayınlandı hala dikiş tutmuyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Burada doktorlar var diye biliyorum kalp atışı 70 e tansiyonu 9 a 6 ya nasıl getirebilirim acaba

Benim ki 7-8 4-5 ve 55 civari kalp atışı varda düşük olması da sıkıntı diyorlar kilo verirsen katkısı olur demişlerdi bir katkısı olmadı
    Karpuz ve Kırmızı pancar Nitrik oksit ve damar sertliğine karşı iyi.
    Nitrik oksitli meyve ve sebzeleri araştırmanda fayda var.
    Sabahları en az 2 bardak ılık su ile hemen güne basla.Kan sulansın.Kalp krızlerı genelde sabaha karsı susuz vucudda oluyor derler.

Vucudda yeterince su olup olmadıgını bir kontrol de Açık Sarı Idrar rengini yakalaman lazım hemen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,313
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    tv de iftar programı gören var mı ?
    şöyle binlerce kişi katıldı
    şu kadar ton pirinç, tavuk kullandık,
    vb diye.
    Olurmu yahu TOGG yaptık

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Brent petrol cephesinde 70 dolar seviyesinin test edilmesi ve beklentimizin realize olması sonrasında OPEC+'dan hafta sonu gelen şok üretim kesintisi kararı ardından petrol 86 dolar seviyesini test etti. Son 3 günde 16 dolar yükseliş kaydettiğini not edelim.

Benzine birkaç güne yüzde zam gelir herhalde...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. Hamdolsun seçime 41 gün kala ful kredi borcu ile giriyoruz. Bizim limit bitti babamın kartı da aldım. Düğün hazırlıkları az kaldı. Kayınço yatak odası hiç kullanılmamış denk getirdi düğün iptal olunca satmışlar öyle olduğu için uygun fiyata aldık. Bizimkisi bozulmasa bari öyle bir şey başımıza gelir mi diye korkuyorum

Sayfa 417/1009 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •