Sayfa 419/1060 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Bak şimdi oldumu üzüldüm keşke gelsen iyi olurdu sabah ola hayır ola diyelim. Ben niyetine girdim kısmetse orda olucam .
    sorma bende üzüldüm lakin çalıştığım şirket şu an daha önemli mecbur kalmasam çok istiyordum katılmak.

2.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    sorma bende üzüldüm lakin çalıştığım şirket şu an daha önemli mecbur kalmasam çok istiyordum katılmak.
    Sağlık olsun başka arkadaşlar gelirmi bilmem giderim diyen üç kişiydik şimdi iki kaldık .

3.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Sağlık olsun başka arkadaşlar gelirmi bilmem giderim diyen üç kişiydik şimdi iki kaldık .
    kısmetse senden alıcaz güzel haberleri.

4.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    kısmetse senden alıcaz güzel haberleri.
    İnşallah beklediğimiz güzel haberleri paylaşırız.

5. Cümleten hayırlı sabahlar eski defterlerin kapandığı yeni defterlerin yeni hedeflerin yeni umutların başlangıcı olması dileğiyle , Maltepeden selamlar.

6.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Cümleten hayırlı sabahlar eski defterlerin kapandığı yeni defterlerin yeni hedeflerin yeni umutların başlangıcı olması dileğiyle , Maltepeden selamlar.
    Aleyküm selam. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

7. hayırlı sabahlar hayırlı haberlerinizi bekliycem .

8. Günaydın,kıymetli arkdaşlar..Günümüz insha Allah evlerimizde sevinç çığlıkları attığımız hayırlı bir gün olur..Bende elbetteki katılıp omuz omuza destek olmak isterdim ancak İstanbul'a çok uzağım ama biliyorumki bu önemli günde bahane ,mazeret olmaz..Katılan arkadaşlarımız sağ olsunlar..Umutlarımızın yeşerdiği bir gün olması dileğiyle..Slmlar..2 Onur 2 kardeşim Allah yardımcınız olsun..

Sayfa 419/1060 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •