Originally Posted by TOKATYILDIZI470 10dk. SONRA abd verisi gelecek.. dikkatli ol baaa bişiy olmaaaazz siz muhkem durun
Originally Posted by çıtak ne o.. 2 dakikada 4000 mi kaçırdık 5000 puan laa... vay aqua
Yabancı hiç beğenmedi bu işi
SPOT da BofA şu an itibariyle dün aldığı 1.680 mlyr malın tamamını piyasaya yedirdi!
Originally Posted by çıtak şortumuzda hata yoktu şu SAT larken varken 30000 pivan aldı nalet bu durumda bile AL yakamıyor daha spot 60 lık sat verdi diye şort açtım, sattaki tahta 25000 puan kaldırılırmı aqua 720'den 757' ye 37000 pivan gitti ama AL veremiyor maçası yiyene 755000 den şort fırsatı verdi
BofA KCHOL AKBNK alıp THYAO SAHOL TUPRS satıyor,
Originally Posted by breakeven enflasyonist ortamda varlık balonları oluşur bunlar servet etkisi yaratır ve enflasyonu kontrolden çıkarır. şimşek bunu biliyordur ve düğmeye bastı balonları küçültecek. taban taban gidecek bir borsa hayli ile short full 5 kontratta ben actım maksat yeşillik olsun...
Yatırım tavsiyesi değildir.
250 puan ..hiçbir işe yaramaz dostlar alışverişte görsün ortodoks mesajı hesapta seçime kadar şişi kebabı yakmadan sonrasında hard eylemlere geçerler
Forum Rules
Yer İmleri