Sayfa 422/460 İlkİlk ... 322372412420421422423424432 ... SonSon
Arama sonucu : 3679 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: KGYO - Koray Gayrı Menkul YO

1.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Evet bir şelale olabilir ama yukarıya sanki galip buralarda dolanıyor gibi bir koku aldım gibi bu gün 1.40 ve altında alımlara başlıcam gibi gali buralarda ise alırmaz ama bekliyi görelim piyasa çok sert belki ani bir satış yer bekle benide galip geiliyorum
    Galibe bile muhtac olduk

2. Galip kagittami degilmi bilmiyorum 139 yakti suan artik rutine bagladi gorunumu var buralar dipse insallah diptir illaki piyasiya orantili yukari donus olursa 2 lerr hedef olur ikinci bir olay ise citi ve @anbi finanas elindeki 1 milyon lotu gecen hafta bosaltti gordugum kadariyla ? Hakkimizda hayirlisi bakalim eger milleti doktulerse kagit gider eger daha dokemedilerse isimiz zor

SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hic sanmiyorumki milleti dokmuslerse. Biz hale burdayiz k.y.

4.  Alıntı Originally Posted by Bumerang006 Yazıyı Oku
    Galip kagittami degilmi bilmiyorum 139 yakti suan artik rutine bagladi gorunumu var buralar dipse insallah diptir illaki piyasiya orantili yukari donus olursa 2 lerr hedef olur ikinci bir olay ise citi ve @anbi finanas elindeki 1 milyon lotu gecen hafta bosaltti gordugum kadariyla ? Hakkimizda hayirlisi bakalim eger milleti doktulerse kagit gider eger daha dokemedilerse isimiz zor

1 milyon lot satılmadı geçen hafta

Citi 248 bin sattı, elinde hala 325 bin var.
    Qnb finans 13 bin sattı, elinde 941 bin var.
    İnvest az satışı olmadı ufak ufak alıyo, elinde 420 bin var.

Hisseye ilgi azalınca, yine biraz hareket...Umarım yanılıyorum da devamı gelir...
    YTD

6. Ver coskuyuda bu kadar cosku yetmez

7. Invest az yi 135 den stoplattilar o yuzden yukari yaptillar yoksa umut isigi yok bence!!!icini bosalattilar bana gore

8. Bana göre çok güzel mal yediriyorlar. Biraz yükselince ky hemen atlıyor. Bu hisse 1'e gelmeden alınmaz . Hissede olanlar sabırlı olacak düşüş bitince ortalama düşürecek. Zararı çıkana kadar sabırla bekleyecek o kadar. Bu benim düşüncem.

Sayfa 422/460 İlkİlk ... 322372412420421422423424432 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •