Sayfa 428/712 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon
Arama sonucu : 5695 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    UNLU MENKUL DEGERLER A.S.’NIN,

BORSAMIZ ANA PAZARI’NDA ISLEM GOREN MAKINA TAKIM ENDUSTRISI A.S. (MAKTK.E)

PAYLARINDA 3 AY SURE ILE LIKIDITE SAGLAYICILIK FAALIYETINDE BULUNMA TALEBI

01/03/2016 TARIHLI VE 001 SAYILI PAY PIYASASI ISLEYISINE ILISKIN UYGULAMA USULU

VE ESASLARI (UUE) UYARINCA DEGERLENDIRILMIS VE BORSAMIZCA UYGUN GORULMUSTUR.

BU CERCEVEDE, UNLU MENKUL DEGERLER A.S. MAKTK.E

PAYLARINDA 15/11/2017 – 15/02/2018 TARIHLERI ARASINDA LIKIDITE SAGLAYICI OLARAK

FAALIYET GOSTERECEKTIR.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sancaktar bey hayırlı akşamlar. Nasılsınız? Bir ara özelden ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. Umarım her şey yolundadır.
    Likidite filminin 2. bölümünü izletecekler bize, yeni bilet alanlar var. Biz zaten elimizdeki biletler ile en önden yine izleyeceğiz. Hayırlısı olsun.

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

2.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Sancaktar bey hayırlı akşamlar. Nasılsınız? Bir ara özelden ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. Umarım her şey yolundadır.
    Likidite filminin 2. bölümünü izletecekler bize, yeni bilet alanlar var. Biz zaten elimizdeki biletler ile en önden yine izleyeceğiz. Hayırlısı olsun.

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
    İyiyim teşekkür ederim, on gün kadar form kural ihlali yüzünden içerdeydim yeni çıktım[emoji846]
    Likidite sağlayacaklarmış yine ama bu sefer farklı olacağını düşünüyorum, hisseye alıcı çekmez ise kime neyi sağlayacak ki! Sanırım çılan dedikodular doğru ise bu kez Mal coşkuda satılır lafının hakkını verecek hissindeyim neyse bizler hep burada olacağız izleyip görürüz sınuçlarını [emoji6]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

3. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/641228

Ünlü Menkul Değerler A.Ş.'nin, Borsamız Ana Pazarı'nda işlem gören Makina Takım Endüstrisi A.Ş. (MAKTK.E) paylarında 3 ay süre ile likidite sağlayıcılık faaliyetinde bulunma talebi 01/03/2016 tarihli ve 001 sayılı Pay Piyasası İşleyişine İlişkin Uygulama Usulü ve Esasları (UUE) uyarınca değerlendirilmiş ve Borsamızca uygun görülmüştür.

Bu çerçevede, Ünlü Menkul Değerler A.Ş. MAKTK.E paylarında 15/11/2017 – 15/02/2018 tarihleri arasında likidite sağlayıcı olarak faaliyet gösterecektir.

Bakalım yarın ne yapmaya başlayacaklar.

4.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    İyiyim teşekkür ederim, on gün kadar form kural ihlali yüzünden içerdeydim yeni çıktım[emoji846]
    Likidite sağlayacaklarmış yine ama bu sefer farklı olacağını düşünüyorum, hisseye alıcı çekmez ise kime neyi sağlayacak ki! Sanırım çılan dedikodular doğru ise bu kez Mal coşkuda satılır lafının hakkını verecek hissindeyim neyse bizler hep burada olacağız izleyip görürüz sınuçlarını [emoji6]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Özledik değerli yorumlarınızı üstad aman ceza almayın bidaha..

5. hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

6. Evet, ikinci perdemi ?
    Yoksa 1 tl nominal bedellilerin geçirilmesi mi !
    2012 den beri ısrarla hissedarların bu hisseden uzak durması için çalışan bir patron,
    Geçen sene bedelliye katılmamam için neler yaptı,
    1,35 giden kağıda basıp bayrama kadar içine sıçtı.
    Sonra bedelli sonuna kadar aşağı basıp rüçhanlarımı bile *** etti.
    Sonra arsayı yok fiyata kendi yan firmasına salladı.
    Sonra Ankaralılara girdi hisse bulandı,
    Kar açıkladı çakıldı
    sonra piyasa batırıcılığı ile hisseye çöktü,
    Biz endeks giderken buna takıldık kaldık,
    Tüm fırsatları tepdik.
    Dedik 2,5 lira etmez Banvit 30 lira eder ise satış ve sonrası
    Bu da 5 eder 5 sene bekleme sonrası.
    Ama bu ikinci İteleme dümeni moralimi bozdu.
    kendi adıma Makinanın geleceği için izlediğim gözdede pozisyon almak daha mantıklı geldi ve 1/4 ile ; 2,35 pik sonu düşüşle 2,17 çıkış yapıp Gözde aldım.
    Bu ikinci iteleme sonrası ilk 2,14 kırışında tamamen çıkacağım.
    5 yıldır bu hissedeyim.
    Arada 90 kuruşlardan topladıklarımı 2,50-35 arası verdim,
    Ama Uzun pozisyonları satmak zor geldi.
    İnat oldu.
    14 şubat günü sonrası 2,70 2,60 2,50 2,40 ve en son 2,36 denemeleri geri geldi.
    Son bir iki üstü olacak ve sonrası ne olur bilemem.
    Beni 5 yıl bekletmesi değil bu piyasa saçmalığı altında zırvalaması delirtiyor.
    Neden Gözde,
    Şok elden çıkışı daha önce olacak.
    Zaten Buda patronun baskıladığı bir hisse,
    Tüm girdiğim hisseler durumu çok iyi olan ve patronları tarafından aşağıya çektirilen kağıtlar.
    Bu benim özetim.
    iki yıldır burada takipteyim, uzundayım, daraldım artık,
    Beni bağlar düşündüklerim ama hala arsa satılacak haberinde kalan yorum yazan arkadaşlar için girdikleri kağıt hakkında bilgi edinmelerini ve benim gibi yazanlara değil tüm olan bitene bakmalarını dilerim.
    Makina güzel kağıt ama sahibi ne zaman isterse o zaman gider.
    Bu yazılanlar hep boş,
    Nasibi olan rızkını alacak,
    Benim gibi bekleyen değil.

7. Komedi devam ediyo[emoji3][emoji3]bu nedir ya ytd

8. 3 ay böyle devam eder.piyasa yapıcı varken kimseye aman vermez.

Dikkat etmezsen, iktisat bilimi burada sökmez. y.t.d.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

Sayfa 428/712 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •