Son dönemde çöken hisselerin çoğu bir şekilde haber,hisse geri alımı, sermaye artırımı vs gibi nedenlerle toparladı batısöke,göltaş,Boyner,Avod daha beş on tane vardır
Son dönemde çöken hisselerin çoğu bir şekilde haber,hisse geri alımı, sermaye artırımı vs gibi nedenlerle toparladı batısöke,göltaş,Boyner,Avod daha beş on tane vardır
Mübarek gün biz nasıl bir ruhsuzluk çukuruna düşmüşüz
Şu an yine aşırı sıkışıklık var.(Hisse 25.22 anlık)Bir patlama olacak gibi duruyor umarım patlama yukarı doğru olur.Zaten son iki haftadır haftalık çift dip yapmış bulunuyor.Üçüncü hafta tombaladan ne çıkacak bakalım.
Kapanış 25.14 maalesef tombaladan kol saati ve traş köpüğü çıktı.Çıkmaması için küçük küçük lotlarla baskıladılar.
Hadi hayırlısı.İyi hafta sonu dileğiyle..
Hayırlısı bu hafta tüm kağıtlar sıkışık.Zaten hareket herkesin beklediği anda olmaz öyle olsa kimse kaybetmez. Hiç ummadığın anda fırlar anlamazsın. Bu arada investaz ye baya bir ceza gelmiş usülsüz işlemler nedeniyle, ne derece doğru bilmiyorum bir ara burada da cirit atıyorlarlardı. Ytd
Kentsel dönüşüme birde imar barışı eklendi bu altın dönemde rekor zararlar açıklayarak insanları ne yerine koyduklarını sanan bazı insanlar acaba önümüzde ki dönemlerde neler açıklayarak ne yerine koydukları bu insanları nasıl başka yere koyacaklar!
https://www.bloomberght.com/haberler...larini-artirdi
Uğraşmadım, ne diyeceklerini biliyorum. Bizi küçük gördükleri, koruyan bir kurum olmadığını bildiklerinden kaile almazlar. Yatırımcı İlişkileri zorunluluktan kurdukları birimler. Bizim borsada yatırım yapmak başlı başına bir risk. Fiyatlamalar tamamen beklentilere göre oluşuyor. Arsa satacak, yabancı alacak, bilanço patlayacak hep böyle beklenti üzerine. Özellikle 30 dışı kağıtlar hep böyle. İçerden de haber aldın mı oh değme keyfine. Çok bariz belli iyi ya da kötü bir şey olacaksa hemen pozisyonlar alınıyor. Borsada tahminleri tahmin etmeyi öğreneceksin başka da yolu yok. Bir de kanaatkar oldun mu sıkıntı azalıyor. Ya da taban oluşturmuş kağıtlarda alacaksın 3-5 yıl min bekleyeceksin. Yılsonu bilanço beklentisi iyiyse biraz bir şeyler kazanırız yoksa çok bir beklentiye girip kendimizi harap etmenin bir faydası yok. Herkese hayırlı kazançlar..
Yer İmleri