Sayfa 43/486 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
Arama sonucu : 3881 madde; 337 - 344 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

Herkesi sevindirdi. Neyse kirginlik yaratmayalim.

Sirketin ortaginin 400 bin lotu niye HSBC'den Finans'a aktardigi hakkinda bir dusuncesi olan var mi? Benim gorusum bankasini degistirdi, hisseleri garanti olarak tutmak icin aldirdi seklinde (ozel islerinde).

2. kademe verebilen arkadaslara şimdiden tşkler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,054
     Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    kademe verebilen arkadaslara şimdiden tşkler
    kademenin yanına pasta da eklenirse tadından yenmez

4.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    kademe verebilen arkadaslara şimdiden tşkler
    valla helal olsun boş boş kelam da herkes yarışır işe yararyacak olan kelamda ortada ADAM YOK

5. Takas var mı

6. İki gündür al sat fırsatları çok oldu. 10.000₺ ile 3.000₺ kâr sağladım. Her zaman denk gelmez lakin bugün son aldıklarımı satmadim. Yarın ya eksiden satacağım yada yoluna devam ederse al sat devam.

LG-X240 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

bu güçlü performansın beklentısı ne olabilir ki

8. LINK’ten bir Logo Yazilim cikacak mi hep beraber gorecegiz. Su an LINK, Logo Yazilim’in 5-6 sene onceki hali gibi. Guclu bir strajik ortak ya da fon ile ortaklik Logo’daki gibi LINK’te herseyi hizlandiracaktir. Ortaklik sonrasi sirket satin almalar ve organik buyume gelecektir.

Su an LINK’in atil duran 10kusur milyon TL nakdi var ve hic banka kredisi yok. Biraz kredi ve biraz nakit ile Turkiye’den guzel rakip sirket satin almak ilk hedef olmali bence. Bu getirisi yuksek ama riskli adimlari ancak bir stratejik ortak ya da fon ile yapabilir gorunuyor LINK.

Sayfa 43/486 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •