Sayfa 43/138 İlkİlk ... 3341424344455393 ... SonSon
Arama sonucu : 1097 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Borsa index yorumları ve makroekonomik gelişmeler

Sahi yaaa
    Ne oldu devletçilik ilkesi.?

2.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    Koc abeyy nerde hastami oldu??yine cuvallayi nca kayiplara karisti 99 binden mallanmaya baslamisti su nerdeyse 7 bin puan gitti ama olsun birgun illaki endex donecektir koc abey yardim istersen secim sabahi ndan sonra mallanmaya basla ozamana kadar dusus devam edecek bence dolarlarimda duruyor hala 5 binde sana veririm istersen!!!!!! Y.t.d
    Adam kendine bir sistem tanimlamis teknik analizini yapiyor ona gore konusuyor, tutar tutmaz orasi ayri. Ama adamin akli var, fikri var ve bunlari kullaniyor. Bunun sana ne zarari var da, gelip bu sekilde yaziyorsun acaba?

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Hisci
    Doğru takip edemiyorsun.
    Gelip buraya abuk sabuk konuşma.
    Bu tipleri bosver hocam sen, senin sistemi ve analizlerini ilgiyle takip ediyorum. Zaten kimse medyum degil her dedigi tutsun.

3.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    Koc abeyy nerde hastami oldu??yine cuvallayi nca kayiplara karisti 99 binden mallanmaya baslamisti su nerdeyse 7 bin puan gitti ama olsun birgun illaki endex donecektir koc abey yardim istersen secim sabahi ndan sonra mallanmaya basla ozamana kadar dusus devam edecek bence dolarlarimda duruyor hala 5 binde sana veririm istersen!!!!!! Y.t.d
    Yav size yol gosteriyorum iste yardimcioluyorum beklentimi yaziyorum neden bukadar tepki verdinizki cok ayip.

4. Yav burda 99 binden alim zamani artik diyen ben degildimki size iyilikte yaramiyor daha sert dususler baslamadi bile bana gore .ben secim sabahi eksi gapla alima gecerim ozamana kadar endex sort dolar long devam benden.bu benim beklentim sadece.y.t.d

5.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    sanki
    spot yatırımcısı için mal toplama zamanı geldi.
    buralardan ve düştükçe toplanabilir.
    yani ben öyle yapıyorum
    Bunu gecen hafta ben yazmadim endekx 99 bindeyken sen dustukce toplamaya devam et sen nasilsa cok kazaniyon sende cok para var simdiden 6 bin terstesin ama sana birsey olmaz nasilsa

6. Dolardada 4500 den buyana 4170 bekliyodun simdi dolar simdilik 4700 ustunde yaklasik 200 pips terstesin ama sana bir sey olmaz sen hep kazaniyon nasilsa

7. Sn.KOÇ topiğin hayırlı olsun..epeyce bir süre yoktun..bu arada kimdi o, kuzu muydu kurt muydu neydi..ne oldu ona..çalı arkasından seyrediyordur piyasayı heralde..

Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    Dolardada 4500 den buyana 4170 bekliyodun simdi dolar simdilik 4700 ustunde yaklasik 200 pips terstesin ama sana bir sey olmaz sen hep kazaniyon nasilsa
    ben Forex yapmıyorum hisçi.
    spot işlemi yapıyorum.
    dolarım yok.
    shortda değilim.
    dolar 4.19 -4.20 ye düşünce alırım.
    sende o zaman düşüyor diye satarsın

Sayfa 43/138 İlkİlk ... 3341424344455393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız