Originally Posted by ariston Ben almayayım bari yoksa herif ekip tamam oldu deyip tabana yapıştırır. Ona müsaade etmezler diye umuyorum, yoksa diğer bankalarıda etkiler, yanına çeker
Hamdım Piştim Yandım
Benim sistem bakti gidemeyecek aksam vakti yine sata donuyor. Karanliktan kormuyor sanirim.
Sistemin güzel. Para yönetimi ve risk yönetimi ni de kodlayip içine gömersen emekli olursun net söyleyeyim Originally Posted by rebelyus Benim sistem bakti gidemeyecek aksam vakti yine sata donuyor. Karanliktan kormuyor sanirim.
nas var nas basın ayıcıklarım şelale deli bal akıyor yiyin gari bol bol BALKIZ koş deli bal var
Batık ayıyım poz açacak halim yok
ne verdi beee löp löp
Originally Posted by thebigshort pala abey ben hazırım abeyy benim jubilemi bugün yapalım 3450 rakamı göster helal hoş olsun long jetonlarım sana Jubile rakamı sabah gösterdi hayırlısı olsun artık bu saatten sonra vobla işim yok ereğli demir çelik fabrikasında işim var
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Bu hükumet s. Meyecegi eşeğin önüne ot koymaz. Bu bankalar hayvan gibi kredi genişlemesi yapacak ondan önce bilanço toparliyorlar devlet eliyle. Bence böyle. Originally Posted by metin68 nas var nas basın ayıcıklarım şelale deli bal akıyor yiyin gari bol bol BALKIZ koş deli bal var
Originally Posted by nosfecagri Nefis gidiyorsun abey tebrikler uygulamalı anlatıyorum bazı çok bilmişlere teşekkür ederim kardeşim.
FORMASYON AVCISI 53 BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Forum Rules
Yer İmleri