Sayfa 431/672 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. 762.000 lot net alım var ama bi türlü 1,00'i geçemiyor... Satıcılar kaçtan aldınız da satıyorsunuz???

Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by karamamba Yazıyı Oku
    iş yat. hisse mi alıyor?
    Screenshot_20180628-114625.jpg
    Alan kurumlar

Düşerken 1 de on milyon lot işlem olmuştu ondan geçmiyordur

KAP: ISGYO [ ] İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/690862 Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)

Şirketimiz tarafından ihracı gerçekleştirilen 213.000.000 TL nominal değerli 3 ayda bir kupon ödemeli, 3 yıl vadeli, TRSISGY31915 ISIN kodlu tahvilin 10. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı %5,11 olarak belirlenmiştir.

5. işdoğanlı petrol ofisi ,sonra iştimli area ile 2 değerli şirket **?kazandıran ersin ve ekibinin atadığı işbanka tarihinde dolaylı iştirak üzerinden ortak kazandıran işfinanscı g.müdür şimdinin işgyo g.müdürü ..başarılı çalışmalarına devam ediyor**olay anında hiseyede yansıyor zaten***??
    ayrıca ersin in kendini kendi aldığı karar ile tskb yede y.başkanı yaptıktan sonra tskb dede müthiş bir hisse ivmesi izlemeye devam ediyoruz...
    bütün bunlara chp üst yönetiminin verdiği yönetim ve halk adına denetim desteğide**muazzam bir hisse ivmesi kazandırıyor..k.yatıırmcılar ağlamasın anlamıyorlar inceliği**

6.  Alıntı Originally Posted by propolis Yazıyı Oku
    işdoğanlı petrol ofisi ,sonra iştimli area ile 2 değerli şirket **?kazandıran ersin ve ekibinin atadığı işbanka tarihinde dolaylı iştirak üzerinden ortak kazandıran işfinanscı g.müdür şimdinin işgyo g.müdürü ..başarılı çalışmalarına devam ediyor**olay anında hiseyede yansıyor zaten***??
    ayrıca ersin in kendini kendi aldığı karar ile tskb yede y.başkanı yaptıktan sonra tskb dede müthiş bir hisse ivmesi izlemeye devam ediyoruz...
    bütün bunlara chp üst yönetiminin verdiği yönetim ve halk adına denetim desteğide**muazzam bir hisse ivmesi kazandırıyor..k.yatıırmcılar ağlamasın anlamıyorlar inceliği**
    İnşallah hadi bakalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Probolis güzel kardeşim düzgün bir Türkçe ile yaz ne demek istiyorsan yada şu sayfada kalabalık etme gözün seveyim

8. Aynen katılıyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Probolis güzel kardeşim düzgün bir Türkçe ile yaz ne demek istiyorsan yada şu sayfada kalabalık etme gözün seveyim

Sayfa 431/672 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •