Sayfa 431/431 İlkİlk ... 331381421429430431
Arama sonucu : 3446 madde; 3,441 - 3,446 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by patience Yazıyı Oku
    Çok doğru;
    Alka sermayesi 735.000.000 TL Cuma günkü değeri ile 12.1 TL , ederi 8.893.500.000 TL
    Alkim Alka nın %79,43 üne sahip,
    Bu da 7.064.107.500 tl yapıyor,
    Alkim in sermayesine bölersek hisse başına 23,54 tl gibi bir değere ulaşıyor.
    Alkim in hissesi 19,52 tl
    Ya Alkim sıfırlamış,yada Alka aşırı fiyatlı.
    2020 sonunda iki hisse aynı fiyattaydı.
    Sermayeleri ise Alkim 150MTL,Alka 52,5MTL
    Bir başka deyişle Alkim Alkanın üç katı değerliydi.
    Bu oyunu oynayanlar bakalım nereye kadar bu orantısızlığı devam ettirebilecekler.
    Ben kendi hesabıma Alka dan Akim e geçtim.
    Bu konuda başka yaklaşımı olanlar ltf yorumlasın.
    Senelerce Alkim ve Alka taşıdım. O zamanlar iyiydi sonra sentetik sodyum sülfatın maliyeti doğala yetişince işin tadı kaçtı.

Gübre yapalım falan diye uğraştılar ama o da fazla tat vermiyor.

Eski temettüleri verme şansları yok, fiyatın yükselmesi içinde bir hikaye yok ancak öyle ne olacak acaba diye beklersin.

Bu dereden bu kadar balık yeter dedim. YTD.

Alıntı Originally Posted by Sade Vatandaş Yazıyı Oku
    Senelerce Alkim ve Alka taşıdım. O zamanlar iyiydi sonra sentetik sodyum sülfatın maliyeti doğala yetişince işin tadı kaçtı.

Gübre yapalım falan diye uğraştılar ama o da fazla tat vermiyor.

Eski temettüleri verme şansları yok, fiyatın yükselmesi içinde bir hikaye yok ancak öyle ne olacak acaba diye beklersin.

Bu dereden bu kadar balık yeter dedim. YTD.
    Oltayı atıp bekleme zamanı yeni geldi!

3. Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ALKIM.E, PCILT.E ve RUZYE.E paylarında 30/09/2025 tarihli işlemlerden (seans başından) 28/10/2025 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.

Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.

SPK'nın 05/12/2024 tarihli kararı uyarınca yalnızca BIST 50 endeksi kapsamında yer alan paylarda açığa satış yapılabilmektedir.
    İşi ehline ,samanı eşeğe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eşeğe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN

4.  Alıntı Originally Posted by syvotali Yazıyı Oku
    Degerli alkim liler. Gelin size bir seyler anlatacagim.

2024 genel kurulunda twitterda ugur denen bir borsaci ve sozde doktor alkim yazmaya basladi.

Hisse o gun tavanladi. O gunden sonra da onlarca kez alkim ovdu. Daha sonra bu ve arkadaslari bir fon kurdular. Bilin bakalim icinde hangi hisse yok ?

Evet dogru bildiniz. Fonun yuzde 0.1 i bile alkim almamislar. E simdi sormazlar mı adama. @druars madem alkim o kadar iyi neden portfoyune almadin?

Her zaman dedim cakma doktor fena pazarladi alkim i millete. Dogrusu genel kurulda ne kadar komisyona anlasti hep ogrenmek istedim.

Rahat uyuyor musun doktor Ugur ?
    Ekran görüntüsü 2025-10-07 212432.jpg Siz attığınız bu iftiralarla rahat uyuyor musunuz?

5.  Alıntı Originally Posted by BlaJKeagle Yazıyı Oku
    Ekran görüntüsü 2025-10-07 212432.jpg Siz attığınız bu iftiralarla rahat uyuyor musunuz?
    yav Ugur denen zat, buraya adam yollayacagina kendin gelip yazsana. gonderme buralara havhav'larini

@druars sana diyorum foncu

6.  Alıntı Originally Posted by syvotali Yazıyı Oku
    yav Ugur denen zat, buraya adam yollayacagina kendin gelip yazsana. gonderme buralara havhav'larini

@druars sana diyorum foncu
    azıcık karakter biraz edep olsa havlayacağına utanır susardın.

Sayfa 431/431 İlkİlk ... 331381421429430431

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •