Sayfa 435/672 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by Şefgarson Yazıyı Oku
    O güç 0,80 e mi düşürüyor alıcıyım 0,70 e mi düşürüyor alıcıyım 0,60 a mı düşürüyor alıcıyım zaten 4 5 yıllık temettüsü bedelsizi 0,70 0,80 0,90 eder bu hissenin...

Yatırım tavsiyesi değildir.
    sorun şu hisse temettü miktarı artmiyor.ama enflasyon artıyor.boyle olunca hisse fiyatları aşağı çekiliyor ki enflasyon dan dolayı yeni hisse alan ağalar Zarar görmesin olan eskiden hisse alanlara oluyor. %12_13 temettü alacaz diye aldığımız hisse iki yıllık temettüyü bize geçirdi.yani faizler arttıkça bu süreçte uzar mı ne kadar uzar oda ayrı bir sorun. 2 yıl önce 1.5 den aldığım lotlar var.yani geçen iki yıllık temettü cepten gitti.gelecek iki yıl hisse düşüşü ile gitti etti 4 yıl .daha kaç yılı çalarlar onuda Allah bilir.

2.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    sorun şu hisse temettü miktarı artmiyor.ama enflasyon artıyor.boyle olunca hisse fiyatları aşağı çekiliyor ki enflasyon dan dolayı yeni hisse alan ağalar Zarar görmesin olan eskiden hisse alanlara oluyor. %12_13 temettü alacaz diye aldığımız hisse iki yıllık temettüyü bize geçirdi.yani faizler arttıkça bu süreçte uzar mı ne kadar uzar oda ayrı bir sorun. 2 yıl önce 1.5 den aldığım lotlar var.yani geçen iki yıllık temettü cepten gitti.gelecek iki yıl hisse düşüşü ile gitti etti 4 yıl .daha kaç yılı çalarlar onuda Allah bilir.
    Aslında enflasyonun yükseldiği yerde borsa da yükselir.Ama bu İŞGYO için geçerli olamıyor. Zaten her şey için geçerli olan İŞGYO için de geçerli olsa 2017'de biz de ralli yapardık. Maalesef iki yıldır borsanın en boktan hissesi. İki yılda düzelir mi göreceğiz.

3. Haklısınız ama bir gün elbet değerini bulacak bu hisse... İki hissedeyim birisi bu diğeri de aynı kar var büyüme var ikisi de değerini bulacak önünde sonunda... İkisinde de her daim alıcıyım. Kule 3'ü satmak bence iyice itibar kaybı olur...

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku

4.  Alıntı Originally Posted by Şefgarson Yazıyı Oku
    Haklısınız ama bir gün elbet değerini bulacak bu hisse... İki hissedeyim birisi bu diğeri de aynı kar var büyüme var ikisi de değerini bulacak önünde sonunda... İkisinde de her daim alıcıyım. Kule 3'ü satmak bence iyice itibar kaybı olur...

İtibarı kaldı mı diye düşünümüyor değilim. İki kademe artsa kafasına ekmek tahtasını indiriyorlar.

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Bilanço gelince o gücü görelim bakalım tutabilecek mi?
    isyatirimin sitesinde yıl sonu kâr beklentisini %40 düşürdüler, eğer kâr beklentinin kaynağı ora ise şimdiden birşey kalmadı.

6. Burada uzun süredir bekleyenler var anlaşılan. Ben kısa vade düşünerek 0.99 dan aldım haftaya 1.04 ten satarım diye
    Yanlış mı yaptım diye düşünmeye başladım [emoji53]
    Neyse 1.02 görürse kaçarım inşallah

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. ihlas gyo nun elini öpmek lazım
    0.99 satıp ona geçeyim dedim elim varmadı sabah
    çok harika bir senet ya çok ucuz ya ondan
    bu nasıl bir senet
    rezil ....

8. ben olayı çözdüm sanırım
    bu rezilden bir kurtulayım da
    nerede hareket ilgi varsa o senede gideceksin
    gerisi boş lakırdı
    yok uzuncuyum, çok ucuz, elbet bir gün değerini bulur, teknik meknik hikaye ...ytd...

Sayfa 435/672 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •