Sayfa 436/774 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    aslında şeytan diyo ver bunlara devleti 3 aylığına

uzaktan izle

hadi çöz suriye sınırındaki meseleyi

hadi çöz ırak sınırındaki pkk yı işiti ypg yi

hadi çöz ab ile sıkıntılarını hemen gir ab ye

hadi çöz abd ile sıkıntılarını kap kredileri

hadi çöz rusya ile ilişkilerini sat domatesleri çağır turistleri

hadi çöz avrupadaki faşizmi

bakın 15 senedir muhalefetin ekmeğini yiyosunuz kıymetini bilin , bence hiç girmeyin topa, her babayiğidin harcı değildir devlet yönetmek öyle kabine toplantılarında gaza gelmeye benzemez

telaşınızı anlıyorum, 16 nisandan sonra muhalefetten de ekmek çıkmayacak size çok fena

eeee 15 sene ağustos böceği gibi saz çalıp oynarsanız tam 7 seçim kaybedipte hala akıllanmazsanız bu hale düşersiniz, milletide denize döktünüz belki son kalan bir kaç kararsız vatandaşıda kendinizden bu şekilde nefret ettirdiniz,

başınıza ne geliyorsa müstehak size
    özetle diyorsunuz ki ;ülkemiz öle bir bokun içine battı ki içinden çıkılacak gibi değil..

çok haklısınız...

2.  Alıntı Originally Posted by STAH Yazıyı Oku
    özetle diyorsunuz ki ;ülkemiz öle bir bokun içine battı ki içinden çıkılacak gibi değil..

çok haklısınız...
    Evet,
    sanki İki-İmam iktidarında o dertlere sahip olmamışız gibi atıp tutuyorlar..

3.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    şimdi "no" lar kazanırsa turistler akın edermi ?

türkiye ab ye girer mi ?

işsizlik azalır mı ?

esat gidermi ?

pkk biter mi ?

ne olur ? somut bişey koyun ortaya

boyuna fotoşop içim kalktı artık
    Güzel sorular:
    -Türkiye AB ye giriyor diye havai fişekle kutlama yapanlar bugün çıkarız ha diyenler AKP yönetimi yani 15 yıldır Ülkeyi istediği gibi yönetiyor Hayır veya Evet ilgisi yok...

-15 yıldır işsizliği azaltacağına çoğaltan, 4 milyon Suriyeliyi Ülkeye Refarandum yapmadan alan, vatandaşların hakkını (vatandaşların ödediği vergileri) keyfi olarak/ Bütçe dengelerini bozarak harcayan, Faturayı vatandaşlara çıkartanların Evet veya Hayırla ilgisi ne?
    -Dost Esaddan, Esed gidecek 15 günde Şamda Cuma namazı kılınacak diyenler Şimdi ABD nin Esad kalacak açıklamasını duymayanların Evet ve Hayırla ne ilgisi var?
    -Teröristlerle görüşmeyle sonuç alınmaz diyenlere inat...Analar ağlamayacak deyip;PKK ve 30 bin kişinin tescilli Katiliyle açık açık görüşüp Barış hayali kuranlar,PKK hendekleri kazıp şehirleri ele geçirmeye kalkınca faturayı halka kesip, büyüttükleri PKK yı yok edeceğiz hayali kuranlarla Evet veya Hayırın ne ilgisi var?

Somut olarak; Anayasa yani yönetim şeklini ve yetkileri oyluyoruz...

15 yıldır ülkeyi yönetenlere çok çok daha geniş hatta duayen Milli Görüşçü Anayasa Profesörü Sn Kamalakın tespitiyle Osmanlı Padişahlarında olmayan yetkileri verelimmi diye Refarandum yapılıyor... ölümlü insanlara nerdeyse insan üstü yetki verilirmi verilmezmi SORU BU?

Hadi şimdi siz bunu kendi kendinize sorun ve... kendi ilan ettiği vaadleri ve politikaları 15 yıldır ortada olan ve son zamanlarda başarıları sadece Reklam ve Laf üretimine odaklanan Siyasetçileri düşünün ve ister Evet deyin ister Hayır!

Ha birde şuna dikkat edin 4 yaverinden 3 ü ABD-İsrail-AB ülkeleri için faaliyet gösteren tescilli casus çıkan Sn CB nına sayısız Yaver/ Başkan yardımcıları Atama yetkisi verilirmi verilmezmi? Sn CB nın iyi niyetli olduğu kesin ancak bu sistemde Halkın kendisi ve Darbe karşıtı Askerler 15 Temmuzu önlediler... Evet derseniz Darbeye bile gerek kalmadan bir başkan yardımcısı 80 milyonun tapusunu ele geçirebiliyor!!! Bir de bu açıdan bakın!

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12

Bir karar ver reis.

Müritler fırıldak oldu...

5. Şu yazılanlara bakınca 2002 öncesi ülke rehavet içinde yaşıyormuş hepimize rahatlık batmışda haberimiz yokmuş....ne güzel %80 faiz yiyorduk paramıza para katıyorduk
    Ne güzel 6 sıfırlı paracıklarımız vardı cebimizde milyonlar taşıyorduk özgüvenimiz tavan yapmıştı
    Ne güzel yağ ekmek kuyruklarında yeni arkadaşlar edinir çevremizi genişletirdik
    Arkadaştan 1 dal Marlboro almak için 40 takla atardık
    Evde su akmazdı cami lerde su kuyruklarına girer koca koca bidonlarla su taşırken pazularımızı geliştirirdik
    Kapının önündeki çöpler haftalarca alınmaz yanlışlıkla çöpe attığımız eşyalarımızı tekrar bulma şansımız vardı
    Erdoğan geldi bütün düzenimizi bozdu...

6. kardeşler zaman ilerledikçe teknoloji gelişiyor, siz istemeseniz de refah artıyor.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by Omaha Yazıyı Oku
    Şu yazılanlara bakınca 2002 öncesi ülke rehavet içinde yaşıyormuş hepimize rahatlık batmışda haberimiz yokmuş....ne güzel %80 faiz yiyorduk paramıza para katıyorduk
    Ne güzel 6 sıfırlı paracıklarımız vardı cebimizde milyonlar taşıyorduk özgüvenimiz tavan yapmıştı
    Evde su akmazdı cami lerde su kuyruklarına girer koca koca bidonlarla su taşırken pazularımızı geliştirirdik
    Kapının önündeki çöpler haftalarca alınmaz yanlışlıkla çöpe attığımız eşyalarımızı tekrar bulma şansımız vardı
    Sn.Omaha yazdıklarınız beni geçmişe götürdü. Özal dönemi...

Evlere telefon gelmişti, inanılır gibi değildi.
    TRT'nin tekeli kırılmış özel kanallar gelmişti. Özal önlerini açacağız diyordu.
    Cem Uzan ve Ahmet ÖZAL Magic Box (Star) renkli TV kanalını kurmuşlardı.
    RENKLİ TV diyorum.
    Uzatmayayım ben de o zamanlar Özal'ın mucizeleri sanıyordum.
    Türkiye'ye çağ atlattık diyordu.

Sonradan gördüm ki o yıllarda aynı serencam Papua Yeni Gine de dahi olmuş.
    Tabii oralarda da oğullar ticari başarı kazanmışlar mıydı bilemiyorum.

Ama o zamanlar da Özal'ın kerametlerini anlatan pek çoktu.

(Bilemiyorum, yaşınız yetiyorsa nostalji yapmak istedim)

8.  Alıntı Originally Posted by Omaha Yazıyı Oku
    Şu yazılanlara bakınca 2002 öncesi ülke rehavet içinde yaşıyormuş hepimize rahatlık batmışda haberimiz yokmuş....ne güzel %80 faiz yiyorduk paramıza para katıyorduk
    Her şey Erdoğan dan mı sanıyorsunuz. Yazık yazık. Diğer g20 de veya diğer ülkelerde Erdoğan var mı? Katkıları muhakkak fazla Amma her şeyi ondan bilmek ayıp. Rakamlar bazı şeyleri gizleyemiyor. Siz köylüyü size kapılmışları ikna edersiniz. Azıcık aklını kullananları ZOR ve birader. Bana sorsan Bu ülkeyi Erdoğan dan daha iyi yönetecek yok. Ama çok eksik ve yanlışları var. Bu son derece net. Bunu bari görün.

Sayfa 436/774 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •