Sayfa 436/1002 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: Viop - XXVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by demir61 Yazıyı Oku
    Merkez Bankasının başına genelde işi bilen brokrasiden gelenler getirilirdi. Buna uyulmadı. Maliye Bakanlığına da asıl mesleği maden mühendisliği olan (yüksek lisans ne kadar önemliyse) ekonomide yüksek lisans yapan L. Elvan getirildi. Bu atamalar bu kadar iyimi ki piyasa buna bu kadar olumlu tepki verdi? C. Başkanının söylemlerinde bir değişiklik yok. Yine faizin sebep enflasyonun sonuç olduğunu, enflasyon kadar faiz olması gerektiğini söylüyor. Buna göre 2 baz puan artışı yeterli. Ne oldu da piyasa bu kadar kudurdu, piyasa bizim göremediğimiz neyi gördü? Mantıklı açıklaması olan var mı?
    Her düşüşe 1000 tane açıklama bulan short24, bu yükselişe de bir kaç mantıklı açıklama bulabilmeli bence...

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Cevabı çok basit..
    2018 den beri piyasada bademler var..
    Yabancı sadece satıcı..TVF nin üzerine mi oynamak istiyorsun buyur dene..

Ocak 2020 endeks e bak kaç..bankalar kchol tuprs şu bu kaçda..
    10 gün önce endeks yine 120 de idi..O dediğim kağıtlar kaçta..

Piyasada tvf dışında oyuncu yoktu..
    Haa son günlerde yabancı döndü falan diyorlar da.
    Açarsın yurtdışından bi hesap alır satarsın..
    Mecnur bunu yıllarca yaptı..
    Ne var bunda..

Benim bildiğim yabancı icraat görmeden gelmez..
    Hele böyle defalarca yüzüne kapyı kapayan birisinin tek adam olduğu ülkeye..
    her şeyi bademe, tvf ye bağlıyoruz zaten..ha, daha iyi bir açıklamam olmadığı için, doğru olabilir diyorum mecburen.

bu arada, bakalım bu haftanın yabancı takası ne olacak haftaya..200 milyon usd altı olmaması lazım normalde.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    geçen hafta bonoda da satış yapmış yabancı...para girişi değil para çıkış olmuş yani bonoda da...

YURTDIŞI YERLEŞİKLER DİBS STOKU HAFTALIK DEĞİŞİMİ (PİYASA FİYATI VE KUR HAREKETİNDEN ARINDIRILMIŞ) 6 KASIM'DA :-4,5 MİLYON USD

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Hareket sadece borsa olsa, hadi neyse. Tahvil de cort, dolar da cort, eurobondlar da arttı, yani nereye baksan para girişi görünüyor önümüzdeki hafta gelecek veriyi çok merak ediyorum.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bu hafta için konuşuyorum, yani veri haftaya gelecek.

Tahvil 15 lerden 12.60 geriledi.

Geçen hafta kıpkırmızı short tuk perşembe den sonra da flat bekledik baktık terste kalıyoruz. Ne olduysa bu hafta oldu, Allah korumuş.
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    geçen hafta bonoda da satış yapmış yabancı...para girişi değil para çıkış olmuş yani bonoda da...

YURTDIŞI YERLEŞİKLER DİBS STOKU HAFTALIK DEĞİŞİMİ (PİYASA FİYATI VE KUR HAREKETİNDEN ARINDIRILMIŞ) 6 KASIM'DA :-4,5 MİLYON USD

5. saat 3ten sonra ıkı tarafada acık keskın hareket olabılır dıkkat etmek lazım.....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    BİR AY önce dolar 7.86 iken yazmıştım.

hesaplama farklı olabilir,itirazınız olabilir ama şu bir gerçek:REEL KUR ENDEKSİ 1994 ÜN DİBİNDE.

O ZAMAN DOLAR 14 TEN 46 OLMUŞTU ve geri gelmişti.

evet kararlı politikalar olursa doların 4 ayda 6.80 olması çok kolay..

mesajlarda var: hisse-dolar için agustos ayından beri aynı kanaatlerim var.

7. O değil de dolar bazlı ucuz deyince zor zag ne celalleniyordu değil mi ulan herkesi doldurdu heybeye kendi kaçtı çakallll

CaNyoN Guest
    abi sokağa çıkma yasağı var 65 yaş üstü balya balya döviz büfelerinde izdiham bu yüzden az oluyor alo döviz bozma hattı açılmalı ilk günden beri diyoruz

puahahaha

tanju abi çok güler yüzlü bi insan tekrar fotoları görmek istiyoruz alo döviz bozma hattı için rekalm yüzü olabilir.

Sayfa 436/1002 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •