Sayfa 437/1230 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1. Merhabalar.

TTRAK için ne düşünüyorsunuz? Temmuz ayıyla birlikte geçen seneki yurtiçi satışları yakalanmaya başlamış gibi evet geçen sene de düşüktü ama en azından gerileme bitmiş. Yatırımcı sunumlarına göz gezdirdim pazar payında yok sektör tekrar canlanınca eski fiyatlarıma gelir mi? Bu seviyelerde kademli alıma geçmeyi düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by firklover Yazıyı Oku
    Merhabalar.

TTRAK için ne düşünüyorsunuz? Temmuz ayıyla birlikte geçen seneki yurtiçi satışları yakalanmaya başlamış gibi evet geçen sene de düşüktü ama en azından gerileme bitmiş. Yatırımcı sunumlarına göz gezdirdim pazar payında yok sektör tekrar canlanınca eski fiyatlarıma gelir mi? Bu seviyelerde kademli alıma geçmeyi düşünüyorum.
    tarımın bu hale geldiği ülkede satışlarının artacağını kişisel olarak düşünmüyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by firklover Yazıyı Oku
    Merhabalar.

Ben şahsen olumluyu düşünüyorum..bu nedenle 30-35 tl arası ilk alımlarımı yaptıktan sonra, 25-30 tl arası pozisyonlarımı oldukça arttırdım...bence dipten dönüş yapıyor..traktör, gubrefab ve bagfas gibi klasik gubre üretimi yapan diğer firmalar da dipten dönüş sinyali veriyor,

Eylül de tarım şurası beklentisi var...aklı basında teşvik ve destekler gelebilir..ha gelmezse, gelecek yeni hükümet alır bu kararları..tarım olmadan bu ülkenin kalkınması mümkün değil,

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    İkinci göz kamaştırıcı bilanço klimasan dan geldi..haftaya Perşembe Pegasus dan sonra bir %15 artış da burada görebiliriz
    Şu piyasada %10 yukarıda klimasan...demek ki iyi hisse her durumda kazandırabiliyor.

Bu arada daha önce pahalı bulduğum Ereğli, küresel konjonktür gereği gevşiyor..şirket özelinde ciddi bir sorun yok, bilanço da iyi...ama küresel durgunluk nedeniyle Çelik firmaları satış yiyince Ereğli de mecburen satis yiyor.

Şimdiden soyliyim, sonra demedin vs olmasın önceki yakın vade dipler 5,7-5,9 arası kademeli ilk parça alımlari yaparım...gelmeyebilir de tabi, gelirse alırım diyorum sadece.

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Şu piyasada %10 yukarıda klimasan...demek ki iyi hisse her durumda kazandırabiliyor.

Bu arada daha önce pahalı bulduğum Ereğli, küresel konjonktür gereği gevşiyor..şirket özelinde ciddi bir sorun yok, bilanço da iyi...ama küresel durgunluk nedeniyle Çelik firmaları satış yiyince Ereğli de mecburen satis yiyor.

Şimdiden soyliyim, sonra demedin vs olmasın önceki yakın vade dipler 5,7-5,9 arası kademeli ilk parça alımlari yaparım...gelmeyebilir de tabi, gelirse alırım diyorum sadece.
    Alkim , tskb de güzel bilanço açıkladı ama gitmedi gitmiyor..

+Eregli , umarım klasik temettücüleri yanıltacak bir çimento vakasına dönüşmez.

6. Bilançolar bitsin Cauti üstad ve değerli okuyucular için bir yazı yazmayı istiyorum nasip olursa.
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Alkim , tskb de güzel bilanço açıkladı ama gitmedi gitmiyor..

+Eregli , umarım klasik temettücüleri yanıltacak bir çimento vakasına dönüşmez.

7. Bedavadan biraz daha pahalıya Soda dağıtıyorlar.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bilançolar bitsin Cauti üstad ve değerli okuyucular için bir yazı yazmayı istiyorum nasip olursa.
    4 gözle bekliyorum..benim gibi acemi bir hissesi bile; uluse, kordsa, Pegasus ve klimasan gibi muhteşem kagitlar yakaladı...herkesten bu konuda paylaşımlar bekliyorum... özellikle uzun vade hissecilerden.

Sayfa 437/1230 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •