Sayfa 439/1027 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Benki, pek yurtdışına çıkmış bir adam olmamama rağmen, mükemmel tanımlama olmuş..takdir ettim..
    beğendiniz diye hemen abartayım. Şimdi dünyada bir kardeşimizin annesi astronot olsa da mars görevine gitse, görev bu ya terslik oldu bir süre orda kaldılar. Orda hamile kaldı doğurdu ama sonradan kurtarılıp dünyaya döndüğünü varsayalım. Napıcak bu çocuk vay benim kızıl gezegenimin kızıl pufidik toprağı diye ağıt mı yakacak yoksa dünyada gurbetteyiz diye ömür boyu aforizma mı kasacak :D

Ya da farklı düşünelim. Dönünce aslında hiçbir orjini olmayan amerikalılar gibi beyni yıkanıp amerikan patriot'u mu olacak. Orduda subay olsa ilk hatasında vatan haini marslı diye dışlarlar azizim adamı
    Hele birde türk olsa, fetöcü astronotun fetöcü oğlu. Nüfus kağıdında doğum yeri Mars ama kütük Neptün.

Hocam dünyadan mars'a seferi sayılırmıyız oruç farz olur mu? Sahuru ayda yaparsak iftarı dünya saatiyle mi yapmalı yoksa ay saatine göre vakit girince açsak kabul olur mu?

neyse gece gece iyi saçmaladım.
    Ytd

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Walla haklısın........Ben Avrupada çok kaldım .......Harika yerlerdi ...Aile bağları orada sürekli kalmama engel oldu halbuki burada kazandığımın en az 5 katı maaş ve kariyer imkanı sunmalarına rağmen sadece aile meselelerinden dolayı burada kaldım ve kaldığıma da pişman etti bu uzun adam ve ahalisi...........neyse artık yaş kemale ermek üzere çocuklar biz burada yaşamak istemiyoruz diyorlar.........
    Aile bağları falan hikaye sizin için farklı olabilir ama benim türkiyede gördüğüm aile bağları sizin durumunuz iyiyken kuvvetli oluyor. Az biraz insanlardan farklı düşünürseniz aile bağı falan kalmıyor. Arkadaşlarınız siz gittiniz diye kıskanıp gel gel yaparlar borsa kağıdı gibi yeşil gösterirler hatta tatillerde geldiğinizde çok üstünüze düşerler ama temelli yerleşin bakın bakalım arayan soran var mı?
    Hele hele çoluk çocuk varsa bu ülkede geleceği yok, kendin gidemiyorsan ve maddi imkan varsa iyi eğitim için onları göndermek şart. Öyle universite falanda değil gerekirse ilkokuldan liseden...
    Birde bu ülke düzelsin düzelir diye beklemek diye birşey yok. Yırtınsanız da izleseniz de değişmiyor. Kimin yönettiğinin anlamı da yok ki.
    Ha tayyip yönetmiş ha ince. Sanki Tayyipten önce çok mu iyiydi. En son ne zaman iyiymiş? Bu ülkeyi bırakın inceyi falan babanızda yönetse değişmez. Ha babanız yönetirse dünyanın en dürüst adamı da olsanız zorla morla cebiniz çok para görür o ayrı mevzuu...
    Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Aile bağları falan hikaye sizin için farklı olabilir ama benim türkiyede gördüğüm aile bağları sizin durumunuz iyiyken kuvvetli oluyor. Az biraz insanlardan farklı düşünürseniz aile bağı falan kalmıyor. Arkadaşlarınız siz gittiniz diye kıskanıp gel gel yaparlar borsa kağıdı gibi yeşil gösterirler hatta tatillerde geldiğinizde çok üstünüze düşerler ama temelli yerleşin bakın bakalım arayan soran var mı?
    Hele hele çoluk çocuk varsa bu ülkede geleceği yok, kendin gidemiyorsan ve maddi imkan varsa iyi eğitim için onları göndermek şart. Öyle universite falanda değil gerekirse ilkokuldan liseden...
    Birde bu ülke düzelsin düzelir diye beklemek diye birşey yok. Yırtınsanız da izleseniz de değişmiyor. Kimin yönettiğinin anlamı da yok ki.
    Ha tayyip yönetmiş ha ince. Sanki Tayyipten önce çok mu iyiydi. En son ne zaman iyiymiş? Bu ülkeyi bırakın inceyi falan babanızda yönetse değişmez. Ha babanız yönetirse dünyanın en dürüst adamı da olsanız zorla morla cebiniz çok para görür o ayrı mevzuu...
    Düşünce yanınıza gelip geçmiş olsun vah vah diyeniniz çok olur, başarınıza yürekten sevinen alkışlayanını hak getire, kişinin başarısını anne ve babadan gayrisi istemez

Gavur ellere goc ediyoruzmu, konu baglandimi?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bu forumu okuyanların yüzde sekseni bence bizim memlekette A kategorisinde yaşıyor ve kazanıyorlar .Şimdi elin memleketinde kafadan B gruba düşmek niye ki(.Ekmek parası için gitmek ayrı konu tabi).Ben gitmem,gidene de kızamam eleştiremem , tabi dünya görüşü meselesi.Hem ben niye gidiyorum, kızdıklarım gitsin ,onlar mı memleketin sahibi.Kim veriyor bu hakkı onlara.
    Söylediğiniz şey göreceli,Onların B grubu bizdeki A grubundan daha iyi durumda.
    Yabancı biri geldiğinde,burası hakkındaki tespiti "Türk yemekleri güzel".50 senedir bu ülkedeyim 43 ülkeye gittim, geldim,tek söyleyebildiğim; Türk yemekleri güzel
    Maddi açıdan bakarsanız,anca C grubundaki tekstil işçisinin altında son model BMW yılda 1.5 ay izinle çalıştığını,vasıfsız işçinin benim 30 yıl sonra aldığım maaştan fazla kazandığını,burada doğan çocuk borçla doğduğu için hayatındaki asıl fonksiyonun borç ödemek olduğunu öğrenince bakış açısı değişiyor
    Manevi açıdan da,nobel bile alsanız ne kadar adam yerine konduğunuzu, yolda yürürken bile araç çarpmasın taşa takılmayayım derken huzurun fersah fersah uzakta olduğu öğrendikten sonra zaten hayat geçmiş oluyor.
    Bir tek olumlu tarafı var,bütün bu tecrübelerin insana kazandırdıkları.Mesela insanlık Marsa giderse en kolay adapte olabilecek biziz.

6.  Alıntı Originally Posted by poyyeb Yazıyı Oku
    Teşekkürler

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Turkiye finans tfx diye tel uygulaması var. Haftada 5 gün 24 saat dar aralıktan döviz altın alim satım var. Tam şimdiki gibi puslu havalara uygun. Bi bakin.

Edit: Forumu geriden okumanın zararları. Zaten bilgi verilmiş.

Yatırım tavsiyesi değildir. Çok bilsem burda yazcama paraları eziyo olurdum [emoji23]
    Son düzenleme : Academician; 05-06-2018 saat: 04:31.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Gavur ellere goc ediyoruzmu, konu baglandimi?
    abim sen 1000 kaymeni aldınmı? Valide de alacakmış bana soruyor tlf açınca. internette yazıyordur bir bak diyor. Halbuki kendi her saniye whatsappta facebookta ama soru varsa bana soruyor
    Ytd

Usd/try 4,5940 +0,0024 +0,05%
    gau/try 190,881 +0,159 +0,08%
    usd/zar 12,5772 +0,0075 +0,06%
    eur/try 5,3732 +0,0006 +0,01%
    eur/usd 1,1692 -0,0006 -0,05%
    gbp/try 6,1170 +0,0010 +0,02%
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 439/1027 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları